Horoscop zilnic: 16 august 2018

Joi, 16 August 2018, ora 06:46
6664 citiri
Horoscop zilnic: 16 august 2018

Leu

Segmentul domestic este atins de efectele momentul astral minunat ce se alcatuieste astazi. Relatiile familiale vor capata alte conotatii pentru tine, astfel ca sistemul valorilor morale si spirituale dupa care te-ai ghidat pana acum se va reconfigura in totalitate. Fii alaturi de rude si accepta-le asa cum sunt! Treburile gospodaresti au succes.

Fecioara

O zi interesanta in planul relatiilor cu persoanele apropiate, pentru ca vantul schimbarii se simte puternic. Asta se datoreaza contextului astral de exceptie format astazi in orele pranzului, oferindu-ti sanse deosebite pentru a privi atent la cei carora le-ai acordat incredere si sprijin pana acum. Vorbeste putin si asculta ce spun altii. Sanse de noi si benefice relatii.

Balanta

Se contureaza modificari importante in segmentul financiar, lucru evidentiat astazi de formarea unui context astral minunat. Poate fi vorba despre aflarea unor detalii privitoare la schimbarea salarizarii, a conditiilor de munca de la serviciu sau, pur si simplu, tu hotarasti sa privesti si sa faci altfel lucrurile in segmentul muncii si al platii aferente.

Scorpion

Zi memorabila pentru tine, intrucat astazi se formeaza un aspect foarte benefic, oferindu-ti sanse minunate de schimbare pe toate planurile vietii. Rezerva-ti aceasta zi doar pentru tine si treburile tale personale. Revizuieste-ti felul in care relationezi cu ceilalti si felul in care te raportezi la evenimentele cotidiene. Distreaza-te, rasfata-te si colinda locurile preferate!

Sagetator

Sunt momente bune pentru relaxare, discretie si discutii tainuite cu cineva drag si de incredere. Pentru ca energia zilei este foarte puternica sunt posibile stari de spirit fluctuante, oboseala accentuata si chiar rascolirea unor probleme de sanatate vechi. Evita activitatile solicitante, spatiile aglomerate, consultatiile si analizele medicale!

Capricorn

Sunt sanse sa reintalnesti prieteni vechi sau sa afli informatii deosebite privitoare la activitatea unora care, undeva, candva ti-au fost apropiati. Energia deosebita de astazi iti deschie culoare noi de relationare cu prieteni vechi si noi. Pe de alta parte iti vei reconfigura sistemul, valorile dupa care vei lega de acum incolo relatii noi.

Varsator

Innoiri in zona socio-profesionala anunta contextul astral de astazi. Sunt posibile rasturnari de situatie la serviciu sau in relatiile cu sefii, cu persoanale importante din cadrul unor institutii oficiale. Se vor reconfigura multe detalii la serviciu, astfel ca bine ar fi sa fii deschis si adaptabil. Insa toate se desfasoara spre binele tau suprem.

Pesti

Ai idei stralucitoare, vorbesti bine, iar ceilalti vor fi fascinati de sistemul valorilor morale si spirituale pe care le expui astazi. Esti sprijinit in acest sens de contextul astral deosebit de astazi. Planificarea unor calatorii indepartate, a unor programe de instruire si documentare, a unor activitati culturale au sanse mari de materializare si succes.

Berbec

Se deschid noi posibilitati de castig de la si prin altii, lucru marcat astazi de construirea unui aspect astral de anvergura. Pe langa preocuparile vizavi de achitarea cheltuielilor cotidiene si a facturilor, apar si intentii serioase privitoare la investitiile pe termen lung. Deocamdata gandeste-te pe indelete, dar sfatuieste-te si cu altii experimentati in finante.

Taur

Energia benefica de astazi iti aduce schimbari importante in segmentul partenerial. Se destrama relatii si colaborari vechi, dar se face loc pentru altele noi, atat in plan personal, cat si in plan profesional. Discutiile purtate sunt lamuritoare pentru toata lumea, chiar daca pe alocuri aduc rascoliri sufletesti sau acuze de tot felul.

Gemeni

Se clarifica o buna parte din situatiile existente la locul de munca si din domeniul sanatatii organismului tau. Astazi este un context astral foarte favorabil pentru munca si sanatate, creandu-ti efecte favorabile pentru inceputuri de tot felul. Foloseste aceste momente si reconfigureaza-ti atitudinea fata de munca si sanatate. Odihneste-te si evita actiunile solicitante!

Rac

Astazi se formeaza un context astral exceptional, oferindu-ti sanse de innoire in plan sentimental. Fata de cei dragi te vei pune in valoare cum nu ai mai facut-o pana acum, iar toti ceilalti iti vor recunoaste talentele, meritele si importanta existentei tale in viata lor. Evita discutiile aprinse si fii intelegator din toate punctele de vedere. Iubiri noi la orizont sau un copil.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 16 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic