Horoscop zilnic: 28 decembrie 2018

Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 08:12
4598 citiri
Horoscop zilnic: 28 decembrie 2018

Capricorn

Ziua incepe pentru tine cu dorinta de a pleca in lumea larga, de a te bucura de cateva zile libere dar fara prea mari excese, reusind sa pastrezi o atitudine moderata si sa urmezi un plan bine pus la punct. Vrei sa faci impresie in cercurile sociale in care te invarti, sa porti conversatii cat mai elevate. Totusi, vei fi prins la mijloc intre dorinta de te face placut si cea de a nu uita de pragmatismul planurilor tale. Axeaza-te pe ceea ce este mai important pentru tine.

Varsator

Astazi este o ocazie buna de a te ocupa de o chestiune care te afecteaza profund emotional si ai putea sa faci o vizita cuiva care este bolnav, care poate se afla in spital, sau care are nevoie de ajutorul tau. Traversezi o perioada in care retragerea in singuratate iti este necesara pentru desprinderea de vechi tipare emotionale, in care sa te lasi ghidat de intuitie, dar momentan greu vei reusi asta fiindca planurile de vacanta nu prea pot astepta.

Pesti

In prima parte a zilei ai putea rezolva cu succes o chestiune legata de viitorul relatiilor tale parteneriale. Esti mai atent la semnalele venite de la partenerul de cuplu, te faci placut, insa fara manifestari excesive de afectiune. Dorintele tale profunde ar putea iesi acum la iveala, dar nevoia de control ar putea genera tensiuni, mai ales in relatia cu persoanele de sex opus. Incearca sa fii obiectiv si concentreaza-te pe conturarea planurilor de viitor.

Berbec

Incepi ziua de astazi cuprins de o buna dispozitie si dorinta de a te ingriji de toate detaliile astfel incat sa faci o cat mai buna impresie celorlalti, fie ca pui la punct totul in casa, fie ca-ti pregatesti o tinuta speciala. Daca vei participa la o intalnire de familie, e posibil sa ai cateva divergente de opinie cu cei mai in varsta, dar incearca sa intelegi si punctul acestora de vedere. Evita pornirile impulsive si mizeaza pe atitudinea concilianta si dispusa la dialog.

Taur

Inca de dimineata planifici toate detaliile unei deplasari impreuna cu persoana iubita dar exista posibilitatea de a fi retinut de obligatii familiale sau treburi domestice care nu sufera amanare si care te pot irita intr-o oarecare masura. Nu te lasa afectat prea tare fiindca vei reusi in final sa rezolvi totul, sa ajungi la timp si sa poti conversa in voie cu cei pe care ii vei intalni la capatul drumului. Spre seara ar fi bine venit un moment de relaxare sau un tratament de infrumusetare.

Gemeni

Astazi te bucuri de sentimentul de intimitate cu cei apropiati. De dimineata te vei ocupa de pregatirea casei pentru sosirea unor oaspeti si doresti sa oferi o atmosfera cat mai primitoare. In relatia cu persoana iubita sau cu copiii vei fi provocat sa adopti o atitudine pragmatica deoarece se pot isca divergente privind o chestiune baneasca. Ai rabdare sa le asculti si punctul lor de vedere si evita subiectivismul. In final, va veti bucura impreuna de o seara reusita.

Rac

In prima parte a zilei vei fi ocupat cu mici deplasari, cel mai probabil la rude si atitudinea ta deschisa si sociabila ii va binedispune pe toti. Insa in a doua parte a zilei vei dori sa te retragi acasa, alaturi de cei dragi si este posibil sa te simti tracasat si putin iritat de solicitarile venite din partea partenerului. Totusi, de dragul armoniei, mai ales in aceste momente, vei gasi resursele de a tine sub control situatia si de a te bucura de spiritul sarbatorilor in familie.

Leu

Daca te-ai gandit sa oferi cateva cadouri celor cu care iti imparti activitatea si inca nu ai reusit, astazi e o buna ocazie sa alegi ceva practic, fapt ce-i va bucura nespus. Dupa pranz te vei gasi prins in valtoarea micilor deplasari, vervei conversationale si bucuriei revederii cu frati sau cunostinte. Singura problema va fi timpul prea limitat care-ti va da batai de cap incercand sa rezolvi tot ce ti-ai propus pentru aceasta zi. Ai incredere ca vei gasi in final cele mai bune solutii.

Fecioara

Incepi ziua cuprins de o dispozitie romantica, esti atent la toate detaliile pentru a crea o ambianta cat mai placuta si vei reusi sa-ti exprimi cu usurinta sentimentele pe care le porti persoanelor iubite. Sunt zile de sarbatoare si vei dori sa petreci, sa te bucuri de compania celor dragi insa din dorinta de a face totul cat mai bine, vei cam exagera cu cheltuirea banilor, fapt ce va putea isca cateva discutii. Tempereaza pornirile si deciziile impulsive.

Balanta

Poate astepti de ceva vreme aceste clipe linistite, retras din agitatia zilnica, asa ca incepe ziua relaxandu-te la adapostul atmosferei calduroase din propriul camin. Totusi, in partea a doua a zilei va trebui sa faci fata si obligatiilor familiale si vei fi provocat sa impaci si doleantele rudelor chiar daca tu ai altceva in plan. Si cum esti un maestru al artei politetii si al compromisului, vei incerca sa gasesti rabdarea necesara sa-i asculti pe toti, chiar daca aveti viziuni diferite.

Scorpion

Daca ai in plan sa te intalnesti cu prietenii sau cu niste rude, pana in pranz este un moment favorabil sa puneti la punct si cele mai mici amanunte pentru o viitoare petrecere. Apoi, dupa pranz, energia ta va fi in scadere si desi vei fi inconjurat de oameni dornici sa mai schimbe o vorba cu tine sau vei fi nevoit sa mai faci diverse vizite pe la rude, n-ar strica sa te retragi elegant si sa incerci sa-ti reface fortele meditand sau reflectand la planurile tale.

Sagetator

Profita de dispozitia ta radianta pe care o simti inca de dimineata si adu un strop de bucurie persoanelor care ti-au demostrat ca te poti baza pe ele, care iti confera sentimentul de stabilitate. In a doua parte a zilei vei fi preocupat de un plan de viitor care implica si niste prieteni insa va trebui sa fii foarte atent sa nu dai curs primelor impulsuri, si sa ai rabdarea necesara pentru a face o analiza mai atenta a investitiilor pe care acesta le presupune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 28 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic