Horoscop zilnic: 3 mai 2018

Joi, 03 Mai 2018, ora 07:35
5542 citiri
Horoscop zilnic: 3 mai 2018

Taur

Ziua este favorabila achitarii datoriilor, facturilor si dialogurilor cu persoanele alaturi de care folosesti sau administrezi bani si bunuri. Pot aparea niscai neplaceri, deoarece unii vor dori sa-si minimalizeze aportul la toate acestea. Fii prudent si tine cont de fiecare ban cheltuit la comun. Bunurile materiale ar trebui folosite cu masura de toti cei implicati, dar nu te baza prea mult pe asta.

Gemeni

Relatiile parteneriale sunt instabile, fiind dificil astazi sa ajungi la un numitor comun atat cu partenerul de viata, cat si cu cei profesionali. Daca lasi deoparte animozitatile de moment, frecvente astazi, vei reusi sa te bucuri de ceilalti si de realizarile voastre comune. Accepta faptul ca aveti mentalitati si scopuri diferite. Daca observi ca aceste diferende iau amploare, gandeste-te la cine sau la ce renunti.

Rac

Sunt sanse bune de a discuta cu specialisti in sanatate si a afla informatii foarte utile. Totul este sa le accepti si sa te ingrijesti ceva mai mult. Ai nevoie de odihna, relaxare, somn, dar compania unor oameni placuti, linistiti, de incredere poate face minuni. La serviciu pare ca te intelegi cu colegii, iar activitatea se poate desfasura armonios. Evita discutiile ample si eforturile solicitante.

Leu

Se pare ca astazi esti atent mai mult la segmentul sentimental. Gustul dulce-amar predomina, fie ca este vorba despre copii, fie despre persoana iubita. Dorinta de schimbare este mare, dar dificil de indeplinit deocamdata. Mai bine bucura-te de ceea ce ai si accepta-i pe cei din preajma ta asa cum sunt. Canalizeaza-ti eforturile spre actiuni recreative, hobby-uri sau dialoguri cu persoanele de incredere din anturajul apropiat.

Fecioara

Acasa printre membrii familiei si treburile gospodaresti te simti cel mai bine astazi. Totusi este posibil sa fii scos din ale tale pentru a rezolva chestiuni profesionale in locatii diferite. Apeleaza la cei dragi pentru ajutor, intrucat energia vitala este fluctuanta si exista riscul sa obosesti repede. De la banii si bunurile comune cu cei dragi pot aparea discutii aprinse si neintelegeri serioase.

Balanta

Este o zi cu multe dialoguri si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Insa pe masura ce orele se scurg ai putea constata ca subiectele discutate sunt neinteresante, contradictorii, iar unele total neplacute. Fii selectiv si cu oamenii si cu discutiile, astfel incat sa te simti bine. Fereste-te sa vorbesti prea mult sau sa-ti divulgi intentiile! Spre seara te vei simti in largul tau acasa, printre membrii familiei.

Scorpion

Ziua iti aduce in atentie cheltuielile cotidiene. Ar fi bine sa eviti orice cumparatura, deoarece exista risc major de neplaceri. Insa membrii familiei pot apela la ajutorul tau financiar. Analizeaza despre ce este vorba si numai dupa ce ti-ai rezolvat problemele tale ofera-ti sprijinul. Pe de alta parte, sunt momente bune pentru a-ti revizui conceptiile despre munca, bani si nevoi materiale reale.

Sagetator

Este dificil sa ti se intre in voie astazi. Ar trebui sa te ocupi mai mult de tine, sa mergi la o terapie de intretinere corporala, sa te odihnesti, sa te apropii numai de oameni pozitivi si de la care ai ce invata. Mentalul iti poate juca feste, asa incat fereste-te de dialoguri si actiuni care te solicita prea mult. Spre seara este posibil sa fii inconjurat de rude si prieteni. Schimbul de informatii te va binedispune.

Capricorn

Esti meditativ si pierdut in ganduri profunde. Paleta de stari de spirit pe care o poti parcurge astazi este bogata si aducatoare de revelatii importante. Chiar ar fi bine sa scrii intr-un jurnal cele concluzionate sau aflate pe cai mai putin obisnuite. De asemenea, ar trebui sa-ti propui un alt stil sau ritm de viata, pentru ca transformarile personale prin care treci in aceasta perioada sunt majore si de lunga durata.

Varsator

La prima vedere, dezamagirile provocate de prieteni sau de colegii de munca pot fi mari, daca stai sa le analizezi pe indelete. Totusi aminteste-ti ca aparentele insala. Pentru ca tu traversezi o perioada in care esti ceva mai vulnerabil decat de obicei, foarte usor poti distorsiona ceea ce ti se intampla. Selecteaza doar aspectele frumoase, utile din orice relatie si situatie, fara sa cazi in plasa sentimentelor false.

Pesti

Este o zi interesanta la locul de munca mai ales. Insa in orice alta locatie te afli esti observat cu interes de catre ceilalti. Sunt sanse sa fii aplaudat la scena deschisa pentru meritele tale din ultima vreme. Altii iti vor cauta nod in papura si, pentru ca gandurile si limbile oamenilor, deocamdata, sunt incurcate, exista riscul sa le dai dreptate. Ia doar partea buna a lucrurilor care ti se intampla.

Berbec

Persoanele dragi te vor sustine sa te ocupi de calatorii sau sa incepi diverse cursuri, studii pe termen lung. Insa starile tale de spirit te orienteaza spre altceva. Asta pentru ca intuitia ta a depistat faptul ca unii vor sa profite de pe urma invataturii tale sau a calatoriilor pe care le poti realiza. Deocamdata retine propunerile celorlalti, insa deciziile majore lasa-le pentru urmatoarele zile.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 3 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic