Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop zilnic: 17 mai 2019

Vineri, 17 Mai 2019, ora 06:50
6971 citiri
Horoscop zilnic: 17 mai 2019

Taur

Este posibil ca astazi sa decizi finalul unui parteneriat de viata sau al unei colaborari. Cu toate ca este foarte greu sa renunti tu la ceva, chiar daca ai dovezi clare ca acea relatie sau situatie s-a degradat prea mult si sunt slabe sanse de revenire, energia zilei te va ajuta sa operezi mult mai usor acele schimbari necesare si suficiente in segmentul partenerial, astfel incat sa se imbunatateasca lucrurile.

Gemeni

Zi importanta la locul de munca, dar si pentru sanatate! Posibil sa fii solicitat mult de sefi si colegi, insa organsimul sa te ajute prea putin. Se recomanda prudenta, pentru ca vei fi tentat sa te implici in prea multe treburi deodata si sa-ti fie greu sa le duci la bun sfarsit. Multe rezolvari privitoare la sanatate, dar si la serviciu.

Rac

Rascoliri sentimentale! A venit vremea sa te gandesti serios la relatiile cu persoanele dragi si sa iei anumite decizii. Poti decide sa te implici intr-o relatie amoroasa cu cineva cunoscut de multa vreme, dar exista si reversul medaliei in segmentul amoros. Unele relatii se pot finaliza cu cantec, de aceea fii prudent si controleaza-ti starile, vorbele si reactiile. Relaxeaza-te cu un hobby!

Leu

Esti impartit intre segmentul familial si cel profesional. Este clar ca trebuie sa iei decizii importante legate atat de casa, familie, cat si de locul de munca. Posibil ca membrii familiei sa-ti inteleaga si sa-ti accepte nevoile socio-profesionale, iar de acum incolo sa te solicite mai putin pentru treburile gospodaresti. De asemenea, poate intra in discutie schimbarea locuintei si relocarea intr-o alta zona.

Fecioara

Finalizarea unor demersuri intelectuale, dar si a unor relatii cu persoane din anturajul apropiat! Sunt momente bune pentru a pune la punct documente, acte, planuri profesionale, dar si pentru a lamuri unele relatii. Mentalitatea ta intra intr-o noua etapa in care totul pare ca va fi ordonat si gandit altfel. Planifica si studiul unor teme ezoterice sau spirituale. Iti va placea, iar informatiile si concluziile vor fi surprinzatoare.

Balanta

Despre salarizarea de la un loc de munca, astazi primesti informatii deosebite, care cumva anunta un final. Pe de o parte poate fi vorba despre primirea drepturilor salariale, a unor bonusuri sau a schimbarii conditiilor de munca. Insa pe de alta parte este posibil sa te gandesti la o noua varianta de a obtine venituri suplimentare. Lasa deciziile importante pentru zilele urmatoare!

Scorpion

Astazi sunt sanse sa iei decizii foarte clare privitoare la planurile personale si profesionale. Fiind decis incotro sa te indrepti exista riscul sa pornesti cu o viteza mult prea mare fata decat poti duce sau controla. Piedici apar dinspre segmentul financiar comun cu altii, in sensul ca fie esti nevoit de imprejurari sa cheltuiesti pentru altii, fie descoperi pierderi, furturi greu de elucidat. Prudenta si rabdare!

Sagetator

Ziua te predispune la stari contemplative. Este greu sa-ti intre cineva in voie, astfel ca ar fi bine pe cat posibil sa te retragi in locuri linistite si sa stai de vorba tu cu tine. Chiar daca exista nemultumiri majore, cu putin efort si bunavointa le poti descifra sensul. In toate exista un sambure de lumina, pe care este bine sa-l accesezi si sa-l folosesti spre binele tau suprem.

Capricorn

O zi importanta in plan personal. Se finalizeaza o etapa vizavi de prieteni si persoane dragi, astfel ca in urma celor discutate si petrecute in ultima vreme vei fi nevoit sa iei decizii ferme. Desprinde-te de persoanele si situatiile comune cu acestea in cazul in care exista nemultumiri vechi de ambele parti. Dezamagirile pot fi la ordinea zilei, dar totul are un sens constructiv.

Varsator

Multa agitatie la serviciu in mod special in relatiile cu sefii si oficialitatile. Se contureaza un final de capitol socio-profesional, putand fi vorba despre finalizarea unei activitati, despre rezolvari profesionale gandite mai demult sau poate intra in discutie si renuntarea la o pozitie sociala care pana acum a fost privilegiata intr-un anume fel. Prudenta, pentru ca sunt posibile erori de judecata si decizie.

Pesti

Filozofia ta de viata, mentalitatea in general ti se va schimba mult incepand de astazi, ca si cum dai la o parte un val care de multa vreme ti-a obstructionat intelegerea unor situatii si relatii in care esti implicat. Se va accentua dorinta de elevare sufleteasca, de a te ocupa de activitati spirituale sau de a te implica in studii si cercetari diverse. Rabdare, calm si ai inceredere ca totul vine spre tine la momentul potrivit!

Berbec

Perioada pe care o traversam este importanta pentru segmentul financiar, intrucat anunta finalul unei etape de castig de la si prin altii. Astazi se pot rezolva usor plata datoriilor, solutionarea unor demersuri financiare intreprinse mai de mult, dar si dialogurile cu partenerul de viata si colaboratorii pe teme financiare, materiale au succes. Totul este sa ai rabdare sa asculti si sa iei in calcul si opiniile sau proprunerile celorlalti.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 17 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic