Horoscop zilnic: 5 octombrie 2018

Vineri, 05 Octombrie 2018, ora 10:57
3200 citiri
Horoscop zilnic: 5 octombrie 2018

Balanta

Se pare ca astazi primesti o invitatie de a lucra impreuna cu un prieten la un proiect interesant. Va fi mult de munca, temerile vor fi pe masura, dar ai incredere ca te vei descurca excelent.

Pe de alta parte, unii apropiati te provoaca la discutii aprinse. Bine ar fi sa faci o triere si sa pastrezi alaturi doar oamenii care te ajuta sa progresezi.

Scorpion

Domeniul profesional iti ocupa gandurile si faptele. Este posibila o discutie aprinsa cu un sef sau cu o persoana cu autoritate, fapt pentru care se recomanda multa prudenta si discernamant.

Vei fi tentat sa promiti mai mult decat poti face. In perioada asta, ai multe sanse de a te afirma in plan social, deci profita de orice moment de a iesi in lume.

Sagetator

Este o zi buna de a lua legatura cu cineva aflat departe de granitele tarii sau de a te ocupa de demersurile necesare unei calatorii.

Sunt posibile neplaceri legate de strainatate, insa daca ai rabdare si esti atent la firul evenimentelor, vei reusi sa descurci itele fara probleme. Spre seara mergi la un teatru sau ai o discutie relaxanta cu cineva drag.

Capricorn

Finantele comune cu altii sunt temele principale ale zilei. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor care privesc bunurile sau, in functie de caz, creditele.

In sectorul banilor si bunurilor provenite de la altii exista un punct foarte sensibil deocamdata, aici ar trebui acordata o atentie sporita.

Varsator

O zi buna pentru a te ocupa de partenerul de viata sau de afaceri. Pot aparea dialoguri aprinse, nemultumirile au toate sansele sa iasa la iveala, insa cu prudenta si discernamant vei reusi sa faci lumina in tot si toate.

Totusi, discordia este prezenta in acest segment de viata, de aceea, verifica in permanenta colaboratorii si proiectele in care esti implicat.

Pesti

Multa forfota la serviciu! Relatiile colegiale sunt disonante, de aceea, bazeaza-te doar pe fortele tale. Ai tendinta sa muncesti prea mult, aspect ce te poate obosi peste masura.

Afectiunile intregului organism se pot accentua, insa nu te ingrijora, pentru ca vei avea parte de tratamentul potrivit si iti vei reveni.

Berbec

Sunt momente bune de a te ocupa de persoana iubita si de copii. Sunt posibile neintelegeri, dar cu prudenta si deschidere catre problemele celorlalti te vei descurca foarte bine.

Pe de alta parte, ar fi bine sa-ti pui in valoare talentele creative si sa organizezi o petrecere-surpriza pentru cei dragi. Indreapta-ti atentia si eforturile si catre un hobby pe care l-ai neglijat.

Taur

Casa si familia iti vor acapara toata atentia. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare. Se pot produce stricaciuni foarte usor in spatiul locativ.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea, fii prudent in vorbe si fapte. Poti afla informatii pretioase legate de trecutul familiei sau despre intentiile unor rude.

Gemeni

Cele mai potrivite activitati sunt intalnirile, dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat si excursiile in aer liber. Schimbul de informatii dintre tine si ceilalti este important, intrucat poti afla vesti interesante legate de bani sau profesie.

Totusi, selecteaza informatiile si nu pleca urechea la tot ce auzi, pentru ca nu toate te privesc pe tine.

Rac

Preocuparile financiare te vor acapara intreaga zi. Este vorba despre banii castigati din munca desfasurata la un serviciu. Pe de o parte, iti vin bani, dar pe de alta esti tentat sa cheltui cam mult. Provocarea momentului consta in a gasi un echilibru intre venituri si cheltuieli.

Energia vitala fluctueaza destul de mult. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburi usoare.

Leu

Astazi ar trebui sa te simti bine, chiar daca starile de spirit alterneaza. Sunt momente bune de a-ti scoate la iveala toate indoielile si temerile vizavi de propria-ti persoana.

Fereste-te de problemele celorlalti si fii mai atent la nevoile sufletului tau. Programeaza-ti vizite la un salon de intretinere corporala, incepe o dieta, gandeste-te la schimbarea garderobei.

Fecioara

Sufletul tau are nevoie de atentie deosebita. Sunt momente bune pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte sau pentru reevaluari ale evenimentelor si oamenilor din viata ta.

Sanatatea este vulnerabila pe segmentele inimii, asa ca fii prudent. Exerseaza lectia tacerii si a gandirii profunde si astfel te vei simti mai bine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 5 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic