Horoscop zilnic: 29 mai 2018

Marti, 29 Mai 2018, ora 08:43
4821 citiri
Horoscop zilnic: 29 mai 2018

Gemeni

Zi importanta la capitolul relatii parteneriale, intrucat se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Sagetatorului. Se contureaza reconfigurari si finaluri neasteptate, atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in relatiile de colaborare profesionala. Desprinde-te rapid din situatiile si relatiile toxice! Astfel pregatesti terenul pentru relatii si situatii noi, mult mai favorabile tie acum. Relaxeaza-te si ingrijeste-ti sanatatea!

Rac

Reusesti sa finalizezi sarcini profesionale si sa pui la punct un alt program de lucru, care sa-ti eficientizeze activitatea si care sa-ti permita sa te relaxezi regulat. Esti ajutat de influxurile astrale ale momentului de Luna plina care se construieste astazi in semnul Sagetatorului. Se deschide o noua etapa in campul muncii, de aceea, fii prudent cum iti ordonezi treburile, atat pentru viata personala, cat si pentru cea profesionala. Ingrijeste-ti sanatatea!

Leu

Creativitatea atinge un maxim, fiind sustinuta de influxurile astrale ale momentului de Luna plina care se formeaza astazi in semnul Sagetatorului. Transpune in practica ideile care iti vin in minte, noteaza-le intr-un jurnal, increzator ca se vor materialiaza favorabil la momentul potrivit. Pe de alta parte, relatiile sentimentale sunt tensionate, fiind sanse de reconfigurare sau chiar de a finaliza o relatie amoroasa veche. Prudenta si calm!

Fecioara

Interesanta zi in plan familial, pentru ca se formeaza aspectul de Luna plina in semnul Sagetatorului, evidentiind finalul unei etape. Ai spor in rezolvarea treburilor gospodaresti si in lamurirea chestiunilor patrimoniale. Intrucat esti foarte preocupat de sarcinile profesionale si de imaginea ta publica, exista riscul sa neglijezi ceea ce se petrece in plan personal, la nivelul familiei. Ocupa-te pe indelete de casa, familie, dar si de sanatate!

Balanta

O multime de ganduri navalesc in mintea ta, astfel ca iti poate fi dificil sa sustii un dialog sau sa te ocupi de activitati intelectuale. Relaxeaza-te, alcatuieste un program de prioritati, deoarece energia astrala a zilei te predispune la discutii sterile si calatorii pe distante scurte. Este un moment excelent de a-ti selecta conceptiile, relatiile, activitatile, dar si reactiile.

Scorpion

Revizuieste-ti conceptiile si atitudinea fata de bani, acum fiindu-ti usor sa abordezi si alte fatete ale realitatii. Esti sprijinit in acest sens de aspectul de Luna plina ce se formeaza in semnul Sagetatorului. Se contureaza schimbari importante privitoare la veniturile tale obtinute din munca proprie, dar ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Dupa-amiaza te vei simti mai bine, iar cineva drag te va invita la un dialog constructiv.

Sagetator

Influxurile momentului de Luna plina ce se formeaza astazi in semnul tau zodiacal iti ofera sanse minuate de a opera acele schimbari in personalitatea ta de care ai nevoie pentru a progresa. Desprinde-te de trecut si deschide-ti sufletul spre experiente noi. Chiar daca starile tale sunt oscilante, poate chiar si sanatatea iti ofera neplaceri, ai incredere ca vei depasi totul cu bine. Spre seara iti va reveni pofta de viata si vei avea o alta perspectiva asupra vietii.

Capricorn

Esti hotarat sa aduci schimbari serioase in viata ta, astfel ca astazi esti concentrat mai mult pe tine si treburile tale personale. Afli informatii deosebite pe cai mai putin obisnuite, la care ar fi bine sa iei aminte. Spre seara te vei simti mai bine si vei reveni cu elan in mijlocul celorlalti. Evita activitatile si discutiile solicitante! Organismul este vulnerabil.

Varsator

Primesti dovezi clare privitoare la unele persoane din anturajul prietenilor, la care ar fi recomandabil sa renunti cat mai rapid. Se contureaza finalizarea unor actiuni sau proiecte comune cu aceste persoane, iar altii isi vor retrage sprijinul pe care ti l-au acordat pana acum. Relaxeaza-te, ofera-ti momente de liniste si regandeste-ti planurile si relatiile.

Pesti

Ziua aduce tumult profesional, schimbari la locul de munca, dar mai ales in relatiile cu sefii. In semnul Sagetatorului se formeaza aspectul de Luna plina, influentand mult si definitiv ceea ce se petrece in plan profesional. Insa, acasa, membrii familiei te sustin, te ademenesc sa le rezolvi treburile, dar sa te si implici in cele gospodaresti cotitidene. Fii prudent in relatiile cu superiorii si planifica-ti treburile cu grija!

Berbec

O discutie cu cineva aflat departe de granitele tarii sau cu un instructor, profesor iti va oferi lamuriri importante vizavi de experientele de viata in care esti implicat. Ai sanse deosebite de a renunta la pareri si conceptii invechite si a te orienta spre noi filozofii de viata. Rezerva momente pentru lectura sau meditatii interioare in locuri sfinte. Schimbari in planurile de calatorii si de studii.

Taur

Primesti dovezi clare ca apar modificari serioase vizavi de banii si bunurile comune cu altii. Practic, se incheie o etapa de castig si favoruri de la si prin altii. Se activeaza segmentul financiar. Sunt posibile cheltuieli pentru a ajuta pe cineva mai in varsta sau pentru a plati diverse daune. Planifica pe indelete bugetul disponibil pentru cel putin patru saptamani de acum incolo.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#horoscop 29 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic