Horoscop zilnic: 3 ianuarie 2019

Joi, 03 Ianuarie 2019, ora 06:50
6437 citiri
Horoscop zilnic: 3 ianuarie 2019

Capricorn

Starile interioare prin care treci astazi sunt destul de controversate. Cand ai chef de viata, cand iti trece. Sau ba razi, ba plangi. Ar fi minunat daca ai reusi sa te retragi un pic din cotidian si sa te gandesti in tihna si in taina la sufletul tau. Sunt momente pasagere, insa organismul tau are nevoie de liniste si pace. Chiar daca nu vei reusi sa rezolvi tot ce ti-ai propus astazi, mai este si maine o zi.

Varsator

Astazi este o zi in care te poti bucura de prieteni. Chiar daca sfaturile sau indemnurile lor nu sunt pe placul tau, vei constata ca iti sunt de folos. Cheful tau de distractii sau amor poate fi estompat de cei din jur. Poti visa la iubiri deosebite, dar nu spune nimanui. Nu te obosi prea mult, sanatatea este destul de incercata! Orice problema se iveste, discuta cu membrii familiei. Iti vor fi alaturi neconditionat.

Pesti

Te preocupa in mod special cariera profesionala. Familia te sustine in acest sens, fapt pentru care este indicat sa asculti parerea ei. Este o perioada favorabila pentru a-ti redecora spatiul in care lucrezi, dar si spatiul personal de acasa. Chiar daca apar si situatii mai putin placute in sfera sociala, nu renunta, mergi inainte si vor aparea si rezultatele dorite. Prietenii nu sunt ceea ce par, deci fii prudent.

Berbec

Ai in gand o multime de dorinte: rafinarea sufletului, calatorii in locuri indepartate si deosebite sau studii pe termen lung. Ar fi de mare folos astazi, sa petreci cateva momente intr-o biserica, intr-un parc sau lecturand o carte cu subiect spiritual. Pana la realizarea calatoriilor lungi, multumeste-te cu cele scurte. Vor fi o adevarata incantare. Poti dialoga foarte frumos, incantand auditoriul cu umor si vorbe de duh.

Taur

Misterul si cercetarile spirituale iti dau tarcoale toata ziua. Nu ca ai avea timp pentru asta, dar parca ceva te indeamna sa fii ceva mai atent la tot ce este neconventional sau ascuns. Chestiunile financiare sau legate de mosteniri sunt pe aproape. Poti primi cadouri sau recompense banesti mult asteptate. Totusi, atentie la tot ce vine spre tine. Necunoscutul este inselator.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt in plina efervescenta. Notele de mister vor fi prezente. Cu forta si sarmul ce te insotesc intreaga zi, vei reusi sa depasesti cu brio orice situatie ivita. Finantele si chestiunile legate de bani te nemultumesc, dar vor veni si vremuri mai bune. Fii atent si la sanatatea ta. Trebuie alternata munca cu relaxarea. La serviciu este o continua forfota.

Rac

Activitatile de la locul de munca sunt in prim-planul atentiei astazi. Parca nu vrei sa auzi nimic altceva, ce te-ar putea abate de la lucru. Din umbra primesti multa sustinere in acest sens. Esti serios, poate chiar sobru, dar emani un farmec aparte. Sanatatea este in vizorul astrelor, iar organismul tau resimte elanul datorat muncii. Prudenta in relatiile parteneriale.

Leu

Amorul, cheful de distractii si aventuri te urmareste toata ziua. E adevarat ca nu prea ai timp pentru astea, dar gasesti tu o portita. Copiii sunt si ei pe aproape. Recomandabil este sa-ti asculti sufletul si sa-i oferi un strop de distractie. Prietenii te sustin in acest sens si iti pot oferi momente minunate. La serviciu, situatia nu este roza, dar cu putin efort vei depasi totul.

Fecioara

Casa, locul natal si parintii sunt temele principale ale zilei. Nostalgia copilariei isi va face simtita prezenta. Va trebui sa te imparti intre activitatile sociale si cele casnice. Insa, la sfarsitul zilei vei fi multumit de ceea ce ai realizat. Comunicarea este ingreunata. Este bine sa aplici proverbul "tacerea e de aur", iar reusita este garantata.

Balanta

Astazi este posibil sa faci anumite drumuri. Nu te prea incanta ideea, dar vei gasi si partea frumoasa a lucrurilor. Vrei sa-ti exprimi punctul de vedere, sa spui tot ce ai pe suflet, dar ar fi bine sa taci. Pentru indulcirea zilei se recomanda meditatia in locuri sfinte, plimbarile in aer liber sau alcatuirea planurilor de calatorii indepartate. Informatii pretioase apar pe neasteptate.

Scorpion

Aspectele financiare si chestiunile legate de bani iti ocupa intreaga zi. Este posibil sa primesti cadouri sau recompense banesti. Din umbra, divinitatea iti da o mana de ajutor. Retine informatiile legate de salarizarea din cadrul unui loc de munca. Relatiile parteneriale sunt excelente, chiar daca tu nu dai importanta acestui lucru. Astazi nu comunici prea bine, deci tacerea este indicata.

Sagetator

Esti vedeta Zodiacului astazi. Debordezi de energie, ai mult sarm, dar si accente misterioase, ce te fac irezistibil. In relatiile parteneriale, etalezi un adevarat talent artistic. Noroc ca totul este trecator, ca altfel celelalte Semne zodiacale nu ar mai avea loc de tine. La locul de munca ai parte de situatii exceptionale. Fii deschis la schimbari si tine cont si de relatiile profesionale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 3 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic