Horoscop zilnic: 14 ianuarie 2019

Luni, 14 Ianuarie 2019, ora 07:13
5539 citiri
Horoscop zilnic: 14 ianuarie 2019

Capricorn

Activitatile gospodaresti iti deschid sapatamana. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de tensionate. S-ar putea ca un membru al familei sa-ti ceara ajutorul. Pe de alta parte, gandurile tale zboara catre alte tinuturi indepartate, in care se pare ca ai dori sa te muti. Balansul intre siguranta locurilor natale si placerea de a calatori va fi la ordinea zilei. Emotia si farmecul copilariei iti vor lumina chipul si sufletul intreaga zi.

Varsator

Drumurile scurte iti dau mult de furca astazi. Vrei, nu vrei, astrele te indeamna sa rezolvi diverse chestiuni in locatii diferite. Dialogurile sau intalnirile cu familia iti pot oferi informatii alarmante legate de patrimoniul familiei sau de starea de sanatate a unui membru al familiei. Fii prudent in toate demersurile, deoarece tendinta de a fi prea combativ este destul de mare si iti poate crea neplaceri.

Pesti

Banii sunt subiectul principal al zilei. In special cei castigati din munca proprie. O marire de salariu, o prima sau un cadou sunt binevenite, dar mai ales binemeritate. Recomandabil este sa-ti dramuiesti veniturile cu mult discernamant, deoarece luna cadourilor a trecut demult. Tentatia de a te avanta in investitii este la cote inalte, dar bine ar fi sa ramana la stadiul de tentatie si sa nu treci la fapte.

Berbec

Este o zi excelenta pentru tine. Te simti bine, ai chef de viata si poti face o multime de lucruri. In primul rand ar trebui sa te ocupi de propria persoana. O vizita la un salon de frumusete, ceva cumparaturi pentru sufletul tau sau iti poti programa cursuri de dezvoltare personala, relationala sau de arta. Cei din jur te vor percepe ca pe un personaj destul de agresiv si obositor, astfel ca recomandabil este sa-ti dozezi forta si sa o folosesti cu masura.

Taur

In prima parte a zilei esti destul de discret si nu ai chef sa iesi din casa. Este un moment bun de a studia ultimele evenimente din viata ta si de a face planuri de imbunatatire a propriei persoane sau a relatiilor cu ceilalti. Organismul tau este obosit, asa ca ocupa-te doar de activitati usoare. Spre seara te vei simti mai bine, gandurile si sufletul ti se vor limpezi, iar ceilalti te vor inconjura cu mult drag.

Gemeni

Esti interesat doar de prieteni. Se pare ca este un moment bun de a face o selectie drastica in acest sector de viata. Unele legaturi pot lua sfarsit, pentru a face loc altora noi, bazate pe seriozitate si sentimente oneste. S-ar putea sa nu scapi usor de unii asa-zisi prieteni sau protectori, dar ramai vigilent si nu uita ca aparentele pot sa insele. Vin evenimente foarte importante pentru destinul tau.

Rac

Prima zi a saptamanii debuteaza cu aspecte legate de cariera si imagine in societate. Apar chestiuni pe care le-ai neglijat in ultimul timp. Poate nu ai studii suficiente pentru a avansa in cariera sau a-ti mentine pozitia sociala sau ai lasat pe seama altora indatoririle tale. Imaginea ta in ochii celorlalti nu este prea grozava si ar trebui sa iei aminte. Vei reusi sa depasesti situatia si sa revii pe podium.

Leu

Dorinta de elevare sufleteasca este la cote inalte astazi. Recomandate sunt activitatile culturale, cum ar fi vizitarea galeriilor de arta, lecturarea unei carti deosebite sau vizionarea unui film bun. Iti poti alcatui planuri de calatorii in strainatate sau de studii pe termen lung. Se intrezaresc evenimente interesante, astfel ca inarmeaza-te cu calm, discernamant si fii deschis.

Fecioara

Este o zi buna pentru a te ocupa de chestiunile financiare ce vizeaza banii altora: taxe, impozite, datorii sau relatii cu institutiile bancare. Pe de alta parte, daca la locul de munca esti implicat in activitati ce implica banii firmei, s-ar putea sa descoperi anumite nereguli. Va trebui sa remediezi lucrurile. Totusi, ai grija sa nu iasa in evidenta prea mult latura ta materialista.

Balanta

Relatiile parteneriale sunt foarte dinamice astazi. Nu prea ai tu chef sa te implici in discutii sau activitati de grup, insa va trebui sa te alaturi celorlalti. Se pare ca este un moment bun pentru a lamuri anumite chestiuni legate de parteneriatele sau colaborarile in care esti implicat. Unele se afla aproape de final, astfel ca o verificare atenta a ceea ce ai realizat pana acum ar fi binevenita. Divergenta de opinii va fi la ordinea zilei.

Scorpion

In prima zi a saptamanii esti foarte hotarat sa te ocupi de activitatile de la serviciu. Sunt multe de facut, insa concentreaza-te doar pe cele importante. Tu ai spor si chef de munca, dar pe ceilalti nu ii intereseaza. Pe de alta parte, te gandesti serios sa-ti selectezi relatiile de colaborare. In a doua parte a zilei, oboseala isi va spune cuvantul. Starile de sanatate fluctueaza destul de mult, asa incat este nevoie sa fii prudent.

Sagetator

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj. Vei reusi sa-i molipsesti si pe cei din jur cu veselia ta. Chiar daca starea de spirit ti se poate schimba usor, farmecul te va insoti intreaga zi. Creativitatea este la cote inalte si ar trebui sa dai frau liber imaginatiei. Ai idei nastrusnice, astfel ca te-ai putea gandi sa le joci niscai farse celor dragi. Insa, persoana iubita nu prea este incantata de elanul tau si ti-ar putea spune lucruri mai putin placute.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 14 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic