Horoscop zilnic: 27 martie 2019

Miercuri, 27 Martie 2019, ora 08:33
18500 citiri
Horoscop zilnic: 27 martie 2019

Berbec

Ca sa ajungi la un consens cu ceilalti este bine sa le asculti opiniile si sa vorbesti cat mai putin despre tine si planurile tale. Schimbul de informatii este important pentru ca afli lucruri noi si de mare folos, mai ales in domeniul profesional.

Colegii de serviciu te provoaca pe teme diverse, insa daca esti atent vei reusi sa contracarezi totul cu brio.

Taur

Ziua este favorabila revizuirii planurilor financiare, mai ales a celor care vizeaza cheltuielile comune cu altii. Sunt posibile pierderi sau descoperirea unor nereguli in documentele financiare, de aceea, fii prudent si verifica totul cu atentie si rabdare.

Ar fi bine sa te sfatuiesti cu un specialist in finante. Insa si sfaturile sau opiniile celor dragi sunt binevenite.

Gemeni

Colaborarile in care esti implicat stau pe un bulgare de dinamita, de aceea, fii prudent si evita discutiile aprinse sau criticile aspre la adresa opiniilor sau muncii altora.

Pentru ca se petrec schimbari in plan domestic esti tentat sa iti indrepti atentia si eforturile mai mult spre casa si familie, astfel ca segmentul profesional ramane descoperit.

Rac

Ar fi bine sa-ti stabilesti prioritatile si sa nu te lasi dus de valul activitatilor de rutina de la serviciu sau de acasa. Mentalul tau este foarte activ, gandesti in permanenta si se simte in felul in care vorbesti sau relationezi cu ceilalti un soi de incrancenare nejustificata.

Relaxeaza-te, fii intelegator cu tine insuti si ai incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem.

Leu

Esti atras de sfera relatiilor amoroase si asta iti ofera stralucire si o forta de atractie careia nu-i poate rezista lumea din jurul tau. Insa fii prudent sa nu-i sufoci pe cei dragi cu manifestarile tale afectuoase sau cu pretentii nerealiste.

Exista tensiuni intre tine si copii, dar si in relatia cu persoana iubita. O mica escapada alaturi de cei dragi este binevenita.

Fecioara

Sfera domestica este tema principala a zilei, indiferent cate sau ce fel de activitati trebuie sa desfasori in afara ei. Dca iti vei organiza bine programul, vei reusi sa rezolvi tot ce iti propui.

S-ar putea sa faci cateva calatorii scurte, cu scopul de a vizita niste rude sau de a achizitiona obiecte de uz casnic. Seara aduce o binemeritata relaxare alaturi de cei dragi.

Balanta

Ziua aduce multe discutii, intalniri cu persoane cunoscute, calatorii pe distante scurte, activitati care presupun mult efort intelectual. Pentru ca mentalul este agitat, fii prudent si nu te hazarda in discutii aprinse pe teme pe care le stapanesti prea putin sau deloc.

Dupa-amiaza ai sanse mari sa te relaxezi in linistea casei, alaturi de cei dragi.

Scorpion

Cheltuielile cotidiene iti dau batai de cap, pentru ca sunt multe si pe deasupra exista si facturi neplatite. Sfaturile unui prieten iti sunt benefice, daca le asculti atent si apoi le adaptezi la situatia in care te afli.

Obisnuieste-te sa cheltuiesti strictul necesar, sa folosesti exact cat iti trebuie si sa pui si bani deoparte. Cei dragi asteapta sprijin material din partea ta.

Sagetator

Este o zi in care ai avea multe si marunte de facut spre folosul altora, dar in mod special pentru sufletul tau ar fi bine sa depui eforturi serioase. Gandeste-te la a schimba ceva in viata ta, spre exemplu garderoba, infatisarea sau un plan profesional.

Ai sanse deosebite de a observa detalii si de a gasi solutii la toate situatiile in care te afli si te necajesc de multa vreme.

Capricorn

Multe chestiuni interesante poti discuta astazi cu cineva din strainatate sau poti planifica in taina o calatorie, participarea la un program de instruire personala sau profesionala.

Totul este sa ai rabdare sa asculti ceea ce au de spus ceilalti si apoi sa treci informatiile aflate prin filtrul mintii tale. Pana si detaliile aparent nesemnificative iti vor fi de folos curand.

Varsator

Esti tentat sa te bizui mai mult pe prieteni sau pe semenii care te sustin in plan prefesional. Este adevarat ca unii te vor sfatui de bine, insa mai intai filtreaza informatiile si apoi urmeaza-le indeaproape.

In mod special, persoanele mai in varsta decat tine sunt de mare folos acum in preajma ta. Evita sa vorbesti prea mult despre tine si planurile tale.

Pesti

In relatiile cu ierarhiile profesionale exista tensiuni, dar si discutii constructive. Poti avea senzatia ca pe umerii tai apasa responsabilitati socio-profesionale deosebite si pe undeva asa este.

Stabileste-ti prioritatile si alatura-te echipei de lucru cu inima deschisa. Toata lumea te va sprijini daca dovedesti ca te intereseaza cu adevarat sa muncesti.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 27 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic