Horoscop zilnic: 29 iulie 2019

Luni, 29 Iulie 2019, ora 09:16
7402 citiri
Horoscop zilnic: 29 iulie 2019

Leu

Intalnirile si dialogurile cu prietenii sunt interesante si pline de neprevazut. Este posibil sa revezi o cunostinta mai veche, de care nu mai stiai nimic de mult timp.

Ar fi bine sa fii discret. Evita sa iti divulgi planurile si intentiile, dar mai ales abtine-te de la comentarii nefondate pe marginea unor subiecte pe care le cunosti putin sau deloc. Surplusul de energie l-ai putea canaliza prin exercitii fizice sau plimbari in aer liber.

Fecioara

S-ar putea sa fii invitat la sedinte cu sefi sau cu reprezentanti ai unor institutii oficiale. Posibil sa trebuiasca sa iei cuvantul, sa explici mersul activitatilor profesionale si sa faci propuneri de imbunatatire a acestora.

Neprevazutul este prezent, asa incat alege-ti cuvintele cu grija si sustine-ti punctele de vedere cu dovezi palpabile. Imaginea ta in ochii celorlalti se va modifica, in functie de prestatia de astazi.

Balanta

Vestile din si despre strainatate sunt multe, bulversante si greu le poti urma firul. Poate fi vorba despre calatorii indepartate sau despre cursuri, forme de instruire ce se desfasoara pe termen lung.

Ia in calcul si faptul ca deocamdata lucrurile nu stau cum ai dori tu. Dupa-amiaza mergi la un spectacol de teatru, la un film sau lectureaza o carte cu teme filozofice. Prudenta la prieteni si asa-zisii protectori!

Scorpion

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau relationarii cu institutiile financiare. Este posibila o rasturnare de situatie vizavi de banii si bunurile pe care le detii cu partenerul de viata sau cu parteneri de afaceri, colaboratori.

Fii prudent si tine o evidenta stricta a tuturor documentelor financiare, deoarece erorile sunt greu de controlat si remediat. Cheltuieste strictul necesar si evita imprumuturile si investitiile.

Sagetator

Relatiile parteneriale sunt tensionate si cu greu se poate cadea la pace. Ar fi bine sa ramai implicat doar in colaborarile si parteneriatele care te pun in valoare suficient de mult incat sa merite efortul.

Pe de alta parte, ia in calcul faptul ca oricand se poate destrama orice parteneriat. Motivele discrepantelor cu ceilalti sunt legate de ideologie, crez, filozofie de viata. Sustine-ti punctele de vedere cu fermitate.

Capricorn

La serviciu se anunta multa forfota. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este obosit si functioneaza la capacitate redusa. Evita provocarile colegiale si ocupa-te doar de treburile tale.

Sanatatea este vulnerabila, insa pe cat posibil foloseste doar remedii naturiste. Ar fi bine sa-ti rezervi momente de odihna, plimbari in aer liber si sa adopti o dieta de sezon. Prudenta la bani! Cheltuieste strictul necesar si achita-ti datoriile la timp.

Varsator

Relatiile sentimentale si cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemultumirile pot iesi la iveala in chip spectaculos, insa cu putin efort si intelegere fata de nevoile si doleantele celorlalti poti depasi ziua cu bine.

Motivele conflictelor sunt legate de banii si bunurile comune. Tu vrei sa investesti, sa castigi mai mult, iar cei apropiati vor sa iti cheltuieasca toata agoniseala. Dupa-amiaza, o activitate recreativa iti bucura si linisteste sufletul.

Pesti

Relatiile familiale si treburile gospodaresti te solicita din plin. Este nevoie sa discuti pe indelete cu cei dragi despre casa, gradina si investitiile aferente. Posibil ca un membru al familiei sa vina cu propuneri inedite, ce vizeaza mutarea intr-un alt oras, alta tara.

Achizitionarea unor bunuri patrimoniale este un alt aspect de luat in calcul. Discutiile se vor purta pe tonuri zgomotoase, de aceea, fii prudent.

Berbec

Se pare ca ai multe drumuri de facut pe distante scurte. Fie este nevoie sa rezolvi chestiuni profesionale, fie un prieten sau o ruda iti solicita ajutorul. In toate cazurile, evita sa te implici emotional sau sa ajuti mai mult decat ti se cere.

Mentalul iti este animat de idei marete, dar asteapta alte perioade mai favorabile pentru a le comunica si celor dragi. Ingrijeste-ti mai mult sanatatea!

Taur

Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Fie ca este nevoie de cumparaturi necesare traiului zilnic, fie ca vrei sa ajuti pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie ca trebuie sa achiti facturi si taxe, tot vei avea mai putini bani in buget la finalul zilei.

Bine ar fi sa cumperi si sa oferi strictul necesar, chiar daca imboldurile de a fi generos sunt la cote mari. Veniturile tale din munca proprie sunt fluctuante deocamdata.

Gemeni

Debutul saptamanii iti aduce energie si dorinta de a te implica in mai multe treburi. Starile tale de spirit sunt schimbatoare si de aici poti gafa serios in relatiile cu ceilalti.

Tempereaza-ti elanul si ocupa-te doar de indatoririle tale. Dupa-amiaza este favorabila unui tratament cosmetic, unui program de exercitii fizice sau unei plimbari prin magazinele preferate. Fii prudent in relatiile cu membrii familiei.

Rac

Contextul astral te predispune la interiorizare si la discutii de taina. Ar fi bine sa te ocupi doar de treburi usoare si sa fii cat mai discret. Organismul este vulnerabil, asa incat ai grija ce mananci, hidrateaza-te suficient si dormi mai mult.

Este posibil sa afli informatii pretioase legate de domeniul profesional. Dupa-amiaza sunt momente bune pentru a-ti creiona planuri de viata si chiar te poti gandi la o noua profesie.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 29 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic