Horoscop zilnic: 24 februarie 2020

Luni, 24 Februarie 2020, ora 07:12
10760 citiri
Horoscop zilnic: 24 februarie 2020

Pesti

Foarte importanta este aceasta zi, pentru ca tocmai in semnul tau zodiacal se desfasoara aspectul de Luna noua. Debaraseaza-te de idei, tabuuri, planuri si relatii care te tin in loc sau care-ti consuma prea mult resursele materiale si energia vitala.

Rasfata-te cu o plimbare in aer liber sau cu o sedinta la un salon de intretinere corporala. Spre seara iti vor veni in minte revelatii despre cum sa atingi succesul, cu eforturi minime, dar eficiente.

Berbec

Pe cai mai putin obisnuite primesti astazi informatii deosebite, pentru ca in semnul Pestilor se desfasoara aspectul de Luna noua. Se recomanda odihna, evitarea stresului si spatiile aglomerate.

Sanatatea este vulnerabila, astfel ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului digestiv si ale extremitatilor picioarelor. Evita, pe cat posibil, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Conflicte profesionale mocnite.

Taur

O zi controversata in relatiile cu prietenii, dar si in ceea ce priveste proiectele profesionale, relatiile cu asociatiile, organizatiile, grupurile de interese. Se contureaza o etapa noua vizavi de aceste chestiuni, etapa marcata de influentele aspectului de Luna noua din Pesti.

Este bine sa fii prudent, deoarece nu este ceea ce pare. Greu de stabilit clar cine te sprijina cu adevarat si cine doar se preface pentru propriile interese personale, interese total diferite de ale tale.

Gemeni

Gandurile si eforturile tale se concentreaza astazi pe segmentul profesional, in special pe relatia cu sefii. Este o zi deosebita, pentru ca influentele aspectului de Luna noua din semnul Pestilor vor declansa o etapa noua.

Se vor schimba conditiile de munca, salarizarea, dar si felul in care vei relationa cu sefii, colegii, subalternii. Rezerva momente de liniste si singuratate, pentru a analiza pe indelete ceea ce se petrece la serviciu.

Rac

O zi interesanta pentru tot ce tine de mentalul superior, pentru rafinare si elevare sufleteasca. Dinspre semnul Pestilor unde se desfasaora aspectul de Luna noua primesti influxuri deosebite pentru a face un salt evolutiv.

Este bine sa rezervi momente pentru meditatie, vizionarea unor filme bune sau pentru dialoguri cu oameni eruditi. Poate intra in discutie o calatorie indepartata, abordarea unor cursuri sau documentarea pentru o tema profesionala.

Leu

Se contureaza schimbari in plan financiar, datorita formarii aspectului de Luna noua in semnul Pestilor. Este vorba fie despre lamurirea unor plati sau datorii fata de altii, fie despre achitarea propriu-zisa a acestora.

Sunt posibile dialoguri tensionate pe seama banilor si bunurilor comune cu partenerul de viata, cu neamurile sau colaboratorii. Se recomanda prudenta, calm, rabdare si evitarea investitiilor pe termen lung. Etapa financiara noua.

Fecioara

Saptamana debuteaza cu influentele aspectului de Luna noua in semnul Pestilor, oferindu-ti sanse bune de a incheia parteneriatele care nu mai functioneaza. Pare dificil sa te desprinzi din situatii si relatii cunoscute, confortabile intr-o anumita masura, dar o alegere tot trebuie facuta.

Priveste atent la ceilalti, la partenerul de viata, la actiunile comune desfasurate cu altii. Pastreaza doar ce iti dicteaza sufletul. Se pregatesc alte parteneriate sa intre in scena pentru tine.

Balanta

Ziua este tensionata, mai ales la locul de munca. Ne aflam sub influenta aspectului de Luna noua in semnul Pestilor, astfel ca bat clopotele schimbarii in plan profesional. Se incheie o activitate profesionala, o etapa importanta, incepe o alta etapa, iar raporturile tale cu munca si implicatiile ei vor fi cu totul altele de acum incolo.

Este momentul sa decizi ce faci mai departe in campul muncii. Gandeste-te la o noua ocupatie!

Scorpion

Relatiile sentimentale intra intr-un proces de reconfigurare, declansat de influentele aspectului de Luna noua in semnul Pestilor. O relatie amoroasa veche fie isi modifica termenii si conditiile de desfasurare, fie se incheie definitiv.

Insa sunt sanse sa se infiripe o relatie noua sau chiar sa apara un copil. Prudenta si discernamant, pentru ca subiectivismul in aprecieri este la cote periculoase. Si relatia cu copiii se va schimba in mod benefic.

Sagetator

Se intrezaresc schimbari importante in segmentul familial, cu efecte pe termen lung. In semnul Pestilor avem aspectul de Luna noua, impulsionandu-te sa-ti revizuiesti, pe de o parte, atitudinea fata de membrii familiei si fata de rude, iar pe de alta parte, casa va deveni de acum incolo centrul universului pentru tine.

Fii alaturi de cei dragi, implica-te serios in treburile casnice si bucura-te de toate!

Capricorn

Este momentul sa inchei unele relatii cu persoanele din anturajul apropiat. In semnul Pestilor se formeaza aspectul de Luna noua, oferindu-ti sanse sa intelegi cine iti este cu adevarat prieten si cine doar profita de pe urma ta.

Mentalul este tensionat, astfel ca poti obosi sau poti gafa serios daca te afunzi in activitati intelectuale si discutii ample. Noutati relationale. Calatoreste cu prudenta si evita promisiunile de orice fel.

Varsator

Veniturile tale pot creste astazi in mod surprinzator, ajutate fiind de influentele aspectului de Luna noua in semnul Pestilor. Reorganizarea bugetului de venituri-cheltuieli si discutiile cu specialisti in investitii financiare au sanse bune.

Din colaborari sau dinspre partenerul de viata iti vor veni informatii pretioase legate de bani si favoruri. Evita cheltuielile extravagante si hazardarea in planuri iluzorii!

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 24 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic