Horoscop zilnic: 15 noiembrie 2019

Vineri, 15 Noiembrie 2019, ora 07:54
10802 citiri
Horoscop zilnic: 15 noiembrie 2019

Scorpion

Chiar daca uneori te mai cuprinde si pe tine oboseala, tot nu te lasi. Adevarul este ca in aceasta perioada esti de neoprit sau asa ar trebui, avand in vedere ca in zodia ta se afla "furnizori" de energie si inspiratie: Soare, Mercur, iar in curand va sosi si Marte. Astazi vei putea face pasi importanti spre implinirea unei dorinte, a unui vis.

Sagetator

In cursul diminetii, evita discutiile legate de bani, cu prietenii. De asemenea, nu te astepta ca in acest interval sa se rezolve rapid vreo problema financiara sau sa primesti o suma imprumut, mai ales daca astepti asta de la un prieten. Se pare ca azi nu poti conta pe resursele la care te asteptai. In schimb, dupa-amiaza, un sprijin nesperat vine de la cine te asteptai mai putin.

Capricorn

Pana spre dupa-amiaza, se pare ca atmosfera este destul de tensionata in sfera profesionala, din cauza neintelegerilor din relatia cu un sef sau cu un partener de afaceri. Dupa orele pranzului, ai sanse mult mai mari de reconciliere si de gasire a celor mai bune solutii. Prietenii au o mare contributie, fie prin sfaturile foarte bune, fie prin faptul ca te invita sa petreci un timp agreabil alaturi de ei.

Varsator

O zi excelenta pentru a pune la punct niste activitati restante si a te achita de niste responsabilitati pe care le-ai tot amanat, la locul de munca. Adevarul este ca esti foarte abil in a gasi cele mai ingenioase solutii.

Intuitia functioneaza excelent. Si, totusi, nu faci nimic, pana nu ai o strategie si nu stii ce ai de castigat. Se pare ca functioneaza aceasta "reteta", pentru ca beneficiezi atat de recunoastere, cat si de un castig.

Pesti

Astazi te simti la propriu in "apele" tale, mai ales spre dupa-amiaza, pentru ca Luna ajunge in Rac, un semn de apa aflat in rezonanta cu semnul Pesti. Asadar, este o zi cu multa emotie, cu sentimente intense si rafinament artistic.

Este momentul propice pentru a lucra la un proiect creativ, pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubita sau chiar pentru a planifica o calatorie indepartata.

Berbec

Ziua iti poate aduce framantari, griji legate de familie sau spatiul locativ, sentimentul ca ceva te apasa si ca trebuie sa faci o schimbare. Este posibil sa simti ca te invarti in cerc, ajungand in acelasi punct, sau sa te temi sa nu pierzi ceva sau pe cineva.

Dupa amiaza, iti vine inima la loc. Poti descoperi niste mijloace prin care sa aduci niste beneficii materiale in viata ta sau sa ocolesti, la milimetru, o pierdere.

Taur

E posibil sa apara ceva probleme de comunicare sau sa se strecoare erori in documente. Asadar, daca te ocupi de corespondenta, daca e nevoie sa redactezi documente sau sa le manevrezi, e necesar sa fii atent.

De asemenea, fii atent ce semnezi si ia-ti masuri de precautie suplimentare daca pleci la drum. Dupa amiaza pare sa-ti aduca sprijinul de care ai nevoie, de la un specialist sau partener. Este o perioada frumoasa pentru a inchega niste relatii de colaborare sau chiar o relatie conjugala.

Gemeni

Dimineata, e posibil sa se acutizeze grijile legate de bani sau sa intri in niste incurcaturi, din cauza unor investitii neinspirate. Orice ar fi, nu e cazul sa te panichezi, pentru ca toate problemele isi vor gasi cai de rezolvare, in cursul dupa-amiezei, cand ai sanse mari sa-ti cresti veniturile si sa te bucuri de un castig, in urma unor rezultate excelente la locul de munca.

Rac

O zi frumoasa. Cu exceptia primelor ore ale diminetii, cand unele griji legate de parinti sau dificultatea de a rezolva o problema legata de casa ori camin iti tulbura linistea, in rest, dupa pranz, atmosfera devine prielnica iubirii, creativitatii, iesirii la rampa.

Este o zi cu succes, chiar cu aplauze la scena deschisa, mai ales daca activezi intr-un domeniu artistic, public sau in stransa legatura cu divertismentul.

Leu

Ar fi bine ca astazi sa-ti creezi un program de lucru ceva mai lejer. In prima parte a zilei, este posibil sa te simti usor devitalizat si obosit, asa ca nu-ti forta norocul, suprasolicitandu-te.

In schimb, dupa pranz, se anunta momente frumoase, gesturi bazate pe generozitate si iubire, in familie sau in mijlocul altor oameni dragi. Este posibil sa ai parte si de un ajutor nesperat, providential sau chiar de un cadou.

Fecioara

Chiar daca pana dupa-amiaza e posibil sa existe tensiuni in relatia cu un prieten sau cu persoana iubita, spre seara se restabileste linistea, pentru ca reusesti sa te lasi mai degraba inspirat de lucrurile frumoase, decat tensionat de suspiciunile nesfarsite.

Asadar, o dupa-amiaza inspiranta, frumoasa, cu multa iubire impartasita si cu invitatii tentante venite de la prieteni.

Balanta

E foarte important ca astazi, in pofida lipsei de chef si tendintei spre pesimism care se manifesta in cursul diminetii, sa te concentrezi asupra carierei. Este o zi in care e bine sa-ti manifesti puterea si autoritatea in domeniul profesional. De felul in care stii sa conduci un proiect sau o afacere depind succesul si castigul financiar, deloc de neglijat.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 15 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic