Horoscop zilnic: 5 august 2019

Luni, 05 August 2019, ora 07:22
6046 citiri
Horoscop zilnic: 5 august 2019

Leu

Se anunta o zi cu multe drumuri pe distante scurte. Fie trebuie sa rezolvi treburi profesionale, fie cineva apropiat are nevoie de suportul tau moral si material. Faptul ca exista multa agitatie in jurul tau si nu prea te poti ocupa de tine iti da o stare de nemultumire.

Detaseaza-te de problemele altora si implica-te doar in ce simti tu ca iti face placere sau iti este de folos. Prudenta daca ai de sustinut examene, intrucat mentalul este vulnerabil!

Fecioara

Veniturile tale din munca desfasurata la un serviciu sunt tema majora a zilei. Poti primi o suma de bani restanta si favoruri de la colegi sau sefi. Pe de alta parte, regimul muncii este restrictionat, incert si foarte usor se pot petrece rasturnari de situatie.

Bine ar fi sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti investitiile, imprumuturile sau asocierile in afaceri. Energia vitala este la un nivel scazut, asa incat dozeaza-ti eforturile si odihneste-te mai mult.

Balanta

O zi cu stari controversate. Ai tendinta de a te implica in mai multe treburi deodata, insa ar fi bine sa eviti asta. Sunt momente favorabile pentru a te ingriji mai mult de trupul si sufletul tau.

Programeaza-te la un tratament cosmetic, la o sedinta de masaj sau sauna si gandeste-te si la innoirea garderobei. Esti foarte preocupat de segmentul profesional si cu greu te mai poti ocupa si de altceva. Sa ai in vedere sanatatea si linistea ta sufleteasca.

Scorpion

Astrele iti recomanda discretie si retragere din forfota cotidiana. Esti obosit si fizic, si psihic, asa incat ar fi minunat daca astazi ti-ai lua liber. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti.

Sistemul renal si segmentele capului sunt vulnerabile, insa nu se recomanda consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Remediile naturiste si odihna iti sunt suficiente.

Sagetator

Relatiile cu prietenii sunt tensionate. Ai grija cu cine si ce vorbesti, pentru ca exista riscul ca mai tarziu totul sa se intoarca impotriva ta. Cineva din anturajul tau iti poate cere bani cu imprumut sau alte favoruri.

Recomandabil este sa eviti provocarile celorlalti si sa-ti oferi ajutorul doar dupa o analiza atenta a detaliilor situatiei. Dupa-amiaza, detaseaza-te de tumultul vietii cotidiene si mediteaza la evenimentele din preajma ta.

Capricorn

Ziua iti aduce in atentie relatiile cu sefii. Sunt posibile altercatii vizavi de modul in care iti indeplinesti sarcinile de serviciu. Ofera explicatii pertinente si sustine-le cu dovezi viabile.

Dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este vulnerabil si se poate evidentia oboseala cronica. Ar fi bine ca din cand in cand sa verifici balanta munca-plata si sa-ti reevaluezi actiunile si planurile profesionale.

Varsator

O veste din strainatate iti poate da de gandit. Fii selectiv cu informatiile primite astazi, intrucat nu toate iti folosesc. Demersurile pentru calatorii atat de agrement, cat si profesionale se pot amana pentru un termen nedefinit deocamdata.

Daca ai de sustinut examene, probe sau interviuri, fii prudent si mizeaza doar pe fortele tale. Dupa-amiaza sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun.

Pesti

O zi favorabila achitarii taxelor, facturilor si datoriilor de orice fel. Se pot ivi incurcaturi in cazul platilor si documentelor financiare, de aceea, fii prudent si verifica atent totul.

Pe de alta parte, s-ar putea sa ai de platit daune de pe urma copiilor, a persoanei iubite sau de pe urma hobby-urilor tale. Bine ar fi sa eviti cheltuielile extravagante si investitiile. Dupa-amiaza, detaseaza-te de cotidian si aduna-i pe cei dragi la o sueta.

Berbec

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Sunt posibile discutii aprinse, pentru ca toate eforturile tale sunt indreptate catre activitati recreative, catre distractii, aventuri si hobby-uri personale.

Este adevarat ca in ultimul timp esti foarte ingrijorat de ceea ce se petrece in segmentul relatiilor cu cei dragi, insa cu putin efort si bunavointa vei reusi sa impaci pe toata lumea. Prudenta la colaborarile profesionale!

Taur

O zi cu multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt tensionate si cu greu se poate cadea la pace cu ceilalti. Nici sefii nu sunt de partea ta, asa incat rezuma-te doar la indatoririle tale si evita provocarile celorlalti.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului renal si pe segmentele capului. Pe cat posibil foloseste remedii naturiste si rezerva-ti momente de odihna. Lasa pe alta data consultatiile si analizele medicale!

Gemeni

Iubirea sub toate formele ei este tema principala a zilei. Fie ca ai de-a face cu persoana iubita, fie cu copiii, inima ta va vibra la unison cu a celor dragi. Se pot isca niscai neplaceri, insa cu putin efort si bunavointa le vei depasi cu succes.

Pe de alta parte, valorifica-ti potentialul creativ abordand un hobby. Dupa-amiaza, aduna-ti apropiatii la o serata amuzanta. Atentie ca esti combativ si gata de riposte, riscand sa strici relatii bune.

Rac

Membrii familiei te solicita din plin. Poate fi vorba despre treburile de rutina ale casei, insa pe de alta parte ti se solicita si ajutor material pentru o ruda aflata in suferinta.

Esti preocupat mai mult de propria-ti persoana si asta ii poate necaji pe cei din jur. Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile si sa impaci pe toata lumea. Esti tentat sa dai replici taioase si de aici risti sa-ti strici imaginea publica. Conflictele mocnite din sfera profesionala sunt pe punctul de a exploda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 5 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic