Horoscop zilnic: 18 aprilie 2019

Joi, 18 Aprilie 2019, ora 07:00
17155 citiri
Horoscop zilnic: 18 aprilie 2019

Berbec

Relatiile parteneriale, colaborarile si proiectele in comun cu altii sunt accentuate. S-ar putea ca partenerul de viata, cel de afaceri sau un colaborator sa te provoace la o discutie aprinsa pe teme financiare. Evita combativitatea si asculta cu atentie ce ti se spune.

In privinta colaborarilor, unele se pot incheia. Bine ar fi sa-ti selectezi activitatile si sa te ocupi mai mult de tine si de cei dragi.

Taur

Esti interesat doar de treburile de la serviciu. Este multa forfota in zona muncii, insa doar forfota. Relatiile colegiale sunt tensionate. Bine ar fi sa eviti conflictele si sa te ocupi de treburile tale.

Sanatatea este vulnerabila. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale decat in cazuri ce nu suporta amanare. In a doua parte a zilei orienteaza-ti atentia catre activitati recreative si odihneste-te mai mult.

Gemeni

Minunata zi la capitolul relatii sentimentale si relatii cu copiii. Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte, dar ar trebui sa tii cont si de starea celor din jur. Persoana iubita iti poate face reprosuri, insa tu spune sincer ce planuri ai. S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de copii si de problemele lor.

Astrele iti trimit imbolduri deosebite in zona creativitatii, asa incat poti rezolva orice situatie ivita. Adu-ti aminte si de hobby-urile tale!

Rac

O zi propice activitatilor casnice. Curateniile generale, reamenajarea spatiului locativ, mutarea intr-o noua locuinta sau reparatiile curente le poti face cu succes. Astrele iti trimit idei legate de achizitionarea unei case sau a unui teren.

Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea, ai nevoie de multa prudenta si rabdare. Orienteaza-ti eforturile astfel incat sa rezolvi in casa tot ce ti-ai propus tu, dar si ce vor cei dragi.

Leu

Se pare ca ai de facut o multime de drumuri. Intalnirile si dialogurile cu neamurile si cu prietenii apropiati pot fi la ordinea zilei. De asemenea, este o zi buna pentru demersuri legate de studii pe termen scurt. Examenele si interviurile iti sunt bine sustinute, cu recomandarea sa vorbesti sau sa scrii doar la subiect.

Poti afla vesti importante legate de cineva drag. Spre seara, aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.

Fecioara

Ziua este favorabila cheltuielilor cotidiene sau pentru investitii legate de casa si confortul ei. Tentatia cumparaturilor extravagante este la cote inalte si bine ar fi sa fii prudent.

Poti primi cadouri si recompense, insa se pare ca autorul lor are un scop bine camuflat. Pe de alta parte, energia vitala fluctueaza mult. Orienteaza-ti eforturile doar catre treburile usoare. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Balanta

Esti intr-o forma de zile de mari. Ai chef de tot si toate, dar bine ar fi sa te ocupi doar de propria-ti persoana si de treburile tale. Vizitarea saloanelor de intretinere corporala, programarea unor cursuri de dezvoltare personala si profesionala sunt bine sustinute din astral.

Detaseaza-te de treburile si oamenii de la serviciu. In a doua parte a zilei, chestiunile financiare legate de cumparaturile zilnice iti solicita aportul.

Scorpion

Sunt momente bune pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte si alcatuirea unor noi planuri de viata. Pot iesi la iveala conflicte ascunse bine demult. Nu raspunde la provocari si selecteaza-ti cu mare grija anturajul.

Sanatatea este vulnerabila pe intregul organism. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Foloseste doar remedii naturiste si odihneste-te mai mult.

Sagetator

Prietenii iti sunt alaturi, insa tu nu prea ai chef de nimeni. Poti afla vesti interesante si unele alarmante legate de cei apropiati. Conflictele cu prietenii sunt la cote inalte si se recomanda multa prudenta. Unele relatii se pot destrama definitiv. Incearca sa lamuresti toate divergentele si asculta cu atentie ce ti se spune.

Spre finalul zilei se intrezaresc invitatii la evenimente sociale sau la reuniuni agrebile cu oameni deosebiti.

Capricorn

Domeniul profesional iti poate oferi surprize deosebite. Dialogurile cu sefii sau autoritatile sunt frecvente. Exista varianta accentuarii unor conflicte, insa cu prudenta si discernamant poti solutiona totul.

Spune tot ce te nemultumeste la serviciu si ce asteptari ai tu de la ceilalti. Pe de alta parte, imaginea ta in ochii celorlalti lasa de dorit. Recomandabil este sa echilibrezi latura personala cu cea sociala si sa fii mai deschis la sugestii.

Varsator

Relatiile cu strainatatea sunt bine aspectate. Demersurile legate de o plecare in afara granitelor tarii sau cele referitoare la studii universitare le poti face usor. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara cum ai vrea tu, ai incredere ca astrele iti pregatesc surprize frumoase si de folos.

Pentru dupa-amiaza, astrele te indeamna sa vizitezi galerii de arta, un muzeu sau sa lecturezi o carte buna.

Pesti

Chestiunile financiare ce privesc banii si bunurile altora alcatuiesc subiectul principal al zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel.

Se pot pune in discutie aspecte legate de mosteniri sau de partaje, in cazul unui divort. Exista si ceva iz de conflict, de aceea, fii prudent si verifica cu atentie toate documentele si oamenii implicati. Spre seara, detaseaza-te de problemele cotidiene si odihneste-te mai mult.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 18 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic