Horoscop zilnic: 23 aprilie 2019

Marti, 23 Aprilie 2019, ora 08:15
14977 citiri
Horoscop zilnic: 23 aprilie 2019

Taur

Este posibil ca astazi sa fii atras mai mult ca de obicei de domenii mai putin vizibile ochiului obisnuit, punand accent pe perceptiile subtile in legatura cu sectorul financiar. Este insa important ca din slaba concentrare asupra detaliilor si a implicarii emotionale, sa nu evaluezi eronat o afacere avuta in comun cu un prieten. Pentru a putea accesa resursele interioare, disciplineaza-ti dorintele.

Gemeni

In toate relatiile parteneriale simti ca este esentiala libertatea de miscare si spatiul personal si inclusiv la serviciu este posibil sa te simti impovarat de atatea angajamente. Totusi, amator de socializare si de mondenitati, poti cuceri cu mare usurinta atentia si admiratia celor din cercurile in care activezi. Mizeaza pe spontaneitate, dar si pe stilul tau aparte.

Rac

Desi atentia iti poate fi captata astazi de locul tau de munca, nu-ti va veni tocmai comod sa te conformezi rutinei si nici conceptiilor de viata ale altora, de care instinctiv, vei simti nevoia sa te separi. In schimb, poti recupera printr-o putere intuitiva, dar si introspectiva, care iti poate furniza informatii pentru a convinge persoanele care au un rol important pentru ascensiunea ta.

Leu

Astazi ai multa energie de consumat si orice activitate in natura ar fi binevenita. Faptul ca esti dornic sa experimentezi nu te scuteste sa te asiguri de sinceritatea unor parteneri atat de afaceri, cat si intimi. In grupurile de prieteni esti un adevarat maestru al folosirii cuvintelor potrivite, in stilul potrivit situatiilor. Deschis catre idei avangardiste, nu te sfiesti sa le impartasesti si altora.

Fecioara

Responsabilitatile ce tin de caminul personal nu prea te incanta astazi, cu atat mai mult daca te lasi dus de spiritul de aventura si te implici intr-o relatie care presupune multa pasiune, aparuta ca din senin. Acorda-ti timp pentru a te lamuri daca aceasta este cu adevarat ceea ce cauti si eventual discuta concret si pe indelete despre drumul vostru impreuna.

Balanta

Deschis catre cele mai diverse domenii de cunoastere si dornic de a mai descoperi locuri noi, poti neglija activitatile cotidiene care implica prea multa rutina. Astfel, in cursul unei deplasari, ai ocazia sa fii fermecat de persoanele care-ti ies in cale sau la randu-ti sa lasi o impresie de neuitat prin felul in care impartasesti universul vast de cunostinte pe care il detii.

Scorpion

Mai putin cumpatat in administrarea finantelor, astazi e important sa-ti controlezi emotiile, mai ales daca esti tentat de actiuni speculative riscante. In schimb, la serviciu gasesti maniera eficienta, eleganta si persuasiva de a-ti expune ideile, de altfel destul de nonconformiste, cu atat mai mult cu cat nu sunt sanse sa-ti scape vreun detaliu contractual semnificativ.

Sagetator

Cu Luna aflata in propriul semn, radiezi energia unui spirit jovial si dornic de libertate, ceea ce la un moment dat te poate face sa te simti incorsetat de obligatiile care tin de casa si familie. Optimizeaza aceasta dispozitie dand curs demersurilor creative, astazi inspiratia ta putand atinge cote inalte. Fa-ti cunoscuta originalitatea, deoarece iti poti convinge usor partenerii.

Capricorn

Poate astazi nu vei fi in forma fizica dorita, dar asta nu te impiedica sa te dedici studiului subiectelor tale de interes. De fapt, recomandabil ar fi pentru astazi un program de lucru acasa, unde sa poti schimba idei cu cei apropiati din familie. Astfel, ei te pot ajuta sa gasesti solutii nesteptate si sa-ti ofere sprijin la cele mai comune probleme, inclusiv cele ce implica sectorul sanatatii.

Varsator

Domeniul comunicarii si persoanele care au ceva interesant de spus sunt astazi punctele tale de interes. Noile tehnologii si retelele de socializare sunt surse de relaxare si experiment, dar si ocazii de a te lega sentimental de cineva, intr-o maniera cu totul spontana. Incearca sa te mentii rational cand vine vorba de a investi in materializarea planurilor tale de viitor.

Pesti

Astazi esti optimist privind evolutia carierei tale, dar emotiile iti pot influenta usor perceptia asupra detaliilor importante, creandu-ti o viziune posibil distorsionata asupra realitatii. Sfaturile pertinente ale celor apropiati din familie iti pot furniza o imagine mai obiectiva, dar si ocazia de a deveni brusc constient de resursele tale creative, profitabile din punct de vedere financiar.

Berbec

Atras de subiecte care promit largirea ariei tale de cunoastere si evadarea din cotidian, astazi ai toate sansele sa-i cuceresti pe cei din jur cu forta, dar si cu rafinamentul tau in exprimare. Delimiteaza totusi obiectivele tangibile de visurile nerealiste si incearca pe cat posibil sa nu te implici emotional in jocuri de putere, pe care apoi sa le scapi de sub control.

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 23 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic