Horoscop zilnic: 18 martie 2020

Miercuri, 18 Martie 2020, ora 08:45
17956 citiri
Horoscop zilnic: 18 martie 2020

Pesti

Astazi ai sentimentul ca nimic nu este ce pare si ca lucrurile iti scapa de sub control, mai ales in privinta relatiilor cu prietenii si a afacerilor in comun cu acestia, daca exista.

Nu e recomandat sa iei decizii care implica banii, nici sa faci investitii la recomandarea altora. De imprumuturi nici nu poate fi vorba. Oricum, intuitia ta e cel mai bun martor si reper, asa ca ascult-o in fiecare alegere pe care o faci.

Berbec

Esti in plina etapa de transformare, atat interioara cat si exterioara. Astazi, Luna in Capricorn iti aduce aminte de un subiect/capitol care are nevoie de ajustari, si anume cariera, statutul, afacerile, imaginea sociala. Nu prin control si incrancenare, ci prin atentie, acceptare si constienta.

Taur

Te afli intr-o perioada in care e nevoie sa ai mai multa grija de tine, incepand cu sanatatea si terminand cu timpul pe care il aloci pentru relaxare. Unele relatii vor fi puse sub lupa si supuse schimbarilor. Vei realiza ca nimic nu e ce pare.

E timpul sa te intrebi cate lucruri alegi din bucurie si pasiune si cate sunt doar compromisuri sau automatisme? E un moment excelent pentru a-ti revizui aspiratiile, alegerile si convingerile.

Gemeni

Teama ca ai putea pierde ceva sau pe cineva te poate face sa accepti cu prea multa usurinta compromisuri. E necesar sa stii sa ceri sprijin si sa-l primesti, dar doar cand simti ca ai in fata ta persoana potrivita.

Pe de alta parte, cu cat ai mai putine asteptari de la cei din jur, cu atat mai inspirat si puternic te vei simti.

Rac

O zi in care multe dintre alegerile si actiunile unor parteneri vor iesi la suprafata, vor fi vizibile, iar tu vei sti care este urmatoarea mutare potrivita, mai ales daca sunt afaceri la mijloc sau negocieri ale unor contracte.

Totul este sa te confrunti cu realitatea pe care o vezi, in loc sa-ti astupi urechile si sa-ti acoperi ochii. Succesul depinde acum de abilitatea ta de a juca pana la capat, precum si de disponibilitatea de a renunta la ceva sau a innoi o anumita zona de viata.

Leu

Dorinta de a detine controlul nu te va duce nicaieri, cel putin de aceasta data. Punand presiune pe lucruri si oameni, nu faci decat sa creezi si mai multa tensiune care se va resimti si in corp prin diverse disfunctionalitati.

E o zi potrivita pentru a avea grija de tine si de energia cu care insotesti gandurile si cuvintele. Stai in lumina si in credinta. Restul se asaza, ai suficienta inspiratie.

Fecioara

Oricat ai amana, ceea ce e nevoie sa fie schimbat tot se va schimba pana la urma. Iar ceea ce e sa fie al tau al tau va fi.

Astazi nu ti-ar strica mai multa incredere in tine si in cei dragi tie, dar si mai multa acceptare cu privire la schimbarile care se produc, mai ales in mintea si constiinta ta. Permite-ti sa nu stii mereu toate raspunsurile.

Balanta

Incepe o perioada de re-evaluare a relatiilor tale, a felului in care te-ai implicat in diverse activitati si proiecte, a rolului pe care ti l-ai asumat in familie sau in alte contexte sociale.

E timpul sa privesti in fata o serie de emotii, amintiri, povesti si resentimente, dar mai ales sa le eliberezi pentru a-ti insanatosi corpul, relatiile si viata.

Scorpion

Chiar daca inca intampini piedici in derularea proiectelor tale profesionale si a activitatilor pe care iti doresti sa le incepi, acum e esential sa stai putin in acest punct in care ai ajuns. Sa-ti oferi un ragaz pentru a evalua toate experientele ultimelor luni, chiar ale ultimilor ani.

E un moment de sedimentare, de asezare si de cristalizare a multor experiente, in intelepciune. In curand se va deschide calea.

Sagetator

Pentru tine, acum e important sa stii cum stai din punct de vedere material si financiar. Senzatia ca pierzi controlul, din cauza unor situatii neasteptate care necesita cheltuieli suplimentare, iti creeaza nesiguranta si frica.

Nu ai motive de ingrijorare reale, totusi evita extravagantele si orice fel de speculatie financiara.

Capricorn

Uneori, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa respiri si sa lasi totul in grija lui Dumnezeu, avand deplina incredere. Asta ar fi bine sa faci tu astazi, in fond incrancenarea nu face decat sa agraveze lucrurile, pentru ca tendinta este sa le privesti intr-o nota grava.

E o zi in care sa fii mai degraba atent la ce ai tu nevoie si cum te poti ingriji mai bine decat pentru a trage de tine sa faci tot ce nu ai facut intr-o luna.

Varsator

Pe de o parte, esti intr-o perioada de expunere sociala. Ai ce spune, ai cu ce sa iesi in fata, in consecinta primesti si aplauze bine-meritate. Totusi, daca nu ti-ai gestionat bine resursele, astazi s-ar putea sa te simti epuizat, chiar pesimist cu privire la unele relatii si proiecte.

E clar ca ai nevoie de relaxare, numai asa vei capata din nou o viziune proaspata, imbunatatita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 18 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic