Horoscop zilnic: 23 octombrie 2019

Miercuri, 23 Octombrie 2019, ora 07:35
10796 citiri
Horoscop zilnic: 23 octombrie 2019

Scorpion

Pentru tine, aceasta zi este de consolidare a autoritatii si a pozitiei in contextul carierei. Cu ceva efort, mai ales cand esti fortat sa iesi din zona de confort, vei reusi sa mai adaugi ceva valoros la fundatia carierei tale.

E posibil sa se arate si roadele materiale si financiare, care iti asigura confortul de care ai nevoie.

Sagetator

Esti intr-un moment de revizuire a aspiratiilor si obiectivelor cu efecte pe termen lung. Astazi s-ar putea sa constati ca unele convingeri nu-ti mai sunt necesare, ca e momentul sa iti pui in ordine unele documente si relatii cu institutiile de stat si/sau sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu, pentru a accede la o pozitie stabila socio-profesionala.

Capricorn

Pentru tine, aceste zile sunt importante pentru reevaluarea filozofiei de viata, a principiilor dupa care te-ai condus si a prioritatilor pe termen scurt si lung.

Prin prezenta Lunii in Leu, astazi s-ar putea sa fii destinatarul unor gesturi generoase si a unei sustineri surprinzatoare din partea celor din jur. Prietenii iti sunt alaturi, iar inspiratia primita prin intermediul lor te ajuta sa intelegi aspecte noi si utile ale realitatii. Iti ramane sa filtrezi intelept informatiile si oamenii carora le acorzi credit.

Varsator

Astazi se pare ca esti foarte expus, prin urmare e important ce, cui si cum comunici, dar si in ce masura iti alegi bine momentele pentru a iesi in fata si a-ti sustine punctul de vedere.

Cu cat te exprimi mai autentic, cu atat mai armonios vei construi relatii si posibilitati pretioase. Cu cat mai mult lasi orgoliul sa te conduca, cu atat mai multa opozitie intampini...

Pesti

Pe de o parte, e o zi in care sa te gandesti la echilibrul si sanatatea ta, chiar daca responsabilitatile sunt multe. Pe de alta parte, Luna prezenta in Leu iti deschide un culoar frumos si fertil pentru creativitate si prosperitate.

Nu din categoria celor previzibile, ci din cea a nesteptatului, disponibil pentru oameni prezenti si dispusi sa-si foloseasca inspiratia si sa primeasca noul.

Berbec

Cu Luna plasata in Leu, astazi esti suficient de motivat sa faci o schimbare si sa aduci imbunatatiri in relatiile si proiectele tale, conform cu principiile si valorile in care crezi.

E o zi a responsabilitatii si maturitatii, dar si a alegerilor nonconformiste si a creativitatii. Totusi, evita sa ai asteptari de la ceilalti, se pare ca acum e nevoie sa dai tu tonul.

Taur

Sfera de interes pentru tine sunt familia, casa, caminul, dar si nevoile tale sufletesti. Astazi e posibil sa te lovesti de judecatile sau opozitiile din partea celor din jur, prin urmare va fi nevoie de diplomatie si intelepciune pentru a evita conflictele.

Pe de alta parte, e esential sa eviti orice consum inutil de energie si sa te centrezi pe nevoia ta de liniste si siguranta.

Gemeni

Orice situatie tensionata ar aparea la serviciu, e important sa nu te grabesti sa tragi concluzii, pentru ca vor aparea multe informatii in urmatoarele zile si abia atunci vei sti ce e cel mai bine de facut.

Pana atunci asculta atent, vorbeste cat mai putin si gaseste solutii pas cu pas. Pe de alta parte, e important ca acum sa ai incredere in creativitatea si ideile tale.

Rac

Luna in Leu activeaza zona banilor, astfel ca astazi e important cum ii administrezi si in ce proiecte investesti. Daca te-ai aflat intr-un impas din acest punct de vedere, pastreaza-ti increderea, prudenta, dar totodata fii gata sa imbratisezi si solutii/posibilitati/propuneri noi, nonconformiste poate, in orice caz diferite de cele la care te astepti.

Leu

Luna se afla astazi in semnul tau zodiacal si iti poate aduce o viziune noua in ce priveste actiunile de intreprins de acum incolo, precum si pasii potriviti in a-ti rezolva unele chestiuni familiale sau care tin de camin, casa, locuinta.

E bine sa fii atent si la ideile care-ti vin pentru a restructura un proiect sau a duce o relatie la nivelul urmator.

Fecioara

Contextul astral de astazi te invita la cat mai multa discretie. Chiar daca vor exista situatii la un pas de conflict, e bine sa fii rezervat si sa astepti momentul potrivit pentru a spune ce ai de spus.

Intelepciunea e cheia pentru orice astazi. Iar daca te simti devitalizat si obosit, fa-ti timp pentru relaxare si odihna.

Balanta

O zi in care relatiile sociale joaca rolul central, iar de diplomatia ta depinde dezvoltarea acestora. Atentie, totusi, la deciziile pe care tinzi sa le iei pripit, la sfatul altora, mai ales daca acestea implica investitii, imprumuturi si cheltuieli.

Esti inca intr-o perioada in care te simti legat de maini si de picioare in ce priveste unele actiuni, asa ca ai rabdare si rezerva-ti timp pentru auto-ingrijire.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 23 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic