Horoscop zilnic: 20 septembrie 2018

Joi, 20 Septembrie 2018, ora 07:31
6212 citiri
Horoscop zilnic: 20 septembrie 2018

Fecioara

Ti-ai propus sa rezolvi multe sarcini de lucru la serviciu, insa elanul lasa de dorit. In prima parte a zilei sunt sanse bune de a duce la bun sfarsit ce ti-ai propus. Insa dupa orele amiezii, energia vitala fluctueaza.

Se recomanda prudenta si dozarea eforturilor. La nevoie roaga un coleg de incredere sa te ajute. Evita pe cat posibil consultatiile si analizele medicale, pentru ca rezultatele pot fi eronate.

Balanta

Segmentul amoros este sensibil astazi, astfel ca pot aparea, de la teme banale, discutii aprinse si chiar se pot declansa conflicte lungi. Marul discordiei este reprezentat de banii si bunurile administrate si folosite in comun cu altii.

Cei dragi doresc, in taina, sa profite cat mai mult de pe urma veniturilor sau mostenirilor tale. Cum se descurca pestele in apa, asa ar trebui sa procedezi si tu cu ceilalti deocamdata.

Scorpion

Foarte animate sunt relatiile cu membrii familiei. Astazi tie iti sta in puteri sa aplanezi orice disensiune si sa readuci linistea si armonia in casa. Controleaza-ti reactiile, fii rabdator cu ceilalti, pentru ca acestia nu pot tine pasul cu tine nici mental, nici ca viteza de reactie fizica.

Si tu, si ceilalti aveti intentii bune unii fata de altii, doar ca metodele si mijloacele folosite sunt nepotrivite.

Sagetator

Multa lume doreste sa vorbeasca astazi cu tine. In prima parte a zilei, esti comunicativ, deschis la nevoile celorlalti, insa probabil ca atat energia altora care vine spre tine, cat si eforturile mentale pe care esti nevoit sa le faci pentru a dialoga cu ei te vor obosi destul de mult spre amiaza.

Pe cat posibil, selecteaza-ti anturajul si vorbeste strictul necesar. Seara iti aduce alinare alaturi de cei dragi.

Capricorn

Cultiva gandirea pozitiva si, mai ales, obisnuieste-te sa transmiti ganduri bune, atat celor cu care vii in contact, cat si aspectelor materiale cotidiene. Posibil ca predominanta zilei sa fie segmentul financiar si neplacerile sale.

Totusi, daca privesti atent la bugetul disponibil, apoi la nevoile tale reale, apoi la ajutorul material de care beneficiezi din partea altora, vei constata ca, de fapt, este in regula.

Varsator

Este o zi in care poti face multe planuri de viitor. Chiar daca la nivel fizic simti o usoara oboseala, dozandu-ti eforturile si orientandu-te numai spre nevoile tale reale vei reusi sa creionezi directii personale si profesionale noi si de mare anvergura.

Iti vei reaminti de scopurile propuse cu cateva luni in urma, bine fiind sa analizezi punctele slabe si pe cele tari ale realizarilor actuale.

Pesti

Sunt posibile stari interioare fluctuante, fapt pentru care iti este greu sa socializezi, sa te implici in activitati diverse sau sa depui eforturi fizice mari. Alege-ti treburi usoare, de rutina si, daca totusi trebuie sa rezolvi ceva care te solicita mult, roaga pe cineva apropiat sa te ajute.

Rezerva-ti momente pentru relaxare, somn, insa gandeste-te si la un plan de actiuni pentru imbunatatirea sanatatii.

Berbec

Prietenii te cauta astazi din varii motive. Unii vor dori sa-ti povesteasca ultimele lor ispravi, altii vor avea nevoie de sfaturi si indemnuri din partea ta, iar altii pur si simplu vor dori sa flecareasca cu tine pe teme banale.

Oricat de tentant ar fi sa-ti etalezi intelepciunea, este bine sa-ti dozezi comentariile la strictul necesar. In subsidiar, multe persoane care roiesc astazi in preajma ta vor sa-ti afle intentiile si planurile.

Taur

Vei fi nevoit sa rezolvi sarcini de lucru primite, in regim de urgenta, direct de la sefi. Tensiunea in plan profesional este mare si pare ca lucrurile sunt scapate de sub control. Fereste-te de a riposta in graba, fara sa vezi atent despre ce este vorba.

Ai incredere ca te vei descurca foarte bine, indiferent ce anume ti se cere sa faci. Dupa-amiaza, relaxeaza-te in sanul familiei.

Gemeni

Esti filozoful Zodiacului astazi, orientat spre domenii spirituale, spre rafinarea sufletului si mentalului. Minunat este ca vei gasi persoane cu care poti dezbate mult si bine astfel de subiecte.

Chiar poate aparea oportunitatea de a te implica in cursuri si seminarii pe termen lung. Relatiile cu strainatatea, calatoriile indepartate sunt alte aspecte importante de luat in calcul.

Rac

Te preocupa aspectele materiale ale traiului cotidian. La prima vedere, pot aparea temeri diverse, insa mai intai analizeaza atent ce nevoi ai tu, ce nevoi au cei dragi si ce posibilitati financiare ai la dispozitie deocamdata.

Orienteaza-te sa achiti facturi, taxe, datorii banesti sau, in functie de situatie, colaboreaza cu institutiile financiare pentru a afla noutati financiare sau posibilitati de dezvoltare in afaceri.

Leu

In relatiile parteneriale apar schimbari. In cazul relatiei cu partenerul de viata, acesta va dori ca de acum inainte sa-ti asumi ceva mai multe responsabilitati ale vietii in doi.

In relatiile profesionale se vor rediscuta activitatile sau proiectele comune, evidentiindu-se aspectele care functioneaza defectuos si ce anume s-a realizat partial sau deloc. Fii prudent, pentru ca spiritele se pot incinge de la banalitati.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#horoscop 20 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic