Horoscop zilnic: 21 februarie 2019

Joi, 21 Februarie 2019, ora 08:08
5845 citiri
Horoscop zilnic: 21 februarie 2019

Pesti

Ai mult spor astazi in tot ce intreprinzi, fiind chiar o mica vedeta pentru cei din jur. Relatiile parteneriale sunt dinamice si interesante. Totusi, dozeaza-ti combativitatea vizavi de ceilalti, altfel risti sa pierzi relatii sau colaborari importante, ce nu se mai pot reface.

Este posibil sa initiezi proiecte la care te gandesti demult. Spre seara, rezerva cateva momente de liniste, pentru a studia evenimentele zilei.

Berbec

Munca este deviza ta pentru astazi. La serviciu esti solicitat destul de mult, dar te poti descurca fara probleme. Soarele iti sustine discret eforturile, asa incat reusita este sigura.

Pe de alta parte, datorita elanului tau de a munci, organismul iti poate da semnale de oboseala. Nu se recomanda analize si consultaii medicale. In a adoua parte a zilei, plimba-te in aer liber sau ocupa-te de treburi usoare.

Taur

Starile tale emotive sunt destul de fluctuante. Este o zi buna pentru preocupari artistice. Prietenii sunt alaturi de tine, astfel ca poti primi sfaturi sau idei bune.

Pentru altii, copiii sunt subiectul principal al zilei. Rasturnarile de situatie pot fi prin preajma, mai ales in relatiile sentimentale. Spre seara, organizeaza o intalnire cu prietenii, deoarece chiar ai nevoie de sprijinul si prezenta lor.

Gemeni

Casa, familia, patrimoniul si relatiile parentale sunt aspectele importante ale zilei. Activitatile gospodaresti iti cer aportul. Este o zi buna pentru o curatenie generala, pentru reamanajari interioare sau chiar pentru schimbari de domiciliu.

Pe de alta parte, indatoririle sociale te atrag ca un magnet, insa tot acasa iti este gandul. Dupa-amiaza, o mica agapa cu membrii familiei este binevenita pentru toata lumea.

Rac

Calatoriile sunt foarte importante pentru tine. Se pare ca esti nevoit sa faci mai multe drumuri, insa toate cu folos. Comunici frumos, cu note emotionale, astfel ca cei din jur vor fi incantati sa discute cu tine. Sunt posibile intalniri sau conversatii interesante cu persoanele din anturaj.

Si studiile intra in sfera de interes. Rasturnarile de situatie pot fi la ordinea zilei, dar vor aduce si lucruri bune.

Leu

Totul se invarte in jurul banilor. Iti va face placere sa te ocupi de aceste chestiuni. Cadourile sau recompensele te pot insoti intreaga zi. Vei observa ca, din umbra, un inger pazitor iti sopteste fiecare pas, astfel ca planurile financiare pot fi alcatuite pe temen lung si cu rezultate bune.

Ocupa-te doar de ideile cinstite, chiar daca par greu de realizat. Nu este loc pentru speculatii financiare. Dupa-amiaza se anunta intalniri si dialoguri agreabile.

Fecioara

Te vei face remarcat in anturaj prin energia si cheful de viata pe care le imprastii. Faptul ca si zona relatiilor parteneriale primeste raze astrale benefice te face combativ si plin de idei.

Atentie la ce se petrece, deoarece este un moment bun pentru a afla anumite lucruri legate de bunul mers al parteneriatelor sau colaborarilor in care esti implicat. Bine ar fi sa-ti planifici cursuri de autocunoastere sau de relationare cu ceilalti, fiindca se anunta evenimente interesante.

Balanta

Se remarca o mare dorinta de interiorizare. Esti preocupat doar de propria persoana si asta este foarte bine. Sufletul tau iti semnaleaza anumite chestiuni de care indicat este sa tii cont.

Dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul tau este obosit. La serviciu sunt aspecte destul de tensionate, dar reusesti sa le depasesti cu bine. Spre seara iti revii, te simti bine si poti petrece momente placute alaturi de cei dragi.

Scorpion

Prietenii te inconjoara cu mare drag. Este o zi buna pentru a-ti pune in ordine toate tipurile de relatii, mai ales cele sentimentale si de prietenie. Sunt posibile diverse informatii legate de persoanele din anturaj, astfel ca recomandat este sa fii atent la tot.

Razele Soarelui se vor oglindi splendid in oamenii pe care ii intalnesti astazi. Controversele aparute te pot mobiliza sa iei decizii ferme si sa vezi lucrurile asa cum sunt in realitate.

Sagetator

Recomandabile sunt preocuparile legate de cariera si de relatia ta cu socialul. Sunt posibile situatii conflictuale, interesante, in care factorul neprevazut isi va spune cuvantul.

Situatia familiala se imbunatateste, astfel ca ascensiunea ta sociala o poti realiza mai usor. Dupa-amiaza poti primi sfaturi sau indemnuri utile din partea unor prieteni. De retinut ce idei apar in jurul tau, deoarece unele chiar sunt profitabile.

Capricorn

Ecoul zilelor precedente iti indreapta gandurile catre activitati culturale. Este o zi buna pentru a-ti planifica diverse lucruri legate de rafinarea sufletului tau. Sunt posibile situatii legate de calatoriile in strainatate sau studiile pe termen lung.

Chiar daca apar rasturnari de situatie, ai incredere ca se aranjeaza lucrurile pe un fagas mai bun. Incearca sa te detasezi de cotidian si sa discuti pe indelete cu propria ta fiinta, deoarece poti afla lucruri interesante.

Varsator

Capitolul financiar iti deschide saptamana. Te poti ocupa astazi cu succes de chestiunile legate de banii altora: taxe, impozite, credite, mosteniri sau relatii cu institutii bancare. Primesti sustinere astrala in acest domeniu, astfel ca recomandabil este sa fii foarte atent la tot ce se petrece.

Chiar daca observi noile directii in acest sens, rabdarea si discernamantul trebuie sa le folosesti cu prisosinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 21 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic