Horoscop zilnic: 24 august 2018

Vineri, 24 August 2018, ora 07:00
4510 citiri
Horoscop zilnic: 24 august 2018

Fecioara

Excesul de zel s-ar putea sa fie astazi eticheta care li se aplica Fecioarelor. Stim deja ca acesti nativi sunt saritori, dispusi sa ajute, sa isi ofere serviciile. Numai ca astazi ei lasa impresia ca ar da pe dinafara. Parca se implica prea mult, aproape iau locul celorlalti, pe buzele lor se poate auzi: "Da-te la o parte, lasa-ma pe mine". E bine, totusi, ca Fecioarele sa se agite mai putin si sa aiba incredere in ceilalti.

Balanta

Luna din Varsator le prieste Balantelor din plin. O zi a seductiei pentru acesti nativi care, cum zice o expresie populara, "stiu sa te faca din vorbe".

Balantele sunt astazi artiste in sucit mintile. Iubitul/iubita se indupleca, copiilor, daca erau suparati, le trece, Balantele pot astazi sa inmoaie inimile persoanelor dragi.

Acesti nativi reusesc sa se sustraga elegant din orice situatie conflictuala, sa ii "fenteze" pe cei ce ar avea sa le faca reprosuri.

Scorpion

Astazi, Scorpionii pot pune din nou pe roate relatiile de familie. Ei se pot simti impacati cu statutul lor familial sau se pot impaca cu parintii ori cu o ruda mai in varsta.

De asemenea, se arata o posibila investitie in camin. Scorpionii ar putea sa se apuce de strans materiale pentru redecorare. In orice caz, Scorpionii pot aloca astazi o suma consistenta unei imbunatatiri, banii putand fi cheltuiti responsabil si inspirat.

Sagetator

Astazi, Sagetatorii ar putea lasa impresia ca li se dezleaga limba. Ei vor simti nevoia sa comunice, sa stea de vorba, sa schimbe impresii, de ce nu, sa ia parte la o mica barfa.

Ei vor pune mana pe telefon sau vor face vizite vecinilor, fratilor, verilor, rudelor apropiate. Sagetatorii pot simti nevoia sa vorbeasca, sa isi impartaseasca gandurile, sa faca schimb de idei, sa iasa din casa.

Capricorn

Luna in Casa banilor le poate aduce Capricornilor succes la negocieri. Din discutie in discutie, Capricornii se pot trezi cu propuneri, cu cereri, cu oferte, din care sa iasa beneficii financiare.

Capricornii pot avea stazi si sprijin din partea unor barbati. De fapt, e vorba mai mult de avantaje reciproce: Capricornii pot primi bani in schimbul unor servicii pe care le ofera.

Varsator

Luna e la ei acasa si le da Varsatorilor aripi. Ei sunt hotarati, perseverenti, isi urmaresc scopurile pas cu pas, sunt metodici, isi doresc un singur lucru: sa reuseasca in tot ceea ce isi propun astazi. Iar cu o asemenea atitudine, cam nimic nu le poate sta in cale.

Varsatorii pot purta astazi discutii de perspectiva, se pot intalni cu oameni care le pot aduce promisiuni pentru un viitor mai bun.

Pesti

E adevarat ca Pestii pot face performanta astazi in activitati in care trebuie sa se retraga, sa lucreze pe cont propriu, cu usa inchisa si cu castile pe urechi, insa de pe urma eforturilor lor, ceilalti ar trebui sa aiba de castigat.

Pestii pot sa lucreze din umbra, dar in folosul celorlati. Poate fi pentru ei o zi a daruririi si a recompenselor de natura spirituala. Pestii ar trebui sa fie azi fericiti daca ii fac pe ceilalti fericiti.

Berbec

O zi a popularitatii. Berbecii beneficiaza astazi de sustinerea prietenilor, a persoanelor influente, a factorilor de decizie. Un proiect care statea prafuit in sertar sau doar in mintea lor poate sa intalneasca astazi prilejul de a fi pus in aplicare.

Berbecii stiu astazi sa discute amiabil si sa convinga, fara sa raneasca sentimentele celorlalti, atragandu-i astfel de partea lor. Iata ca Berbecii pot fi prieteni si cu diplomatia.

Taur

Ziua de azi poate veni pentru Tauri cu o realizare profesionala, oricat de mica ar fi ea. Taurii se evidentiaza printr-o idee, prin indeplinirea unei sarcini, prin mentinerea unor relatii de munca armonioase.

Exista in acest context posibilitatea ca Taurii sa fie recompensati pentru felul lor de a fi si de a se comporta. Beneficiile materiale sunt de asteptat sa vina totusi indirect. Partenerul de viata sau asociatii, colaboratorii sunt cei care il pot sprijini astazi pe Taur.

Gemeni

Se anunta pentru Gemeni o zi prielnica relatiilor. Cu Luna din Varsator, pot sa-i priveasca astazi pe ceilalti cu ochi mai buni. Acesti nativi sunt dispusi sa-si etaleze generozitatea si sa sara in ajutorul celor care au nevoie de sprijin.

Gemenii pot fi astazi factori de echilibru si chiar daca sunt provocati, vor reusi sa se stapaneasca si sa il tempereze si pe celalalt.

Rac

Racii sunt rasfatatii acestei zile. Luna din Varsator bine sustinuta ii face pe acesti nativi sa castige usor favorurile celorlalti. Racii pot primi astazi cadouri, atentii, pot fi favorizati in raport cu altii. Ei se pot intreba ce anume au facut de merita atata consideratie din partea unor oameni cu care nici nu se cunosc prea bine.

Pe scurt, poate fi vorba de un tratament preferential care li se aplica. De fapt, "de vina" este impresia buna pe care o pot lasa Racii astazi.

Leu

Leii sunt luati cu asalt. Foc incrucisat asupra lor din toate directiile. Parca toti cunoscutii bat astazi la usa lor sa le ceara cate ceva sau sa le faca o propunere. Ca tabloul sa fie complet, unde mai pui ca si necunoscutii se inscriu la coada sau tin ocupata linia telefonului.

O zi plina din punctul de vedere al relatiilor, asadar. Se pot inchega parteneriate, colaborari, se pot stabili termeni contractuali. In plus, relatia cu persoana iubita si cu copiii se arata armonioasa.

AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
#horoscop 24 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic