Horoscop zilnic: 25 septembrie 2018

Marti, 25 Septembrie 2018, ora 07:53
4737 citiri
Horoscop zilnic: 25 septembrie 2018

Balanta

Sectorul relational, vizand fie partenerul de cuplu, fie doar un parteneriat de afaceri va fi adus odata cu luna plina in prim-planul atentiei tale.

Astfel, sunt sanse mari sa se inregistreze un apogeu si nu vor fi lipsite evenimente sau reactii neprevazute care vor schimba situatia actuala, trezindu-ti insa nostalgii. Daca ceva se sfarseste, se face loc pentru ceva nou, asa ca fii increzator in sansele tale.

Scorpion

Este indicat sa tii cont de intuitie in ceea ce priveste alegerile pe care vei fi tentat sa le faci astazi. Se poate ivi din senin sansa de a iesi in evidenta la locul tau de munca, de a prezenta un proiect inovator sau chiar sa te confrunti cu schimbari in colectivul de lucru, nu tocmai confortabile.

Acorda atentie starii de sanatate, mai ales zonei capului si evita suprasolicitarea nervoasa.

Sagetator

Entuziasmul ce te caracterizeaza zilele acestea va fi pus la incercare cu ocazia acestui fenomen de luna plina. Vrei nu vrei, va trebui sa te intreci pe tine insuti la capitolul creativitate si la gasirea unor noi modalitati de abordare a relatiei cu copiii si cu persoana iubita.

Totusi, nu te grabi sa demarezi inca actiuni care sa ii surprinda pe toti, ci mai intai mediteaza si apoi formuleaza un plan de actiune comuna.

Capricorn

Confortul tau emotional, dar si relatiile armonioase cu cei de acasa vor fi tema acestei zile, iar, daca simti ca ceva nu este in regula, cel mai probabil te vei simti dator sa iei atitudine si sa faci schimbarile necesare.

Desi tentante, nu sunt inca recomandate masuri radicale, luate in contextul unei tensiuni interioare. Asteapta sa se limpezeasca atmosfera si sa stii clar ce strategie va trebui revizuita.

Varsator

Odata cu luna noua se pot inregistra situatii imprevizibile care te pun in fata unor decizii legate de studii, deplasari, dar si de modul cum vei reusi sa captezi atentia in cercurile sociale.

Desi incarcat din punct de vedere emotional in acest context, nu este timpul deciziilor definitive, ci doar un rastimp care sa te motiveze sa-ti reconsideri planurile, dar si sa devii deschis catre alt tip de gandire.

Pesti

Acum ca esti mult mai motivat sa depui efort pentru a obtine si o recunostere materiala a implicarii tale in diverse proiecte, poti fi placut surprins de o oferta salariala mai buna, sau, din contra, te poti decide ca este timpul sa-ti reconsideri strategia financiara si modul de a-ti pune in valoare abilitatile personale.

Incearca sa mentii, totusi, o abordare cat mai realista a situatiei.

Berbec

Luna plina de astazi vizeaza in primul rand propria ta persoana si modul cum te raportezi la ceilalti, din punct de vedere relational. Vei fi motivat sa treci la actiune, sa-ti schimbi comportamentul, astfel incat sa obtii nivelul de independenta dorit sau sa rupi relatii care s-au plafonat.

Ai puterea sa incerci ceva nou, eventual legat de strainatate, dar mai asteapta pana sa iei o decizie finala.

Taur

Daca pana acum nu ai constientizat ca efortul depus si atmosfera de la locul de munca pot avea repercusiuni inclusiv asupra sanatatii tale, fenomenul de luna plina te provoaca sa identifici acele obiceiuri si relatii care nu-ti aduc implinire, care nu sunt tocmai sanatoase.

Desi revelatiile date de sclipirea intuitiva te indeamna sa iei masuri, e bine mai intai sa observi si sa reflectezi pe indelete.

Gemeni

A cam venit momentul sa-ti revizuiesti stilul de viata si, mai ales, cum si cu cine alegi sa-ti petreci timpul. Nu de alta, dar planurile tale de viitor pot prinde contur numai daca te hotarasti sa faci o schimbare in mediul in care activezi, alegand sa ai alaturi oamenii care te sustin.

Nu te grabi insa cu faptele, deocamdata cauta sa identifici acele talente si proiecte carora merita sa le reacorzi atentia cuvenita.

Rac

Cariera ta este un subiect fierbinte, mai ales dupa cata energie ai investit in acest sector. Luna plina este un moment tocmai bun sa-ti fie recunoscute meritele, insa daca nu te-ai ridicat la inaltimea asteptarilor, o schimbare radicala a strategiei pare de neevitat.

Placuta sau nu, aceasta focusare pe sectorul socio-profesional afecteaza si relatiile cu familia, deci tine cont si de acest aspect.

Leu

Ai o mare nevoie de a gasi modalitatile potrivite sa-ti exprimi pe deplin personalitatea, inclusiv aspectele ce tin de puterea ta creativa si pentru asta esti gata sa faci orice este nevoie.

Filosofia ta de viata dupa care te ghidezi poate avea nevoie de o alta viziune, hotarand sa studiezi domenii noi, fie vei fi stimulat sa impartasesti si altora modul tau de a trai, ascultandu-ti prioritar inima.

Fecioara

Chestiunile de natura financiara iti vor cauza o stare destul de incarcata din punct de vedere emotional, imprevizibilul fiind parte integranta din atmosfera acestui fenomen de luna plina dublat de o eclipsa.

Voit sau nu, niste parteneriate de afaceri vor atinge un nivel ce te va provoca sa-ti revizuiesti atitudinea. Nu dispera, nici nu lua decizii pripite, fiindca ai in preajma ajutoarele de care ai nevoie.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 25 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic