Horoscop zilnic: 3 aprilie 2018

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 07:04
5445 citiri
Horoscop zilnic: 3 aprilie 2018

Berbec

Relatiile parteneriale sunt contradictorii, astfel ca este bine sa nu te bazezi pe cele discutate astazi. Indiferent de situatie, numai tu poti descurca sau incurca itele acesteia. Fii prudent si gandeste-te bine inainte de a spune ceva sau de a semna un document care te implica pe termen lung. Sfatuieste-te cu cineva din anturajul apropiat, care iti cunoaste situatia, dar care poate ramane neutru si fata de tine, si fata de ceilalti.

Taur

Exista tensiuni in relatiile profesionale, mai ales in relatiile colegiale. Este bine sa tii cont de nevoile sau problemele acestor persoane, pentru ca au intentii bune, insa perceptia ta asupra realitatii este distorsionata pentru moment. Daca ai sa vezi in fiecare persoana intalnita un prieten, aceasta va manifesta fata de tine calitatile aferente. Insa, daca ai sa privesti altfel oamenii, evident ca vor manifesta ceea ce proiectezi tu asupra lor.

Gemeni

Relatiile sentimentale pot lua turnuri nebanuite astazi. Nu neaparat ca se petrece ceva concret, insa cumva perceptia ta fata de iubire si implicatiile ei se va schimba definitiv. Exista si varianta sa decizi desprinderea dintr-o relatie veche sau, in cazul relatiei cu copiii, sa le oferi acestora posibilitatea de a-si hotari singuri drumul in viata. Evita discutiile contradictorii si detaseaza-te de falsele problemele cotidiene.

Rac

Este nevoie sa te imparti astazi intre segmentul familial si cel profesional. Ceea ce se petrece la serviciu iti afecteaza intr-un fel relatiile cu membrii familiei. Dorinta de a sta acasa, de a te rasfata intr-un spatiu drag sufletului tau este mare si dificil de realizat, pentru ca esti foarte solicitat mai ales de catre sefi. Selecteaza-ti prioritatile, asculta-ti intuitia si ai incredere ca vei depasi totul cu bine.

Leu

Relationarea cu persoanele din anturajul apropiat este obositoare astazi, de aceea este bine sa discuti numai cu cine iti este drag sau cu cine ai urgent de rezolvat o chestiune personala sau profesionala. Fereste-te de a face destainuri personale, oricat ai fi de tentat sa-ti povestesti neplacerile. Coerenta in exprimare, gestica faciala, tonul vocii tale pot fi percepute eronat de catre ceilalti. Multe deplasari pe distante scurte.

Fecioara

Primesti bani de la si prin altii, mai ales de la persoanele din segmentul profesional. Dar, fie esti nemultumit de suma primita, fie temerile privitoare la veniturile obtinute din munca proprie pe care o desfasori in cadrul unui loc de munca se maresc. Perceptia ta vizavi de segmentul financiar este distorsionata astazi, existand riscul sa formulezi concluzii gresite si sa iei decizii pripite. Ai incredere ca vei depasi totul cu bine!

Balanta

Starile tale de spirit le dau batai de cap celorlalti si unii chiar te vor evita pana la urma, daca nu te controlezi si esti prea mofturos. Este posibil ca din cauza relatiei cu partenerul de viata sau a unor relatii de colaborare profesionala sa iti schimbi deciziile luate in ultimele patru saptamani si astfel sa strici, fara rost, situatii bune. Retine ca esti subiectiv in aprecieri si bine ar fi sa astepti cateva zile. Relaxeaza-te si priveste partea plina a paharului!

Scorpion

Sanatatea este vulnerabila, de aceea fii prudent si ocupa-te numai de activitati usoare. Sunt posibile consultatii si analize medicale, in mod special pentru segmentele capului si pentru sistemul uro-genital. Dinspre segmentul profesional pare ca vine sustinere, apreciere si relatii surprinzatoare cu femeile. Pastreaza totusi o marja de siguranta si nu te baza prea mult pe colegi sau sefi. Unii au doar interese personale.

Sagetator

Este o zi controversata, in mod special din cauza prietenilor si colegilor din segmentul profesional. Ceea ce se petrece acum in aceste relatii este un preambul la actiunile din zilele urmatoare vizavi de activitatile comune pe care trebuie sa le desfasori impreuna cu ceilalti. Fii prudent, nu te baza pe discutiile de astazi si evita promisiunile sau destainurile personale. Dupa-amiaza gandeste-te pe indelete la evenimentele de peste zi.

Capricorn

Relatiile cu sefii sunt tensionate, astfel ca intelept ar fi sa-ti indeplinesti sarcinile de lucru cum stii tu mai bine. Se vor isca discutii aprinse pe teme banale. Cumva ceva din segmentul familial, probabil neplacerile unui membru al familiei sau indemnul unei rude, te va face sa iti regandesti strategia profesionala. Doar ca acum este bine ca totul sa ramana la stadiul de gand si sa lasi actiunea propriu-zisa pentru zilele urmatoare.

Varsator

A lua decizii majore sau a semna documente importante sunt actiuni pe care ar fi bine sa le eviti astazi. Mentalul este distorsionat, astfel ca exista riscul sa formulezi concluzii gresite sau in folosul altora. Cineva din anturajul apropiat te va atentiona in privinta faptului ca vorbesti mult cu cine nu trebuie. Asculta ce iti spun ceilalti si urmeaza sfaturile pe care le simti pe lungimea ta de unda. Relaxeaza-te si detaseaza-te de neplaceri!

Pesti

Este rost de cheltuieli majore si de discutii aprinse cu persoanele alaturi de care folosesti sau administrezi bani si bunuri. Se recomanda prudenta, intrucat pierderile, frauda, miniciuna si neregulile in documente se pot produce usor, cu putine sanse de remediere. Rezuma-te la cheltuielile tale personale si nu te baza pe spusele sau ajutorul celorlalti. Unii, sub masca unor declaratii de dragoste, vor doar sa profite de economiile tale.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 3 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic