Horoscop zilnic: 27 martie 2018

Marti, 27 Martie 2018, ora 07:32
5499 citiri
Horoscop zilnic: 27 martie 2018

Berbec

Creativitatea, inspiratia si capacitatea de a-ti depasi limitele mentale sunt la cote maxime. E posibil ca astazi sa reiei o idee mai veche, un proiect care te-a inspirat mai demult sau o relatie care se terminase in "coada de peste", in intentia de a da o dimensiune noua modului de a trai si a te bucura. Atentie insa la tendinta de a promite mai mult decat poti si vrei sa faci.

Taur

Familia si atmosfera caminului te ajuta sa-ti recapeti echilibrul emotional, intr-o perioada destul de provocatoare. Astfel, recomandarea mea este sa-ti creezi un spatiu numai al tau, in care sa primesti doar oameni care-ti sunt apropiati si dragi, fara a face vreun compromis in acest sens. Ai nevoie de intimitate si timp pentru tine.

Gemeni

Comunicarea efervescenta, ideile ingenioase, viteza de reactie, inteligenta de care dai dovada, vestile bune, toate acestea formeaza un cadru perfect in care sa te desfasori asa cum iti place. Astazi ai ocazia sa pui la punct detaliile unui proiect, chiar daca asta inseamna sa-l reconfigurezi complet. De asemenea, poti primi o propunere care presupune implicarea in noi activitati, alaturi de cineva din anturaj.

Rac

Iata o zi in care ai face bine sa te concentrezi asupra resurselor de orice fel. Important este sa te pui in lumina, sa-ti prezinti si promovezi experienta, talentul si calitatile, cu incredere si putere. Astfel, cineva care te-a avut in vedere si mai demult isi poate revizui atitudinea si te poate ajuta sa obtii succesul si profitul pe care le doresti.

Leu

Chiar daca te afli intr-o perioada agomerata, Luna in zodia ta iti readuce entuziasmul si sentimentul ca nimic nu-ti poate sta in cale. E o zi buna pentru planificarea unei calatorii la care te-ai tot gandit in ultimul timp, pentru clarificarea coordonatelor unei colaborari sau consolidarea unor relatii cu strainatatea.

Fecioara

Ca intotdeauna, lucrurile se rezolva cand te astepti mai putin. Cu alte cuvinte, ziua de astazi este potrivita pentru a practica detasarea. Lasa problemele in voia lui Dumnezeu si, fara sa-ti dai seama, va veni solutia sau va aparea omul potrivit. Nu e nevoie decat de putina incredere. Se pare ca cineva din umbra te sprijina, facand ca o problema financiara sa se rezolve.

Balanta

Esti admirat, ti se acorda credit, ti se cere parerea, te bucuri de recunoastere si apreciere. Esti in centrul atentiei, mai ales daca alegi sa participi la un eveniment sau la o intalnire in cadru extins. Cert este ca astazi te pot inspira povestile celorlalti sau succesul lor. Poti primi propuneri sau ti se fac marturisiri neasteptate. O relatie sau un parteneriat se poate clarifica.

Scorpion

Este momentul sa culegi roadele eforturilor din ultima vreme, mai ales in ce priveste latura profesionala. Daca in urma cu trei saptamani ai demarat un proiect sau ai pornit pe un drum nou, acum poti vedea cum se asaza lucrurile in favoarea ta. Oricum, ai sansa sa fructifici o relatie cu o persoana influenta, sa-ti exprimi ideile, sa te faci ascultat si sa stralucesti.

Sagetator

Astazi poti gasi forma legala pentru un proiect sau poti gasi ajutorul asteptat la persoane experiementate si influente. In orice caz, astazi sunt foarte importante onestitatea si loialitatea, in tot ce faci. Pe de alta parte, ai curajul sa visezi la o calatorie lunga sau la un proiect pe care ai vrea sa-l demarezi. E foarte posibil ca puterea gandului sa materializeze intentiile tale puternice.

Capricorn

Luna in Leu, in zona resurselor altora, creeaza terenul propice pentru rasfat. Oriunde te uiti, se gaseste cineva sa te intrebe ce-ti doresti, sa-ti ofere ceva, sa te rasfete cumva. Primeste, asadar, cu bratele deschise, tot ce ti se ofera astazi, chiar daca sursele sunt altele decat cele la care te asteptai. Astazi, recunostinta poate face minuni.

Varsator

Ai tot felul de idei in ultima perioada, astfel ca nu stii pe care sa o lasi si de care sa te ocupi mai intai. Mai ales ca uneori ai talentul de a te opri la stadiul de idee si nu mai apuci sa pui ceva in practica. Iata ca astazi intentiile tale nimeresc pe teren fertil, in sensul ca le aude cine trebuie. Asadar, nu te mira daca oamenii, dintr-odata, vin in intampinarea ta cu foarte mult entuziasm.

Pesti

Daca esti in cautarea unui loc de munca, astazi pot veni niste vesti bune. Daca iti doresti sa-ti cresti veniturile, astazi poti avea oportunitatea aceasta. Asadar, fii pe faza, ai curajul sa accepti o provocare noua, lasa-te inspirat. Este o zi fructuoasa din punct de vedere profesional si financiar, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de ea.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 27 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic