Horoscop zilnic: 6 iunie 2019

Joi, 06 Iunie 2019, ora 08:33
6645 citiri
Horoscop zilnic: 6 iunie 2019

Gemeni

Se contureaza discutii importante cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri sau colaboratorii referitoare la bani, castiguri si investitii comune. Deocamdata, tu cheltuiesti ceva mai mult decat ceilalti, aspect care te nemultumeste.

Selecteaza prioritatile si evita santajul emotional. Unii chiar doresc sa profite de pe urma muncii tale si sunt foarte abili in a face asta. Spre seara, relaxeaza-te la o sueta cu un prieten.

Rac

Inca o zi in care beneficiezi de multa energie astrala, energie favorabila imbogatirii statutului tau personal. Gandeste-te cum doresti sa se desfasoare viata ta de acum incolo si asterne-ti pe hartie, intr-un jurnal personal, ideile, dorintele, planurile de viitor. Evita sa povestesti altora despre tine si slabiciunile tale.

Leu

Foarte importante sunt dialogurile tainuite cu prietenii sau cu persoanele din segmentul profesional. Unele informatii iti displac sau chiar te alarmeaza, insa ai rabdare sa prelucrezi mental corect si in timp cele aflate.

Pe de alta parte, pot persista unele simptome legate de afectiuni vechi. Ia-le in seama, accepta si urmeaza sfaturile specialistilor. Spre seara, odihneste-te pe indelete.

Fecioara

Astazi vei fi nevoit sa te imparti intre prieteni, indatoriri socio-profesionale si relatiile cu cei dragi. Cum in ultimele zile ai fost preocupat mai mult de altii, cei dragi iti pot reprosa, pe buna dreptate, faptul ca ii negliezi.

Este nevoie sa tii cont de ceea ce se petrece in segmentul prietenilor si in cel socio-profesional, insa cu putin efort si bunavointa, ai reusi sa impaci pe toata lumea.

Balanta

Forfota din planul profesional continua si astazi. Mai ai de lamurit aspecte profesionale impreuna cu sefii sau cu diverse autoritati conexe locului de munca. Ar fi bine sa discuti deschis tot ce te nemultumeste sau ce nu intelegi, astfel incat sa procedezi corect mai departe.

Demersurile intelectuale au succes. Unii iti vor evidentia si aprecia eforturile depuse in campul muncii.

Scorpion

O zi in care esti preocupat de relaxarea mentalului tau si de reevaluarea filozofiei tale de viata. Sunt posibile contradictii intre ceea ce iti doresti, ce valori morale ai si ceea ce traiesti concret in mediul inconjurator.

Avalansa de ganduri si idei te poate obosi si bulversa deopotriva, deci fii prudent si depune eforturi constiente pentru a te detasa.

Sagetator

Ar fi bine sa faci un pas inapoi, sa fii cat mai discret in peisaj si sa observi pe indelete ce se petrece in jurul tau. Chiar daca esti solicitat in plan socio-profesional sau chiar daca partenerul de viata te provoaca in fel si chip, mai ales pe teme financiare, tu selecteaza prioritatile si ocupa-te numai de ele. Spre finalul zilei vei fi uimit de cate vei descoperi ascultandu-ti simturile extrasenzoriale.

Capricorn

Este vremea marilor schimbari in segmentul relatiilor parteneriale. Sunt momente bune de a lamuri conflicte vechi si de a discuta deschis despre continuarea unor relatii de acest fel.

Poate intra in discutie separarea, divortul, destramarea unor colaborari vechi sau anularea unor promisiuni recente. Fii ferm in decizii, vorbeste direct si la obiect, evitand santajul emotional.

Varsator

Tema zilei o reprezinta activitatile de rutina, atat cele din planul personal cat si cele din planul profesional. Totusi, ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, sa alegi prioritatile si sa eviti escaladarea conflictelor.

Se preconizeaza schimbari importante si definitive la locul de munca. Discutii zgomotoase, activitati de anvergura, emotii exacerbate.

Pesti

Cea mai potrivita activitate ar fi astazi una legata de un hobby. Persoana iubita si copiii te solicita din plin, insa pe cat posibil evita sa ajungi la discutii contradictorii.

Se pare ca cei dragi iti tot fac reprosuri pe seama faptului ca esti preocupat mai mult de tine, iar pe ei ii indepartezi ori prin ignoranta, ori prin acuze nefondate. Prudenta si fii alaturi de cei dragi!

Berbec

Legaturile cu trecutul si cu familia sunt foarte active. Sunt momente bune pentru a lamuri animozitatile si pentru a depasi situatiile trenante. Organizeaza o reuniune pentru cei dragi si depune eforturi pentru a impaca pe toata lumea.

Pe de alta parte, esti solicitat dn plin in segmentul profesional. Gaseste un echilibru intre latura familiala si cea profesionala.

Taur

Ziua este favorabila planificarii unor calatorii sau unor studii scurte, insa utile pe termen lung. Dialogurile cu partenerul de viata si cu cei de afaceri sau colaboratorii sunt frecvente pe teme diverse.

Sunt posibile animozitati, evidentierea unor conflicte si depistarea unor nereguli in documentele profesionale. Orice neplacere de acum se poate desfasura pe multi ani de acum incolo.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 6 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic