Horoscop zilnic: 16 martie 2020

Luni, 16 Martie 2020, ora 07:24
12334 citiri
Horoscop zilnic: 16 martie 2020

Pesti

Esti cautat de sefi, dar si de catre persoanele din mediul familial. Se contureaza proiecte profesionale noi, care se pot desfasura pe cel putin un an de acum incolo. Totul este sa fii deschis la schimbari si sa nu te lasi dus de valul promisiunilor sau de laudele unora.

Daca trebuie sa iei decizii rapide, sfatuieste-te cu cineva de incredere. Apeleaza si la ajutorul divin! Revelatiile vor fi spectaculoase.

Berbec

Provocarile persoanelor din anturajul apropiat sunt frecvente, fiind dificil sa stabilesti clar de unde pornesc si unde se termina. Traversam o perioada in care esti retras, dornic de singuratate si cufundare in propriile ganduri. Insa cei din jur nu iti pot intelege starile, astfel ca poti fi inteles eronat.

Fii prudent si evita exagerarile! Cu putin efort, te poti adapta situatiilor ivite. Calatoriile sunt o alta tema importanta a zilei.

Taur

Gandurile iti sunt atrase de segmentul financiar, mai ales de partea comuna cu altii. Poti achita facturi, taxe, alte tipuri de datorii. Ofertele de investitii sunt tentante la prima vedere, dar te-ar implica in cheltuieli pe care nu le vei putea sustine pe termen lung.

Rezuma-te la strictul necesar si urmeaza un plan de cheltuieli reorganizat, din cand in cand, in functie de schimbarile ce intervin in obtinerea veniturilor.

Gemeni

O zi cu multe rascoliri parteneriale, deoarece astrele predispun la reevaluarea atat a relatiei cu partenerul de viata, cat si cu partenerii din segmentul profesional. Acorda timp si atentie suficiente numai relatiilor cu ceilalti, deoarece sunt momente bune pentru a pune la punct chestiuni trenante si a planui actiuni viitoare.

Esti solicitat si pentru treburi gospodaresti si pentru a ajuta un membru al familiei.

Rac

Rutina de la locul de munca sau din segmentul domestic te poate obosi astazi. De aceea, organizeaza-ti treburile si timpul astfel incat sa faci totul cu placere si mai ales in ritmul tau.

Fii prudent la discutiile cu ceilalti, pentru ca sunt posibile erori de judecata si dezvaluirea unor chestiuni personale pe care nu trebuie sa le faci publice. Dupa-amiaza, odihneste-te sau plimbate-te in aer liber.

Leu

Din cauza banilor, sunt posibile discutii aprinse cu persoana iubita si cu copiii. Se pare ca deocamdata cheltuiesti prea mult pe nevoile sau mofturile tale, iar de cei dragi ai uitat cumva.

Acum sunt momente scadente in care vei fi nevoit sa contribui cu sume consistente la bugetul comun de cheltuieli. Controleaza-ti reactiile si fii alaturi sincer de cei dragi. Sfaturile prietenilor sunt contraindicate.

Fecioara

Pentru ca esti foarte tonic in ultima vreme, astazi membrii familiei te vor solicita pentru a le rezolva treburile personale sau pentru a obtine de la tine sfaturi si solutii. Opreste-te din iuresul cotidian si ocupa-te pe indelete de casa si familie.

Ai spor la curatenii, reorganizarea spatiului de locuit sau pentru a vinde sau achizitiona obiecte. Evita sa te implici in prea multe actiuni simultan.

Balanta

Mentalul este agitat si cu greu iti poti infrana tendinta de a vorbi pe tonuri ridicate. Sunt posibile discutii cu persoanele din anturajul apropiat pe teme profesionale sau de sanatate. Ai rabdare si deschide-ti sufletul sincer fata de ceilalti.

Diferenta dintre filozofiile de viata este utila, pentru ca iti aduce idei sau viziuni noi asupra situatiilor in care te afli. Evita critica excesiva si gesturile teatrale.

Scorpion

Apar cheltuieli fie pentru prieteni, pentru copiii altora, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale la serviciu. Se recomanda prudenta, intrucat exista riscul sa cheltuiesti mult pe situatii si lucruri exagerate.

Pe de alta parte, ai sanse sa primesti bani dinspre segmentul profesional sau cadouri si favoruri utile. Lasa grijile deoparte si bucura-te de situatiile ivite impreuna cu ceilalti. Totul are un rost cu efecte pe termen lung.

Sagetator

O zi in care sa te ocupi numai de tine si de nevoile tale reale. Energia vitala fluctueaza si de aici si starile tale de spirit se modifica frecvent. Controleaza-ti reactiile, plimba-te in aer liber si ocupa-te numai de treburi usoare.

Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi surprize placute, fie prin informatiile oferite, fie printr-o invitatie in oras. Prudenta in privinta cheltuielilor cotidiene! Exista riscul sa cheltuiesti tot ce ai.

Capricorn

Sunt momente excelente pentru a medita pe indelete la situatiile si relatiile in care te afli. Revelatiile de astazi sunt uimitoare si ar trebui notate. Mentalitatea ta se schimba. Este posibil sa simti ca te afli la o rascruce importanta a vietii si trebuie sa iei o decizie.

Nu forta nota si ai grija sa te si relaxezi. Dialogurile tainuite, fie cu tine insuti, fie cu cei dragi sunt de bun augur.

Varsator

Relatiile cu prietenii sau cu admiratorii din segmentul profesional reprezinta tema principala a zilei. Discutiile privitoare la actiuni sau proiecte comune roiesc in jurul banilor si bunurilor care sunt necesare.

Pentru ca situatia ta financiara este fluctuanta, evita sa te implici in cheltuieli sau in imprumuturi fara acoperire. Asculta parerile celorlalti, dar mai intai gandeste-te la nevoile tale imediate.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 16 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic