Horoscop zilnic: 14 octombrie 2019

Luni, 14 Octombrie 2019, ora 07:19
11364 citiri
Horoscop zilnic: 14 octombrie 2019

Balanta

Este o zi buna pentru a-ti pune ordine in relatiile parteneriale si in colaborarile profesionale. Discutiile, semnarea documentelor, alcatuirea mesajelor importante, transmiterea informatiilor necesare bunului mers al activitatii profesionale sunt evidentiate de contextul astral.

Ideile si planurile tale profesionale sau cele legate de activitati comune cu partenerul de viata vor fi bine primite de catre cei implicati. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o cina romantica alaturi de cineva drag.

Scorpion

Inceputul saptamanii iti aduce multe si marunte de facut la serviciu. Elanul iti va fi sustinut si de faptul ca se contureaza venituri suplimentare din activitatea desfasurata, dar vor fi si conditii de lucru ceva mai bune. Relatiile colegiale sunt tensionate, insa cu discretie si prudenta vei depasi totul cu bine.

Sanatatea iti poate crea mici neplaceri, dar foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale.

Sagetator

Ziua iti sustine relationarea cu persoanele dragi. Apropiatii iti sustin activitatile, planurile de viitor, chiar daca din cand in cand mai apar discutii aprinse, in special de la bani sau bunuri.

Diplomatia si deschiderea sufleteasca de care dai dovada astazi te vor ajuta sa iti imbunatatesti relatiile si sa te bucuri de activitati comune cu cei dragi. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a practica un sport.

Capricorn

Ar fi bine sa-ti pui in ordine treburile casei si sa te gandesti la pregatirea spatiului locativ pentru sezonul rece. S-ar putea sa fie nevoie sa realizezi imbunatatiri serioase in casa, dar este nevoie sa planifici si aprovizionarea camarii pentru iarna.

Membrii familiei nu prea te sustin, aspect care iti poate umbri elanul gospodaresc. Posibil ca neintelegerile sa porneasca de la faptul ca tii prea putin cont de opiniile celor dragi.

Varsator

Se contureaza aspecte profesionale, care presupun discutii cu sefii, realizarea unor documente sau demersuri specifice locului tau de munca. Avalansa de informatii care vine spre tine astazi te poate bulversa. Selecteaza doar ceea ce iti este de folos si evita discutiile ample.

O ruda sau un prieten apropiat iti poate cere un imprumut banesc sau un alt tip de ajutor. Fii prudent si mai intai rezolva-ti treburile tale.

Pesti

Se anunta informatii legate de veniturile tale dintr-o activitate profesionala. Fie se modifica salarizarea, fie conditiile de lucru, fie apar activitati noi in sfera profesionala. Totusi, daca obtii ceva mai multi bani, s-ar putea sa cheltuiesti pe taxe, impozite sau pe trebuintele partenerului de viata.

Stabileste-ti prioritatile vizavi de cheltuieli si nu lasa pe altii sa profite de pe urma ta.

Berbec

Debutul saptamanii iti aduce multa energie si dorinta de a te implica in tot felul de activitati. Energia de care dai dovada ii poate mobiliza si pe ceilalti sa te ajute sau sa iti propuna planuri profesionale noi.

Totusi, este bine sa ai in vedere si propria ta ingrijire trupeasca. Sunt momente bune pentru a-ti stabili un nou program de viata, o alimentatie potrivita si participarea la cursuri de dezvoltare personala.

Taur

Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, sa-ti programezi atent activitatile acestei saptamani si sa eviti discutiile cu ceilalti. Sunt momente bune pentru a te gandi la noi abordari ale problemelor din viata ta. Daca este cazul, ia legatura cu specialisti in domeniile vietii in care simti tu ca intampini neplaceri.

La serviciu exista tensiuni mocnite si ar trebui sa te pazesti. Dupa-amiaza, inconjoara-te de cei dragi si asculta-le sfaturile.

Gemeni

Confruntarile cu prietenii sau cu un protector sunt la cote inalte. Ar fi bine sa te detasezi de aceste relatii si sa fii mai stapan pe tine si pe dorintele tale.

Partenerul de viata sau colaboratorii profesionali te pot sprijini mai mult decat crezi tu. Ar fi bine sa le urmezi sfaturile si sa actionezi in consecinta. Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru o plimbare in aer liber, pentru odihna si pentru meditatii la lucrurile sfinte ale vietii.

Rac

Discutiile cu sefii sau cu oficialitatile iti pot oferi astazi o perspectiva clara asupra domeniului profesional in care activezi. In aparenta, lucrurile merg bine la serviciu, insa exista detalii ascunse care vor duce la destramarea aparentei armonii profesionale.

Cele aflate astazi te vor ajuta fie sa abordezi altfel munca, implicatiile ei, dar si relatiile socio-profesionale. Dupa-amiaza, relaxeaza-te in sanul familiei si asculta-le sfaturile.

Leu

Ziua favorizeaza demersurile specifice calatoriilor indeparate, conversatiile cu persoanele aflate in tari straine sau abordarea studiilor pe termen lung. Intr-un anume fel, conceptiile tale despre viata, modul in care te raportezi la lume si evenimentele ei se cer reformulate.

Fii mai deschis la schimbarile necesare dezvoltarii tale personale si invata de la oricine. Dupa-amiaza, rasfata-ti sufletul cu o piesa de teatru sau cu un film bun.

Fecioara

Debutul saptamanii iti aduce in atentie achitarea facturilor sau relatiile cu institutiile financiare. Fii prudent si dramuieste-ti veniturile astfel incat sa fii la zi cu plata datoriilor.

Pe de alta parte, se contureaza cheltuieli legate de nevoile partenerului de viata sau legate de trebuintele copiilor. Dupa-amiaza, astrele te sfatuiesc sa iti indrepti atentia catre studiul domeniilor ezoterice. Iti vor lamuri multe si marunte legate de actualele evenimente din viata ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 14 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic