Horoscop zilnic: 16 septembrie 2019

Luni, 16 Septembrie 2019, ora 07:00
9167 citiri
Horoscop zilnic: 16 septembrie 2019

Fecioara

Ziua iti aduce fluctuatii in plan financiar. Sunt posibile nemultumiri vizavi de banii si bunurile pe care le ai in comun cu altii. Fie trebuie sa faci cheltuieli suplimentare pentru partenerul de viata, pentru copii sau din cauza colaboratorilor, fie descoperi restante la achitarea unor facturi sau credite.

Indicat este sa analizezi situatia cu calm si rabdare, inainte de a acuza pe cineva. Dupa-amiaza, interesul iti va fi atras de partea nevazuta a lucrurilor.

Balanta

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Esti combativ si cu greu iti intra cineva in voie. Fii prudent si tine cont si de parerile si munca celorlalti. Prezinta-ti cu incredere punctele de vedere, planurile de lucru si vei vedea ca pana la urma toata lumea te va sustine.

Dupa-amiaza, rezerva-ti momente pentru partenerul de viata si pentru cei dragi. Temele principale de discutie se invart in jurul sectorului domestic si relatiilor cu strainatatea.

Scorpion

Debutul saptamanii iti aduce multe treburi de facut in sfera profesionala. Interesant este ca intelegi multe dincolo de cuvinte, aspect care iti va oferi siguranta si idei bune. Este posibil sa observi o noua ruta profesionala, insa deocamdata aceasta pare sa aiba diverse obstacole.

Conflictele de la serviciu sunt inca pe rol, de aceea, fii prudent si rezervat. Pe de alta parte, organismul tau are nevoie de odihna si niscai ingrijiri medicale.

Sagetator

Iti doresti mai mult antren si veselie in preajma ta. Persoana iubita si copiii sunt oamenii spre care iti indrepti atentia, pentru ca astazi doar alaturi de ei poti petrece clipe amuzante si relaxante. Esti vorbaret, pus pe sotii si de aici risti sa spui vrute si nevrute.

Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de un hobby sau pentru a-i invita pe cei dragi la o mica petrecere surpriza. Usor de remarcat este faptul ca esti superficial in felul in care iti manifesti iubirea fata de cei apropiati.

Capricorn

Inceputul saptamanii este propice rezolvarii chestiunilor legate de casa si familie. Fie ca este vorba despre reparatii, curatenii sau planuri de reamenajari interioare, ai idei bune si spor in toate.

Sunt posibile altercatii cu reprezentantii unor firme, institutii ale caror servicii le-ai folosit sau vrei sa le folosesti in rezolvarea demersurilor necesare in sectorul domestic. Ai rabdare si evita conflictele. Sfatuieste-te cu membrii familiei si alegeti impreuna solutiile necesare.

Varsator

O zi cu multe drumuri pe distante scurte, fie in vizita la o ruda sau un prieten apropiat, fie este nevoie sa rezolvi chestiuni profesionale legate de serviciu. Totusi, nu pune baza pe cele discutate sau rezolvate astazi, pentru ca este posibil ca peste cateva zile sa reiei totul.

Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte, de aceea, evita implicarea in problemele altora. Dupa-amiaza ar fi bine se iesi la o plimbare cu un prieten drag.

Pesti

Esti preocupat de veniturile tale obtinute din activitatea desfasurata la serviciu. Discutiile cu un sef iti sunt favorabile, pentru ca vorbesti bine, ai idei bune si pe deasupra intuitia te poate ajuta mult astazi.

Evita eforturile prea mari, deoarece energia vitala este fluctuanta si risti sa iti slabesti organismul. Pana spre seara vei reusi sa deslusesti itele capitolului financiar si sa intrezaresti solutii bune. Totusi, evita cheltuielile nefondate si investitiile.

Berbec

Astazi esti capricios, trecand foarte usor de la o stare de spirit la alta. Bine ar fi sa te ocupi doar de activitati de rutina si sa eviti spatiile aglomerate. Pe de alta parte, esti tentat sa intervii prea mult in treburile altora, aspect indezirabil.

Planifica-ti treburile pentru intreaga saptamana si introdu printre picaturi si o programare la un salon de intretinere corporala sau un program de exercitii fizice usoare. Dupa-amiaza fii prudent in relatia cu partenerul de viata.

Taur

Ai un aer misterios astazi. Discretia si izolarea iti sunt cele mai potrivite, deoarece trupul si sufletul tau au nevoie de repaus. Esti preocupat de cele petrecute la serviciu si esti tentat sa dai replici taioase. Tine-ti firea si lasa-i in pace pe ceilalti.

Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece cu putin efort vei depasi ziua cu bine. Foloseste remedii naturiste pentru a-ti imbunatati starea si plimba-te pe malul unei ape.

Gemeni

Astazi iti doresti mai mult ca oricand ajutorul prietenilor sau al unui protector. Bine ar fi sa te bazezi mai mult pe fortele tale, pentru ca ceilalti nu prea pot sa te ajute. Evita discutiile contradictorii, reprosurile si deciziile importante.

Informatiile pe care le primesti te pot alarma, insa, daca ai sa privesti partea plina a paharului, te vei linisti si vei gasi solutii bune la orice situatie in care esti implicat.

Rac

Zona profesionala iti acapareaza toate gandurile si eforturile astazi. Fii prudent, deoarece sunt posibile altercatii, atat cu sefii, cat si cu colegii de serviciu. Vrei sa faci mult prea mult la serviciu, fata de cat trebuie si mai ales fata de cat esti platit. Dozeaza-ti eforturile, lucreaza in echipa si discuta prudent cu toti ceilalti.

Dupa-amiaza este favorabila unei intalniri amoroase sau unei reuniuni cu cei dragi.

Leu

Studiile si calatoriile sunt temele principale ale acestei zile. Totusi, daca ai de facut demersuri necesare acestora, sunt posibile amanari si intarzieri greu de prevazut. Nu pune la suflet si ai rabdare, deoarece in cateva zile totul se va rezolva asa cum iti doresti. Evita discutiile aprinse si replicile taioase.

Pentru orele dupa-amiezii, ti-ar prinde bine vizionarea unui spectacol de teatru, de muzica sau lecturarea unor carti filzofice.

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop 16 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic