Horoscop zilnic: 14 iunie 2019

Vineri, 14 Iunie 2019, ora 09:24
6192 citiri
Horoscop zilnic: 14 iunie 2019

Gemeni

Astazi ar trebui sa te ocupi pe indelete de activitatile de la locul de munca. Ai multe de facut, colegii si sefii nu te sustin, insa tu tii cont doar de optiunile tale. Si bine faci!

Totusi, dozeaza-ti eforturile si rezolva doar situatiile usoare, de rutina, deoarece organismul tau da semne serioase de oboseala. Starile de sanatate neplacute te vor insoti pe parcursul catorva zile. Dupa-amiaza odihneste-te, lasa problemele deoparte si inconjoara-te de cei dragi.

Rac

Interesanta zi la capitolul relatii sentimentale sau cu copiii. Te poti bucura de momente placute, daca iei partea frumoasa a lucrurilor. Senzatia ca nu este ceea ce pare este evidenta si oricum asa si este.

Poate ca cea mai buna atitudine fata de persoana iubita sau fata de copii ar fi una de detasare, acceptare si incredere ca vor veni si vremuri mai bune. Indreapta-ti atentia catre un hobby sau ocupa-te de lucruri dragi tie.

Leu

Casa, familia si patrimoniul sunt la mare cinste. Astrele iti recomanda sa te ocupi de treburile gospodaresti, de reparatii sau imbunatatirea conditiilor locative. Relatiile cu membrii familiei iti pot da batai de cap, insa nu lua chiar totul de bun.

Dialogurile sunt incordate, una vrei tu, alta vor ceilalti si caderea la pace se va face cam greu. In a doua parte a zilei aduna-i pe toti cei dragi la o masa festiva si bucura-i cu farmecul tau.

Fecioara

Esti mai mult pe drumuri. Rudele sau prietenii apropiati iti dau tarcoale, insa sunt momente bune pentru intalniri si discutii interesante si de folos.

Pentru altii se poate pune problema studiilor pe termen scurt. De retinut ca latura educativa este in vizorul astrelor. Lasa-te purtat de instinct, fa ce-ti dicteaza sufletul si fii prezent in orice domeniu al vietii tale. Spre seara, bucura-te de o sueta alaturi de prieteni. Poti obtine informatii si sfaturi utile.

Balanta

Chestiunile financiare cotidiene sunt sub incidenta razelor astrale. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de veniturile din munca proprie. Esti nevoit sa faci cumparaturi, insa bugetul disponibil lasa mult de dorit.

Indicat ar fi sa privesti partea frumoasa a lucrurilor. Sunt momente bune de a te gandi la talentale tale native si de a le cultiva. Exista varianta sa-ti dezvolti o afacere placuta sufletului tau.

Scorpion

O zi in care simti ca toata lumea e a ta. Ai energie, chef de tot si toate, dar mai ales ai un plan bine pus la punct, in legatura cu noi directii de urmat in viata. Dorinta de a te ocupa de propria persoana este la cote inalte.

Recomandat este sa-ti programezi cursuri de dezvoltare personala si relationala sau sa te ocupi de infrumusetarea trupului. Oricum tot ce iti propui vei reusi sa realizezi. Prietenii te sustin si te inconjoara cu multa dragoste.

Sagetator

Dorinta de retragere din iuresul vietii este foarte evidenta la tine astazi. Este o zi propice unei introspectii atente. Astrele iti deschid portile sufletului, pentru a te cufunda cat mai mult posibil in lacasurile sale.

Ocupa-te de activitatile usoare, elimina gandurile neplacute si orienteaza-te doar catre partea frumoasa a vietii. Recomandabile sunt plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte si odihna.

Capricorn

O zi dinamica la capitolul prieteni si protectori pentru tine. Intalniri, discutii, vesti care de care mai interesante, dar si dispute pe masura. Se pare ca exista anumite lucruri legate de cariera sau imaginea ta in societate, la care ai nevoie de ajutor.

Un prieten iti poate spune la modul obiectiv cum te raportezi tu la indatoririle sociale si ce ar trebui sa faci pe viitor. Dupa-amiaza primesti invitatii pentru diverse evenimente sociale.

Varsator

Ocupa-te cu mare atentie de cariera si de imaginea ta in societate. Exista chestiuni delicate, ca si cum drumul profesional pe care ti l-ai construit pana cum in viata sta pe baze nesigure, fiind gata-gata sa se darame. De asemenea, sefii sau autoritatile nu prea vad cu ochi buni cum iti indeplinesti sarcinile sociale.

Sunt posibile reprosuri, situatii dinamice sau tensionate. Spre seara detaseaza-te de cotidian.

Pesti

Se pare ca esti interesat doar de ce se petrece in afara granitelor tarii. Relatia cu strainatatea este in prim plan, fiind posibile dialoguri sau demersuri specifice pentru calatorii in tinuturi indepartate sau pentru studii pe termen lung.

Componenta educationala este stimulata, insa este vorba mai ales despre rafinarea sufleteasca. Indicat ar fi sa-ti imbunatatesti personalitatea prin cursuri cu teme spirituale, cursuri de arta sau de turism.

Berbec

Chestiunile financiare ce vizeaza banii si bunurile altora sunt subiectele principale de astazi. Ocupa-te de achitarea si verificarea situatiei taxelor, impozitelor, a creditelor sau ai grija si de aspectele legate de mosteniri.

Pot veni bani sau bunuri dintr-un contract mai vechi sau din familie. Astrele te protejeaza discret si te vor feri de situatiile neplacute. In curand se va face lumina si toate se vor aranja excelent.

Taur

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele iti ocupa intreaga zi. Este posibil ca in urma unei analize atente a acestui segment sa descoperi multe neplaceri sau situatii confuze.

Neprevazutul iti poate crea probleme serioase, de aceea, fii prudent si nu te lansa in discutii, negocieri sau schimbari de pozitie. Poti fi tentat sa rupi diverse colaborari, dar ai rabdare, pentru nu e cazul sa indepartezi pe cineva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic