Horoscop zilnic: 20 noiembrie 2018

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 07:35
5465 citiri
Horoscop zilnic: 20 noiembrie 2018

Scorpion

Este o zi in care sanatatea este vulnerabila. Dorinta ta de a munci, indiferent ce program au ceilalti, este in detrimentul tau. De aceea, odihneste-te, lasa grijile deoparte si rasfata-te cu bucate alese sau cu mici cumparaturi alaturi de cineva drag.

Evita spatiile aglomerate si discutiile zgomotoase. Spre seara te vei simti mai bine.

Sagetator

Se contureaza distractii alaturi de persoana iubita sau de copii. Posibil acestia sa raspunda cu greu dorintei tale de amuzament si relaxare. Stai de vorba cu cei dragi si asculta propunerile lor.

Chiar daca isi doresc cu totul altceva decat vrei tu, ai putea sa cedezi si sa vii in intampinarea lor. Indreapta-ti atentia si catre o activitate sportiva sau un hobby.

Capricorn

Minunat ar fi sa iti petreci ziua acasa, alaturi de membrii familiei. Sunt posibile discutii aprinse pe teme patrimoniale sau legate de faptul ca esti foarte preocupat doar de tine in ultima vreme.

Ia aminte la ce ti se spune si remediaza lucrurile. Aranjeaza o reuniune surpriza pentru cei dragi si foloseste-ti farmecul pentru a dizolva orice neplacere.

Varsator

Foarte usor iti schimbi parerile astazi, ba in unele privinte te contrazici singur. Astfel, comunicarea cu ceilalti este deficitara. Fii prudent, ordoneaza-ti gandurile si foloseste cuvinte putine si directe.

O discutie cu cineva din anturajul apropiat iti poate aduce informatii utile vizavi de planurile tale socio-profesionale. Evita destainuirile, atat ale tale, cat si pe ale altora!

Pesti

Se pare ca esti nevoit sa cheltuiesti sume importante de bani, fie pentru a ajuta un prieten, fie pentru un proiect profesional comun cu altii. Totusi, analizeaza mai intai situatia, selecteaza-ti prioritatile si tine cont de sfaturile cuiva drag si de incredere.

Foarte usor poti confunda adevaratele valori si situatii cu cele care nu merita investitii din niciun fel.

Berbec

Ai o mare dorinta de a fi in mijlocul celorlalti, de a ajuta pe toata lumea, de a te bucura de tot ce te inconjoara. Se pare ca ai planuri marete, ganduri nobile si posibilitatea de a le materializa.

Insa ai grija mai mult de treburile tale si ofera-ti sprijinul numai la cererea expresa a celorlalti. Rasfata-te la cumparaturi sau intr-un salon de infrumusetare.

Taur

Este bine sa te odihnesti ceva mai mult. Chiar daca este posibil sa primesti tot soiul de invitatii, fie de la persoanele din anturajul profesional, fie din partea membrilor familiei, evita-le in mod politicos.

Plimbarile in aer liber, meloterapia, dialogurile cu cineva drag si de incredere, intr-o atmosfera linistita, iti sunt de mare folos.

Gemeni

Sunt momente prielnice relationarii cu prietenii. Cu toate ca sunt posibile rasturnari de situatie deosebite, lasa-te antrenat de evenimente. Din cauza unor bani sau bunuri, foarte usor se pot isca discutii aprinse, chiar destramari definitive ale unor relatii mai vechi.

Intelept ar fi sa te bazezi doar pe fortele tale si sa te desprinzi rapid de oamenii care pretind ca iti sunt prieteni.

Rac

Esti inconjurat de multa lume astazi. Din segmentul profesional vin cele mai multe solicitari. Fii prudent, deoarece relatiile de munca stau pe un bulgare de dinamita.

Te poti baza pe colegi, dar in nici un caz pe sefi. Chiar daca primesti laude sau insarcinari noi, asta inseamna probe. Alege-ti cu grija vorbele, gesturile si faptele.

Leu

Mentalul iti este foarte activ, asta insemnand ca iti trec prin minte tot soiul de ganduri nastrusnice. Controleaza-ti starile interioare, evita situatiile neplacute si oamenii care te solicita prea mult.

Astazi, de mare folos iti sunt vizionarea unei piese de teatru, un film amuzant, o lectura de buna calitate sau vizitarea unei expozitii de arta.

Fecioara

Este o zi buna pentru a-ti verifica bugetul si a planifica cheltuielile intregii luni. Persoana iubita sau copiii pot profita de pe urma generozitatii tale, de aceea, fii prudent.

Ar fi bine sa nu divulgi economiile tale. Pot aparea temeri legate de achitarea facturilor sau altor tipuri de datorii, insa sunt momente pasagere. Cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent.

Balanta

Multe si marunte provocari vin dinspre partenerul de viata sau de la colaboratori. Cineva din familie te poate sfatui in privinta chestiunilor relationale care vor interveni astazi.

Ar fi bine sa renunti de buna voie la relatiile nepotrivite sau la actiunile comune cu altii, care iti consuma prea mult timp si prea multe resurse.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic