Horoscop zilnic: 14 martie 2019

Joi, 14 Martie 2019, ora 07:35
9566 citiri
Horoscop zilnic: 14 martie 2019

Pesti

Energia zilei iti favorizeaza relatiile familiale si treburile gospodaresti. Indicate sunt curateniile generale, reamenajarea decorului locativ sau planificarea unor reparatii.

Poti achizitiona o casa, un teren sau le poti vinde cu succes. Este posibil ca un membru al familiei sa-ti solicite ajutorul intr-o chestiune funciara. Relatiile familiale sunt destul de tensionate, insa sunt probleme vechi, stiute.

Berbec

Se pare ca esti nevoit sa faci mai multe drumuri. Scopurile acestora pot fi diverse: de la activitati specifice locului de munca pana la vizite la rude.

Un dialog cu un prieten apropiat te poate pune pe ganduri. E adevarat ca primesti informatii importante, insa selecteaza cu atentie doar ce iti este de folos.

Daca esti implicat in forme de instruire, este o zi buna pentru a-ti verifica situatia scolara sau pentru demersuri educative in general.

Taur

Chestiunile financiare se pot rezolva cu succes. Ocupa-te de cheltuielile cotidiene, dar limiteaza-te la strictul necesar.

Poti primi cadouri, recompense sau iti poate creste venitul din munca proprie. Sunt sume mici si nu poate fi vorba de investitii sau afaceri.

Poate ar fi bine sa faci o balanta intre eforturile depuse la un loc de munca si remuneratia primita. Daca esti nemultumit, depisteaza cauza si actioneaza in consecinta.

Gemeni

O zi plina de dinamism. Ai dorinta si spor sa te ocupi de toate, dar mai ales de propria-ti persoana. Indicat ar fi sa-ti orientezi eforturile catre imbunatatirea personalitatii sau catre infrumusetarea trupului.

Astrele iti trimit idei bune si putere de convingere, astfel incat poti reusi in tot ce iti propui. Spre seara stai de vorba cu un prieten apropiat despre planurile tale de viitor. Poti obtine informatii si sfaturi utile in acest sens.

Rac

Ai chef numai de tine si bine ar fi sa-ti asculti sufletul. Este o zi buna de a te gandi la un nou proiect de viata, poate o reorientare totala a prioritatilor. Ocupa-te doar de activitatile de rutina, intrucat tonusul este scazut.

Sanatatea este vulnerabila. Se pot accentua problemele legate de sistemul respirator si cele digestive. Foloseste doar remediile traditionale ale bunicii si evita consultatiile si analizele medicale.

Leu

Minunata zi pentru tine la capitolul prieteni si protectori. O persoana cu autoritate iti poate pune o vorba buna intr-un proiect in care esti implicat sau sa te sprijine pentru unul nou.

Pe de alta parte, discutiile cu anumiti prieteni te pot nemultumi, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi. Unele informatii sunt false sau nu iti sunt de folos. Indicat ar fi sa fii prudent ce grupuri sociale sau ce idei sustii pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu.

Fecioara

Momente benefice pentru cariera profesionala. Este posibil sa fii convocat la o discutie importanta cu sefii sau autoritatile. Predomina notele contradictorii intre ce iti doresti tu in domeniul profesional si ce ti se ofera.

Este nevoie sa-ti imbunatatesti pozitia sociala, deoarece vin evenimente importante la locul de munca in care vei fi implicat. Fii receptiv la ce iti spun ceilalti si adapteaza-te la cerintele mediului in care lucrezi.

Balanta

Laturile spirituale ale vietii sunt frumos accentuate de catre astre. Rafinarea sufleteasca te preocupa intreaga zi. Asculta-ti inima si programeaza-ti activitati culturale.

Relatia cu strainatatea este destul de dinamica. Poti afla vesti de departe sau poti face demersuri de a pleca intr-o calatorie. Este o perioada buna pentru sustinerea examenelor sau pentru inscrierea la diverse cursuri.

Scorpion

Banii si bunurile altora sunt preocuparea ta de astazi. Sunt momente potrivite pentru achitarea datoriilor de orice fel si pentru a relationa cu institutiile financiare.

Se pare ca norocul la finantele altora se instaleaza in viata ta pentru ceva timp de acum incolo. Fii prudent si nu te aventura in investitii riscante. Tentatia de a te implica in colaborari oarecare este mare, pe motivul de a profita de banii altuia, dar nu se recomanda.

Sagetator

Astrele iti recomanda sa te ocupi de relatii parteneriale si de colaborari. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. Ti se pot face reprosuri, insa ceilalti au dreptate. Asculta cu atentie ce ti se spune si sustine-ti punctul de vedere cu fermitate.

Daca esti nemultumit de pozitia ta intr-o colaborare sau daca un partener iti pune bete in roate, actioneaza in consecinta.

Capricorn

O zi tensionata la locul de munca. Ai multe de facut, nivelul tau energetic este scazut, iar colegii nu iti sunt alaturi. Selecteaza prioritatile si fii cat mai discret. Evita discutiile in contradictoriu si pastreaza-ti ideile doar pentru tine.

Sanatatea este vulnerabila, asa incat in a doua parte a zilei odihneste-te sau plimba-te in aer liber. Nu se recomanda consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale.

Varsator

Buna dispozitie si cheful de petreceri te va insoti intreaga zi. Relatiile sentimentale sunt dinamice si inconjurate de neprevazut. Dialogurile cu persoana iubita sau cu copiii sunt favorizate, asa incat recomandabil este sa pui la punct tot ce te nemultumeste. Sau poti alcatui alaturi de cei dragi planuri de vacanta. Creativitatea este la cote inalte, reusind sa primesti aplauzele celor din jur pentru ideile tale deosebite.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 14 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic