Horoscop zilnic: 5 martie 2019

Marti, 05 Martie 2019, ora 07:29
6118 citiri
Horoscop zilnic: 5 martie 2019

Pesti

Pentru tine este una dintre cele mai importante zile din acest an. Este o perioada excelenta in care iti poti trasa directii de viata noi, poti renunta la situatii si relatii incomode, poti visa la lucruri marete si chiar ti se va crea contextul favorabil pentru realizarea acestora.

Cel mai bine functioneaza intuitia, dar si entuziasmul de a te avanta pe carari noi. Prudenta, discernamant si deschidere catre progres!

Berbec

O zi in care te-ai simti cel mai bine departe de compania celorlalti, intr-un loc izolat, dar insorit. Astfel, imboldurile de a te interioriza, de a te ocupa pe indelete de sufletul tau sunt la cote mari si ar trebui ascultate.

Mediteaza pe marginea relatiilor si evenimentelor din viata ta. Vei obtine informatii deosebite pe cai neconventionale. Ai grija si de sanatate!

Taur

Multe relatii de prietenie si situatii socio-profesionale se vor reformula de acum incolo. Se construiesc oportunitati deosebite de a te apropia de oameni noi, progresisti, de a te implica in proiecte profesionale cu efecte pe termen lung.

Totusi, exista riscul, pe moment, de a te supara pe orice vine din partea celorlalti. Fii prudent, atent la ceea ce simti si increde-te in vocea ta interioara!

Gemeni

Relatiile profesionale se vor modifica de astazi incolo, pentru ca se formeaza un context astral favorabil in acest sens. Este vorba, pe de o parte, de un ajutor deosebit pentru a deslusi itele segmentului profesional in care activezi, iar, pe de alta parte, vei descoperi usor variante de dezvoltare, atat personala, cat si profesionala.

Totul este sa te deschizi spre nou cu drag si cu increderea nestramutata ca Universul este de partea ta.

Rac

Ziua iti poate aduce alaturi persoanele dragi, cunoscute, dar plecate in strainatate. Este un moment important, care fie va consolida aceste relatii, fie pe unele le va destrama definitiv. In orice situatie este vorba si despre a-ti reevalua sistemul filozofic de viata pe care l-ai abordat si folosit pana acum.

Pe de alta parte, ar trebui sa te gandesti si la instruirea ta personala sau profesionala.

Leu

Accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar. Se contureaza posibilitati noi de castig de la si prin altii. Pe de alta parte, exista riscul sa afli despre intarzierea unor plati ce trebuiau facute demult, de catre cei dragi, iar acum vor trebui achitate cu dobanda substantiala.

Gandeste-te unde ai gresit tu de esti pus in situatia asta. Cu siguranta revelatiile de astazi iti vor fi utile pe termen lung.

Fecioara

Importanta zi pentru capitolul relatii parteneriale. Beneficiezi de sanse deosebite pentru a pune ordine si disciplina atat in relatia matrimoniala, cat si in relatiile profesionale in regim de egalitate.

De asemenea, intuitia este accentuata si ar trebui sa o asculti. Chiar vei afla detalii importante despre persoanele carora le-ai acordat rangul de partener, pana in acest moment.

Balanta

Atat sanatatea, cat si locul de munca vor cunoaste schimbari de acum incolo. Ziua este importanta pentru segmentele mentionate, evidentiindu-se cumva inceperea unei etape deosebite.

Provocarea consta in a-ti reorganiza sursele personale, programul cotidian, astfel incat sa imbini echilibrat orele de munca cu cele de odihna. Evita analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale!

Scorpion

Provocarile momentului vin dinspre segmentul amoros. Atat persoana iubita, cat si copiii sau generatiile mai tinere decat tine iti vor oferi surprize fie prin discutiile purtate, fie prin gesturile facute undeva, candva si afli abia acum de ele.

Rascolirile sentimentale sunt animate mult. Ar fi bine sa urmaresti atent si sa retii ceea ce se petrece, dar sa lasi deciziile majore pentru zilele urmatoare.

Sagetator

Este o zi in care multe si marunte se vor petrece in segmentul domestic. Imboldul de a te ocupa pe indelete de casa si familie este foarte accentuat.

Pe de o parte, vei lamuri disonantele vechi dintre tine si ceilalti. Pe de alta parte, insa, este un moment excelent de a stabili planuri noi pentru a renova, a imbunatati conditiile de trai din casa, dar si pentru achizitii imobiliare deosebite.

Capricorn

Relatiile cu anturajul apropiat, atat cel personal, cat si cel profesional, sunt tensionate, existand riscul destramarii multora.

Comunicarea este distorsionata, dar asta provine dintr-o gandire haotica si greu de disciplinat momentan. Tentatia de a lasa totul balta, de a spune tot ce iti trece prin minte acum este nerecomandabila si ar trebui sa o controlezi.

Varsator

Pare o perioada minunata la capitolul financiar. Pe de o parte, se contureaza posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala. De asemenea, vor intra in discutie si cadourile, favorurile, chiar si un bonus financiar, neasteptat, dinspre locul de munca.

Insa, pe de alta parte, apar si cheltuieli pe masura. Fii prudent si stabileste-ti clar granitele investitiilor banesti, pentru ca riscul este major!

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#horoscop 5 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic