Horoscop zilnic: 17 ianuarie 2019

Joi, 17 Ianuarie 2019, ora 07:45
6437 citiri
Horoscop zilnic: 17 ianuarie 2019

Capricorn

Activitatile de la serviciu iti ocupa intreaga zi. Ai multe de facut, avand senzatia ca parca ai lucra doar tu singur. Minunat este ca vei reusi sa te descurci foarte bine. Sigur ca se poate ca ceilalti sa nu vada cu ochi buni cheful tau, dar treci peste remarcile lor.

Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila. Recomandabil este sa faci doar treburile usoare, care nu implica prea mult efort.

Varsator

Relatiile sentimentale reprezinta subiectul principal de astazi. Exista anumite lucruri care nu iti sunt pe plac, insa s-ar putea sa fii subiectiv. Persoana iubita nu iti acorda atentia pe care ti-o doresti tu, copiii fac nazbatii, iar tu ai dori sa-i pui la punct pe toti.

Detaseaza-te de problemele celorlalti si lasa emotivitatea deoparte. Ar fi bine sa-ti indrepti atentia catre un hobby.

Pesti

Este o zi excelenta de a te ocupa pe indelete de casa si de relatiile cu neamurile. S-ar putea ca un membru al familiei sa-ti solicite ajutorul. Indicat este sa-ti rezolvi toate treburile legate de aceste zone ale vietii, deoarece exista neplaceri ascunse greu de estimat si controlat.

Chiar daca apar discutii contradictorii cu ceilalti, nu este momentul marilor decizii.

Berbec

Pentru tine, cuvantul de ordine al zilei ar fi drumurile. Intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. S-ar putea sa afli multe informatii, insa nu asculta chiar tot ce ti se spune.

Pot aparea chestiuni referitoare la instruirea ta personala sau profesionala. Exista o carenta din punctul de vedere al pregatirii, astfel ca este posibil sa reiei unele secvente de invatare. Spre seara alcatuieste un plan de excursii sau vizite la cei dragi.

Taur

Banii, cadourile sau recompensele sunt primordiale pentru tine astazi. Este un moment propice de a face o analiza atenta a ceea ce ai si ce vrei sa faci cu ce ai. Desigur ca te nemultumeste situatia materiala, dar priveste partea buna a lucrurilor.

In segmentul banilor castigati din munca proprie sau in ceea ce iti poti permite sa cheltui, predomina gustul dulce-amar. Orienteaza-ti eforturile doar catre strictul necesar.

Gemeni

Minunata zi de a te ocupa de propria fiinta. Te simti bine, astrele iti lumineaza chipul si sufetul, iar cei din jur se vor bucura de farmecul pe care il emani. Indicat ar fi sa-ti faci programari la saloanele de ingrijire corporala sau sa te gandesti la cursuri de dezvoltare persoanala.

Totusi, s-ar putea ca din cand in cand sa iti vina sa mai faci remarce nu prea placute celor din jur, dar bine ar fi sa te abtii.

Rac

O zi propice unei autoanalize. S-ar putea sa nu ai chef de nimeni si de nimc, astfel ca recomandabil este sa fii cat mai discret. Sanatatea este vulnerabila, insa evita pe cat posibil consultatiile sau dialogurile medicale.

O plimbare in aer liber sau o muzica de relaxare te-ar ajuta enorm. Bazeaza-te doar pe tine insuti, deoarece relatiile sunt umbrite. Spre seara iti revii, dar ia aminte la cele petrecute astazi.

Leu

Apar in raza ta de interes prietenii sau proiectele de anvergura in care esti implicat sau vrei sa te implici. Exista unele aspecte neplacute legate de aceste subiecte, ce ies la iveala din cand in cand.

Unii prieteni sunt falsi sau un proiect la care lucrezi demult nu merge asa cum vrei tu. Pe de alta parte, bine ar fi sa extragi doar partea frumoasa si utila a situatiilor, deoarece cu siguranta sunt si lucruri bune sau elemente de progres.

Fecioara

Astrele iti recomanda sa pui la punct anumite aspecte profesionale. Se pare ca la un moment dat le-ai neglijat, iar acum sefii si colegii iti cer socoteala. Cu toate ca ai realizat si lucruri bune, este loc pentru altele si mai bune.

Sustinere divina ai din belsug, astfel ca spune ferm ce ai de spus, asuma-ti responsabilitatea celor petrecute si alcatuieste-ti un plan de imbunatatire a situatiei.

Balanta

Dorinta de rafinare sufleteasca te insoteste intreaga zi. Calatoriile sau studiile in strainatate sunt alte domenii de interes. Se recomanda multa prudenta in tot ce tine de relatia cu strainatatea, deoarece exista ceva hibe.

Este o zi buna pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau ascultarea unui concert. Daca ceilalti nu sunt de acord cu dispozitia ta de astazi, lasa-i in pace si urmeaza dorintele sufletului tau.

Scorpion

Chestiunile financiare legate de banii sau bunurile altora sunt subiectele zilei. Dorinta de a castiga mai mult te poate duce cu gandul la investitii sau afaceri riscante.

La serviciu ai multa responsabilitate, iar banii proveniti din activitatea desfasurata sunt insuficienti. O mana nevazuta te ajuta discret, fiind posibile castiguri sau recompense neasteptate. Ocupa-te de toate tipurile de datorii.

Sagetator

Interesanta zi la capitolul relatii parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri. Se pare ca in ultimul timp eforturile tale au fost indreptate catre alte zone ale vietii, neglijand rolul tau intr-o colaborare sau in relatia de cuplu.

Reprosurile primite de la ceilalti sunt reale si ar trebui sa iei aminte. Bogatia ofertelor de colaborare este destul de mare.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 17 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic