Horoscop zilnic: 31 decembrie 2018

Luni, 31 Decembrie 2018, ora 07:50
4287 citiri
Horoscop zilnic: 31 decembrie 2018

Capricorn

S-ar putea sa participi la reuniuni importante, la care vei fi invitat sa iei cuvantul. Pregateste-te serios si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Emotivitatea este accentuata, fiind astfel foarte usor de impresionat. Ordoneaza-ti gandurile si vorbeste scurt, direct si la obiect. Nemultumirile sau transformarile din sfera domestica iti distrag atentia de la serviciu, aspect remarcat si sanctionat mai ales de colegi si sefi.

Varsator

Vestile din strainatate se tin lant. Cu toate ca multe te nelinistesc, cu putin efort si discernamant iti poti stapani emotiile si controla reactiile fata de ceilalti. Demersurile necesare unei calatorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi intarziate sau chiar amanate. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de arta, vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau pentru dialoguri pe teme sprituale cu cei dragi.

Pesti

Este nevoie sa achiti facturi restante sau sa iei legatura cu institutii financiare. Se pare ca primesti ajutor material substantial din partea partenerului de viata, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intra in discutie rezolvari ale partajelor in urma unui divort sau mostenirile. Exista multe hibe ascunse vizavi de banii si bunurile pe care le detii cu altii. De evitat imprumuturile, investitiile si cheltuielile nefondate!

Berbec

Ziua iti poate aduce in relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse atat cu partenerul de viata, cat si cu cei de afaceri sau cu colaboratorii. Fii prudent, vorbeste putin si asculta mai mult. Subiectivismul este la cote inalte, asa incat nu pune baza pe ce se discuta astazi. Dupa-amiaza rasfata-te cu o petrecere deosebita alaturi de partenerul de viata. Ingrijeste-ti in permanenta sanatatea si dozeaza-ti eforturile in campul muncii.

Taur

Multa munca se anunta fie la serviciu, fie acasa. Dialogurile colegiale sunt frecvente, insa ai grija ca domneste in aer izul conflictului. Ocupa-te doar de indatoririle tale si evita provocarile celorlalti. Sanatateaintregului organism este vulnerabila de aceea fii prudent si cat mai discret. Tine o dieta si dozeaza-ti eforturile. Foloseste mai mult remedii naturiste si lasa deoparte analizele si consultatiile medicale, pe cat posibil.

Gemeni

Ai avea spor si succes la hobby-uri. Rezerva-ti momente pentru a te ocupa de o activitate placuta si recreativa. Ceilalti iti pot crea neplaceri, in special persoana iubita si copiii. Ai grija si de nevoile celor dragi, asculta-le doleantele si vezi cu ce si cum poti sa ii ajuti. Spre seara organizeaza o petrecere surpriza pentru cei dragi. Este nevoie sa-ti modelezi atitudinea si conceptiile vizavi de iubire si implicatiile ei.

Rac

Inceputul saptamanii iti aduce multa forfota in sfera familiala. Se pare ca ai multe treburi de rezolvat in legatura cu casa sau cu bunurile patrimoniale. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate si ar fi bine sa-ti controlezi reactiile. Tine cont de parerile si sfaturile celor dragi. Se recomanda o atentie deosebita la spatial locativ, deoarece se pot produce avarii deosebite.

Leu

Se contureaza intalniri si dialoguri interesante cu o ruda sau cu un prieten apropiat. Informatiile pe care le afli astazi te pot pune serios pe ganduri. S-ar putea sa fie nevoie sa iti imbogatesti palmaresul educational cu forme de instruire noi, insa pe termen scurt. Daca esti deja implicat in cursuri sau diverse studii, retine ca procesele de invatare-evaluare sunt deficitare si cu greu poti face fata unui discurs sau unei probe.

Fecioara

Sunt momente prielnice pentru cumparaturile necesare traiului zilnic. Infraneaza-ti tendinta de a cheltui fara rost si de a-ti oferi ajutorul fara sa iti fie cerut. Veniturile din munca desfasurata la un serviciu se pot rotunji substantial, fie primind cadou o suma de bani sau favoruri, fie se va mari remuneratia de acum incolo. Energia vitala fluctueaza mult si de aici si starile tale de spirit. Dupa-amiaza rezerva-ti momente de relaxare alaturi de cei dragi.

Balanta

Beneficiezi de multa energie astazi. Ai chef de vorba, te implici in mai multe treburi deodata, iar ceilalti sunt fascinati de viteza cu care abordezi totul. Calmeaza-te, selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile tale. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte si risti sa pierzi multa energie vitala. Organismul iti este slabit, recomandabil fiind sa mananci sanatos si sa te hidratezi suficient. La serviciu fii cu ochii in patru.

Scorpion

Ziua este favorabila activitatilor de rutina si daca se poate departe de ochii si urechile lumii. Fortele tale sunt la un nivel scazut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sfera profesionala, de aceea ai grija cum iti indeplinesti indatoririle si cum relationezi cu colegii. O discutie de taina cu un sef sau cu reprezentantul unei institutii oficiale iti va lamuri unele chestiuni necesare pentru bunul mers al lucrurilor in cariera ta.

Sagetator

Ziua este favorabila dialogurilor cu prietenii. Sunt posibile altercatii, insa cu putin efort si bunavointa te vei descurca excelent. Ti se pot recunoaste meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuti sau vizavi de implicarea ta in actiuni umanitare, Totusi fii rezervat in comentarii, deoarece unii vor incerca sa profite de pe urma muncii si experientei tale. In domeniul profesional, atat sefii, cat si colegii sunt cu ochii pe tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 31 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic