Horoscop zilnic: 5 iunie 2019

Miercuri, 05 Iunie 2019, ora 09:34
7429 citiri
Horoscop zilnic: 5 iunie 2019

Gemeni

Aspectele financiare sunt tema principala a zilei. Sunt momente favorabile cumparaturilor cotidiene, dar si pentru cadouri si mici favoruri.

Pe de alta parte, vor intra in discutie conditiile de munca de la un serviciu si remunerarea muncii depuse. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile usoare, intrucat energia vitala este fluctuanta. La finalul zilei, programeaza-ti o plimbare in aer liber sau conversatii placute cu persoana iubita.

Rac

Dai tonul la viata astazi pentru toata lumea. Ai chef sa te implici in mai multe treburi deodata, insa bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale. Sunt momente favorabile vizitelor la saloanele de intretinere corporala si pentru planificarea treburilor personale.

Esti foarte combativ, riscand sa strici relatii si situatii bune. Controleaza-ti reactiile si evita implicarea in treburile celorlalti. Spre seara, plimba-te printr-un loc drag sufletului tau.

Leu

Astazi esti foarte retras, iar ceilalti iti vor simti lipsa. Sunt momente bune pentru a sta de vorba cu tine insuti si de a afla clar ce te nemultumeste. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de treburile usoare si detaseaza-te de tot ce te inconjoara.

Exista multa ostilitate in plan profesional, iar informatiile primite prin cai neconventionale iti sunt de mare folos pe termen lung. Depinde de tine sa gestionezi situatiile in favoarea ta.

Fecioara

Multe si marunte provocari se contureaza astazi de la si prin prieteni. Discutii aprinse, planuri de anvergura, implicare in treburile altora pentru a le oferi o mana de ajutor.

Paleta de situatii create in mediul socio-profesional impreuna cu prietenii sau protectorii de la serviciu te poate obosi mult. Dozeaza-ti eforturile, selecteaza strict ce te intereseza pe tine si actioneaza in consecinta. Unii doar profit de pe urma ta.

Balanta

Este o zi buna pentru a te ocupa de cariera si de imaginea ta in ochii celorlalti. S-ar putea sa primesti oferte de colaborare din partea unei persoane cu autoritate.

Pe de o parte, unii iti fac reprosuri, iar pe de alta parte, altii iti fac mici favoruri. Sunt momente favorabile pentru schimbarea pozitiei sociale si bine ar fi sa-ti asculti intuitia, dar si sfaturile celorlalti. Spre seara, prietenii apropiati te vor inconjura cu mult drag.

Scorpion

Tu esti astazi preocupat de rafinarea sufletului tau. Activitatile culturale si recreative sunt potrivite acestei perioade si bine ar fi sa le abordezi din plin.

Relatiile cu strainatatea sunt un alt subiect principal al zilei. Poti afla vesti de la persoanele aflate departe de tara sau despre demersuri legate de calatorii. In a doua parte a zilei bucura-ti sufletul cu vizita la o galerie de arta, cu o plimbare in aer liber sau cu o lectura deosebita.

Sagetator

Ziua este potrivita pentru achitarea taxelor, impozitelor si datoriilor de orice fel. Pe de alta parte, cei implicati in relatii cu institutiile financiare ar trebui sa-si verifice documentele specifice si situatia conturilor.

La sfarsitul zilei, indreapta-ti atentia catre domeniile spirituale ale vietii si priveste oamenii si evenimentele din jurul tau si prin prisma lor. Vei constata ca multe ti se vor revela si totul va deveni mai interesant.

Capricorn

Ziua iti aduce in prim-plan relatiile parteneriale si colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile neintelegeri intre parteneri, dialoguri aprinse, dar si stagnari sau amanari ale activitatilor comune.

Abtine-te de la comentarii nefondate si asculta cu atentie ce au de zis ceilalti. Dreptatea este pe undeva pe la mijloc. Spre seara, se recomanda o plimbare in aer liber, o vizita la o galerie de arta sau o meditatie intr-o biserica.

Varsator

Astrele te sfatuiesc sa te ocupi de treburile de la serviciu. Ai multe de facut, colegii iti pun bete in roate, iar sefii te provoaca in permanenta. Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te doar de indatoririle tale si nu raspunde la provocari.

Sanatatea este vulnerabila. Asculta semnalele organismului, evita terapiile artificiale si foloseste remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale de spirit. Odihneste-te mai mult!

Pesti

O zi cu stari de spirit contradictorii. Esti vesel, pus pe glume, dar demonstrezi si ca vrei sa daruiesti iubire si sa primesti si tu la randul tau. Relatia cu persoana draga este destul de tensionta, insa cu prudenta si discernamant, totul se poate rezolva cu brio.

Sunt momente bune de a te ocupa de un hobby. In partea a doua a zilei organizeaza o petrecere surpriza pentru cei apropiati.

Berbec

Este multa forfota in segmentul familial. Pe de o parte, ai multe treburi restante de rezolvat. Pe de alta, insa, membrii familiei te solicita petnru problemele lor personale sau comune. Ai spor in tot ce iti propui referitor la casa si familie, insa nu forta nota.

Exista animozitati intre neamuri, care pot lua turnuri nebanuite pe termen lung. Evita contradictiile si depune eforturi constante de a lamuri orice diferend.

Taur

O zi cu multe activitati intelectuale si cu dialoguri cu persoane pe care nu le-ai mai vazut demult. Se recomanda prudenta, deoarece mentalul este suprasolicitat, riscand sa vorbesti mult si pabugos.

Sunt momente bune pentru a invata sa asculti, sa selectezi informatia potrivita tie si actiunilor tale. Evita sa oferi sfaturi necerute! Provocarile din partea celorlalti sunt majore si cu efecte pe termen lung.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 5 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic