Horoscop zilnic: 30 noiembrie 2018

Vineri, 30 Noiembrie 2018, ora 06:54
4418 citiri
Horoscop zilnic: 30 noiembrie 2018

Sagetator

Astazi este indicat sa iti notezi toate ideile pe care le ai sau pe care le primesti de la altii, tinandu-le, insa, pentru tine, neimpartasindu-le cu cei din jur. Pe langa riscul de a fi furate, acestea pot fi fi si gresit intelese, ceea ce nu este de bun augur pentru tine. Ai parte de o zi foarte buna, in schimb, pentru a medita asupra lucrurilor care nu iti fac placere, gasind metode de a le elimina din viata ta.

Capricorn

Desi te afli intr-o perioada propice regenerarii, astazi nu este o zi favorabila regenarii ideilor si credintelor religioase sau filosofice pe care le ai. De asemenea, a crede ceea ce ti se spune, fara a proba veridicitatea informatiilor, nu este de bun augur. Evita a te concentra doar asupra detaliilor (in ceea ce priveste rutina zilnica) si clarifica-ti imaginea de ansamblu.

Varsator

Ai rabare cu tine insuti si incearca sa nu cazi prada gandurilor negative sau - in cel mai rau caz - morbide. A cadea in depresie, astazi, reprezinta cel mai nepotrivit lucru pe care il poti face. Sunt posibile erori de judecata, asigura-te ca nu esti subiectiv atunci cand trebuie sa iei decizii al caror efect il pot resimti si alti oameni.

Pesti

Te concentrezi mult asupra chestiunilor de care depinde reputatia ta, in viitor. Iti doresti sa achizitonezi faima, mai mult decat orice altceva - este de inteles, la cat de mult ai suferit pentru aceasta cauza, pana acum. O zi in care nu suporti conversatiile futile, discutiile fara sens si vorbele spuse doar pentru a nu fi liniste. Ai putea descoperi un nou mod de comunicare.

Berbec

Se poate ca astazi sa fii nevoit a lua o decizie majora, legata de cariera ta. Ceea ce trebuie sa stii este faptul ca ar trebui sa nu ceri ajutorul vreunui prieten in acest demers, caci responsabilitatea ar trebui sa iti apartina in totalitate. Distanta intre tine si superiorii tai ar putea fi destul de mare, astazi. Analizeaza cu rabdare toate informatiile pe care le primesti. Zona abdominala este sensibila.

Taur

Astazi ar putea aparea ocazia de a calatori, dar exista mari sanse ca aceasta deplasare sa nu iti faca deloc placere. Poate ca, daca ai castiga ceva mai multi bani datorita acesteia, nu ti s-ar mai parea a fi o corvoada si ai accepta cu mai multa usurinta noul program. Indiferent cine este acea persoana care astazi incearca sa isi impuna ideile religioase, nu te compromite, contrazicandu-te cu aceasta.

Gemeni

O zi in care te axezi pe platile pe care le ai de facut. Vrei sa scapi de orice datorie ai avea - ceea ce este minunat - si astazi, chiar daca nu iti permiti sa le lichidezi pe toate, macar iti poti stabili cu exactitate planul. Tot astazi, perseverenta si rabdarea de care ai dat dovada pana acum, vor fi incununate cu succes, recompensele fiind evidente.

Rac

O zi perfecta pentru a medita asupra chestiunilor legate de cei dragi tie. Esti obisnuit a intinde mana pentru a oferi cuiva un ajutor, iar astazi multi vor fi aceia care vor beneficia de acesta. Desi o zi aparent linistita, totusi munca de detaliu pe care esti obligat sa o faci te-ar putea aduce intr-o stare avansata de oboseala. O zi perfecta pentru planificarea viitorului.

Leu

Cam toata lumea este foarte serioasa si posomorata astazi, la locul de munca. Nu iti face griji, poate este din cauza vremii. Incearca sa iti faci ambientul cat mai confortabil, la locul de munca. Implicit relatiile cu colegii. Acasa, insa, in familie, totul se intampla in asa fel incat esti obligat a lua decizii rational, in niciun caz ca urmare a emotiilor foarte puternice pe care in ultima perioada le ai.

Fecioara

O zi in care ai tendinta sa te lasi prada emotiilor intense si toanelor de moment, facand tot posibilul pentru a-ti arata starea interioara. Ceea ce nu este rau, atat timp cat nu faci din experientele tale de viata niste telenovele. In ceea ce priveste relatia de dragoste, este foarte important sa ramai cu picioarele pe pamant, caci, daca te lasi condus de valul emotiilor fara sens, risti o ruptura definitiva.

Balanta

Ceea ce ai fost invatat acasa, alaturi de ceea ce reprezinta mostenirea ta genetica, ar putea reprezenta cele mai mari bunuri de care poti dispune astazi. O zi in care ar trebui sa actionezi in conformitate cu traditiile pe care le ai, renuntand definitive la acele valori care nu iti mai sunt de folos si de pe urma carora nu inveti nimic bun. Norocul si vestile bune sunt aduse de prietenii vechi.

Scorpion

Nu intotdeauna deprinderile tale sunt dintre cele potrivite. Astazi este una dintre acele zile, in care poate ar fi cazul sa cauti pe indelete sursa neplacerilor de care ai parte in ultima perioada. Este posibil ca ceea ce astazi se intampla in comunitatea in care te afli sa nu fie deloc pe gustul tau. Ceea ce poti face astazi, cu succes, este sa discuti cu cei in varsta chestiunile pe care le simti ca fiind apasatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 30 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic
Comentarii
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
.....nu-si rupe piciorul si neadrac.......