Horoscop zilnic: 23 septembrie 2019

Luni, 23 Septembrie 2019, ora 07:11
10864 citiri
Horoscop zilnic: 23 septembrie 2019

Fecioara

Este o zi in care ar fi indicat sa asculti sfaturile prietenilor si ale persoanelor mai in varsta. Cu toate ca este posibil sa nu iti placa ce auzi, totusi, vei constata pe masura ce se scurg orele zilei ca iti sunt de mare folos informatiile vehiculate astazi in preajma ta.

Povesteste membrilor familiei ce planuri de viitor ai si astfel vei obtine toate cele necesare bunului mers al treburilor tale. Dupa-amiaza, rasfata-te cu niscai cumparaturi.

Balanta

Inceputul saptamanii te poate invita la sedinte profesionale sau discutii aprinse intre colegii de munca. Fii prudent, pentru ca te grabesti si reactionezi imediat la orice vorba aruncata in vant de oricine. Astfel risti sa strici relatiile cu toata lumea.

Sufletul tau se simte bine acasa, printre membrii familiei. Dupa-amiaza, invita-i pe cei dragi la o reuniune amuzanta. Prezenta si snoavele lor te vor ajuta sa te detensionezi si sa-ti gasesti linistea interioara.

Scorpion

Gandurile tale calatoresc departe de iuresul cotidian. Este posibil sa iei legatura cu cineva din strainatate sau poti afla ca vei lucra in curand cu parteneri straini.

De asemenea, exista si varianta sa incepi un studiu pe termen lung, poate chiar departe de casa, studiu necesar imbunatatirii performantelor tale socio-profesionale. Deocamdata evita sa-ti dai acordul si asteapta cateva zile pana se cristalizeaza lucrurile.

Sagetator

Este bine sa te ocupi astazi de achitarea facturilor, taxelor sau impozitelor. Cu toate ca veniturile tale sunt modeste deocamdata si ai cheltuieli serioase de facut pentru traiul zilnic, ai grija sa nu ramai restant cu datoriile sociale sau catre altii.

Pot aparea cheltuieli legate de patrimoniul familial, de tipul mosteniri sau achizitionarea unor alte bunuri, dar poate fi vorba si despre ajutorul financiar pe care il poti oferi unui membru al familiei.

Capricorn

Debutul saptamanii iti poate aduce discutii remarcabile cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Divergentele de opinie pornesc fie de la faptul ca deocamdata fiecare vede lucrurile in mod diferit in parteneriatul existent, fie sunteti implicati cu totii in alte proiecte individuale si nu mai aveti timp si energie pentru colaborare. Ar fi bine sa finalizezi orice actiune comuna cu altii, actiune in care nu mai gasesti satisfactii de nici un fel.

Varsator

Inceputul saptamanii iti aduce multe si marunte de facut la serviciu. Bazeaza-te doar pe fortele tale si evita provocarile colegilor sau sefilor. Organizeaza-ti programul astfel incat sa iti rezervi si suficiente momente de odihna.

Organismul tau este obosit ai are nevoie de ingrijiri suplimentare. De evitat pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Dupa-amiaza, plimba-te in aer liber si deapana povestiri despre lume si viata cu cineva drag.

Pesti

Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti ocupa intreaga zi. Fii prudent si evita sa te implici prea mult in treburile lor. Indicat este sa-ti canalizezi energia si gandurile catre o activitate recreativa alaturi de cineva care are aceleasi hobby-uri ca tine.

Prietenii iti sunt alaturi, te sprijina suficient de mult, insa copiii sau persoana iubita sunt preocupati de altele. Controleaza-ti emotiile si bucura-te de partea plina a paharului vietii tale actuale.

Berbec

Astrele iti recomanda sa profiti de caldura caminului si de prezenta membrilor familiei. Esti preocupat foarte mult cu indatoririle din planul profesional si asta iti poate dauna relatiilor cu cei dragi. Asculta si tine cont si de sfaturile lor, pentru ca iuresul profesional va trece si tot acasa va trebui sa te intorci.

Pe de alta parte, momentele petrecute acasa te ajuta sa te relaxezi si sa privesti situatiile de la serviciu intr-o lumina favorabila tie.

Taur

Se contureaza o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie este nevoie sa faci servicii unor rude apropiate care iti solicita ajutorul, fie indatoririle tale profesionale se cer rezolvate si in alte institutii decat cea de baza.

Fii prudent in ganduri si vorbe, deoarece mentalul iti este animat de emotii. Procesele invatarii sunt perturbate, asa incat pe cat posibil astazi nu iti forta capacitatea de a asimila informatii si de a le prelucra rapid.

Gemeni

Debutul saptamanii iti aduce in atentie veniturile tale din munca desfasurata la serviciu. Balanta munca-plata inclina in favoarea muncii si destul de rar in ultimul timp inclina si in favoarea platii.

Totusi, beneficiezi suficient de sustinerea financiara a partenerului de viata sau a altora interesati de tine, cum ar fi colaboratorii, partenerii de afaceri si chiar rudele apropiate. Energia vitala este fluctuanta, asa incat dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati.

Rac

Ar trebui sa te ocupi doar de treburi usoare, de rutina, pentru ca energia ta vitala are un nivel scazut. Esti foarte solicitat de ceilalti, insa indicat este, pe cat posibil, sa le eviti provocarile.

Pe de alta parte, gandeste-te sa-ti modelezi atitudinea si conceptiile in functie de evenimentele din preajma ta. Fii mai selectiv cu anturajul si pastreaza o anumita distanta fata de cei care vor sa iti stie cu orice pret planurile si intimitatile.

Leu

Inceputul saptamanii iti aduce informatii de taina legate de mersul lucrurilor in sfera profesionala. In aparenta, activitatile de la locul de munca, relatiile colegiale si cele cu sefii se desfasoara armonios, insa in umbra exista animozitati marunte, dar suficiente cat sa te necajeasca din cand in cand.

Nu pune la suflet, pentru ca providenta vegheaza atent asupra ta si intervine la momentul potrivit. Dupa-amiaza, odihneste-te si stai la taifas cu cei dragi.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 23 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic