Horoscop zilnic: 29 iunie 2018

Vineri, 29 Iunie 2018, ora 07:00
5552 citiri
Horoscop zilnic: 29 iunie 2018

Rac

Este o zi in care increderea in tine si in fortele proprii capata noi dimensiuni. Poti sa incepi sa afli cine esti cu adevarat si in ce fel iti poti canaliza energiile. Ai o claritate a gandirii care te poate incuraja sa incepi noi actiuni cu mari sanse de succes, mai ales daca implica expunere sociala.

Daca inca nu esti "luat cu acte", poti avea parte de o cerere brusca in casatorie, la care nu mai sperai. Daca esti casatorit, iti poti reinnoi angajamentul fata de celalalt.

Leu

Perioada de autoizolare si de solitudine care incepe, chiar daca doar mentala, iti ofera noi trairi mistice profunde. Iti poate creste comunicarea cu ingerii pazitori sau poti avea revelatia faptului ca esti ocrotit fie de entitati superioare, fie de oameni cu pozitii inalte.

Capacitatea de a patrunde si de a vedea dincolo de realitatea imediata este din ce in ce mai mare, fapt care te ajuta sa intuiesti pasii pe care ii ai de urmat in viata si iti poate spori atractia fata de misticism si chiar fata de religie.

Fecioara

Astazi ai porniri ofensive. Faci curatenie in lista de "prieteni". Fie ii scoti de tot din telefon, fie ii regrupezi sub titulatura de "cunostinte, amici, unii sau altii". Ultima perioada ti-a adus confirmari legate de profunzimea relatiilor pe care le ai cu anumite persoane. Aceasta actiune are un efect bun pentru increderea in fortele proprii.

Experienta pe care ai acumulat-o in ultima perioada iti poate oferi increderea si curajul necesare de a creiona noi proiecte pe care sa le pui in practica.

Balanta

Nivelul pe care l-ai atins in cariera este unul care nu doar ca iti prieste, dar iti si aduce niste avantaje nesperate. Esti "luat" in vizor de persoane cu autoritate in domeniu sau persoane care doresc sa te sustina in cazul in care hotarasti sa pornesti pe cont propriu. Aceasta stare de bine din zona statutului social iti ofera prilejul de a te concentra pe nevoile din familie si camin.

Vrei o schimbare in acest sector: fie te hotarasti sa pleci de la mama de-acasa, fie, daca esti deja pe cont propriu, iti doresti o schimbare de domiciliu.

Scorpion

Un prieten este cel care te poate ajuta sa faci lumina in starea de confuzie pe care o ai vizavi de cultura spirituala dupa care ti-ai ghidat viata. Iti poate oferi o noua perspectiva asupra credintelor pe care le impartasesti. Astfel, ai posibilitatea sa iti reevaluezi relatiile pe care le ai cu femeile, felul in care ti-ai manifestat iubirea si modul in care ai cooperat cu partenera de viata sau cu iubita.

Sagetator

Trairile tale emotionale sunt de natura sexuala si iti pot ravasi intreaga existenta. In cazul femeilor, este posibil sa faca o pasiune fata de un sef, in cazul barbatilor, este posibil sa tanjeasca dupa acea femeie care le-a dat universul peste cap. In ambele situatii un echilibru poate veni din zona carierei, implicarea cu trup si minte intr-un proiect fiind un colac de salvare, dar nu o solutie.

Pe de alta parte, poti primi un ajutor nesperat pentru definitivarea unei idei personale, a unui proiect care ti-ar spori veniturile si ti-ar oferi un statut social puternic si stabil.

Capricorn

Iti retraiesti emotiile si iti reevaluezi sentimentele ce te leaga de persoana de langa tine. Ideal este sa o faci fara judecata si doar sa observi modul in care te afecteaza fie atitudinile partenerului, fie vorbele pe care le spune fara sa le gandeasca. Ai putea avea surpriza sa observi ca si el este intr-o perioada de incertitudini legate de propria persoana si ca atitudinea superioara este mai mult o masca de protectie.

Ideea unei calatorii, a unei vacante intr-o tara indepartata este cea care ar putea sa va aduca un echilibru in relatie.

Varsator

O zi in care discretia si retragerea din mediile agitate sunt recomandate cu prisosinta. Poti sa devii constient de faptul ca orice actiune a ta are efecte imediate sau pe termen lung in societate.

Neintelegerile cu subordonatii ti-ar putea crea o stare de disconfort fizic si ai putea avea simptome usoare de raceala. Este o zi buna pentru remedii naturiste care sa iti intareasca sistemul imunitar. Alimentatia, sub forma de lichide, bogata in vitamine iti este indicata.

Pesti

Starile tale de confuzie raman legate de potentialul tau creator. Iti reevaluezi ideile si nivelul la care ai ajuns. Este posibil sa iti doresti sa faci transformari pe termen lung in ceea ce priveste parteneriatele in care ti-ai desfasurat activitatea pana acum.

Ai putea fi in situatia de a scapa de un "balast" emotional pentru a putea incepe un nou drum. Chiar daca este un drum diferit de cel pe care ai mers pana acum, este unul care iti va aduce mult succes. Tot ce ai de facut este sa iti iei inima in dinti si sa renunti la trecut.

Berbec

Inca resimti efectele Lunii Pline. Poti sa continui sa ai vise si intuitii puternice, sa rasucesti pe toate partile amintirile pe care le ai din copilarie, sa faci "curatenie" printre ele.

Este o zi care determina o noua cale de evolutie profesionala, un nou statut social. Poti fi luat in vizorul sefilor pentru o avansare in ierarhie. De asemenea, poti incepe noi activitati in viata de familie, care se pot finaliza fie cu o schimbare de domiciliu, fie cu inceperea unei activitati de castig de acasa.

Taur

Este o zi in care te poti gandi sa incepi o serie de calatorii de afaceri. Zona de interes este cea a obiectelor de arta sau a obiectelor de cult, unde ai putea incepe activitati de comert. O sustinere morala in aceasta directie poti primi de la unul dintre barbatii din familie.

Mai este posibil sa te simti brusc atras de calatorii sau studii diverse si sa pornesti in cautarea unor cursuri sau a unor locuri in care ai putea sa iti potolesti setea de cunoastere.

Gemeni

Tu poti fi in continuare supus unor trairi interioare profunde, sa ai o noua viziune asupra vietii si a mortii, precum si noi cautari in zona oculta. Viziunile si visele iti pot fi accentuate si pot avea efect de tamaduire la nivel profund.

Pe de alta parte, poti cunoaste o evolutie pozitiva in zona finantelor. Munca ta poate fi rasplatita la adevarata sa valoare si, cu ajutorul moral din partea unui apropiat, poti invata sa iti estimezi corect activitatea.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 29 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic