Horoscop zilnic: 24 septembrie 2018

Luni, 24 Septembrie 2018, ora 08:40
6295 citiri
Horoscop zilnic: 24 septembrie 2018

Balanta

Se pare ca primesti sarcini de lucru complexe astazi, la serviciu. Mai ales de la colege, daca iti sunt superioare ierarhic.

Usor se poate ajunge la tensiuni in relatiile de munca, la munca multa, cu responsabilitati mari. Pana la urma, totul depinde de tine cum abordezi situatiile ivite. Ai incredere ca ai toate sansele sa te descurci excelent.

Scorpion

Capitolul amoros iti da batai de cap. Ai nevoie de afectiunea celor dragi si de gesturi tandre. Dar se pare ca cei dragi tie au cu totul alte treburi sau te solicita numai pentru doleantele lor personale.

Ar fi bine sa te iubesti mai mult pe tine, sa ai mai multa incredere in tine si astfel vei observa ca si ceilalti vor veni spre tine plini de iubire si recunostinta.

Sagetator

Astazi, gandurile te vor purta spre figurile autoritare din familia ta, cum ar fi un parinte, o ruda, oameni care au lasat amprente importante asupra vietii tale.

Minunat este ca sfaturile lor, chiar daca ti le-au oferit undeva, candva, ti le vei aminti, constatand ca iti sunt de folos si acum, in diverse situatii. Totusi, evita sa devii prea nostalgic! Echilibrul este cuvantul de ordine.

Capricorn

Pe neasteptate se vor ivi calatorii pe distante scurte, fie in vizita la cei apropiati, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Fii prudent la drum!

Mentalul este tensionat, fiindu-ti dificil sa relationezi cu ceilalti. Fereste-te de discutii importante si de luarea unor decizii care te implica pe termen lung. Spre seara, relaxeaza-te cu o lectura amuzanta.

Varsator

Energia vitala este fluctuanta, asa incat este bine sa-ti dozezi eforturile si mai ales sa fii prudent la felul in care te alimentezi.

Gandurile iti sunt indreptate spre posibilitatile financiare, pe care le ai la locul de munca. Deocamdata este o perioada in care esti indemnat in mod subtil sa-ti indrepti atentia spre partea imateriala a vietii cotidiene.

Pesti

Ar fi bine sa te opresti din tumultul vietii cotidiene si sa te gandesti numai la realizarile tale de pana acum. Concluziile obtinute astazi te vor ajuta sa abordezi altfel evenimentele in care esti implicat si relatiile cu ceilalti.

Bucura-ti sufletul cu o plimbare prin locurile preferate, cu un film bun sau pur si simplu observa-i pe ceilalti cum isi desfasoara activitatile.

Berbec

Singuratatea este o tema la care ar trebui sa te gandesti din cand in cand. Chiar daca esti inconjurat de multa lume, parca tot singur te simti.

Provocarea zilei consta in a te imprieteni mai mult cu tine, a-ti orienta eforturile mai mult spre tine si mai putin spre altii. Si, totusi, cu putin efort si bunavointa, tu iti poti fi cea mai grozava companie.

Taur

Foarte interesante sunt relatiile cu prietenii! Iti pot oferi informatii deosebite privitoare la parteneriatele in care esti implicat.

Cu toate ca te vor necaji unele remarci sau solutiile oferite pentru a-ti imbunatati situatia, este bine sa privesti partea pozitiva a lucrurilor. Spre seara, rezerva momente de meditatie si liniste pentru a deslusi itele zilei.

Gemeni

Prima parte a zilei iti aduce in atentie relatiile cu sefii si pozitia ta sociala in cadrul unui grup de lucru. Se pare ca astazi toata lumea are alta treaba decat sa-ti ofere tie sprijin si laude.

Insa tu indeplineste-ti sarcinile constiincios si lasa-i in pace pe ceilalti. Posibil ca unii sa te provoace vizavi de felul in care rezolvi lucrurile la serviciu. Evita astfel de persoane!

Rac

Posibil ca din cauza bugetului disponibil sa fii nevoit sa amani demersuri specifice unei calatorii sau unui program de instruire.

Insa dialogurile cu persoanele aflate in strainatate sau care au calatorit de curand intr-o locatie deosebita iti pot alina dorul de meleaguri noi. Ziua este favorabila activitatilor culturale, alaturi de cei dragi.

Leu

Sunt momente bune de a analiza ceea ce se afla in spatele evenimentelor in care esti implicat. Foarte usor iti poti da seama despre ceea ce se petrece cu adevarat, atat cu membrii familiei, cu neamurile, cat si cu partenerul de viata.

In mod special, aspectele materiale comune atrag atentia prin felul in care sunt abordate de persoanele amintite. Deocamdata, observa si atat.

Fecioara

Relatiile cu ceilalti te solicita mult, pentru ca partenerii doresc o mai mare implicare din partea ta in activitatile si proiectele comune.

Ar fi bine sa discuti deschis despre toate acestea si sa stabilesti niste limite clare pana unde poti sa lucrezi impreuna cu altii. Poate fi dificil sa te concentrezi pe subiecte ample, dar cu putin efort si bunavointa vei reusi in toate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 24 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic