Horoscop zilnic: 7 noiembrie 2018

Miercuri, 07 Noiembrie 2018, ora 08:32
5156 citiri
Horoscop zilnic: 7 noiembrie 2018

Scorpion

Luna Noua te vizeaza in mod direct, producandu-se chiar in semnul tau zodiacal. Si, cum transformarea, reinventarea si urmarirea cu pasiune a ceea iti doresti din suflet sunt trairi familiare pentru tine, ar trebui sa privesti acest moment ca pe sansa unui nou inceput in forta.

Provocarea consta in gestionarea optima a gradului de implicare emotionala si a nevoii stringente de a fi in control.

Sagetator

Este momentul in care poti demara un binevenit proces de vindecare psiho-emotionala, in care sa scoti la lumina tensiunile mai ales de natura relationala, detasandu-te de ele.

Procesul nu este tocmai comod, e nevoie de introspectie, de confruntarea cu trairi intense si atasamente, dar cu siguranta te va ajuta sa faci loc pentru alte experiente. Intuitia are un rol major, deci tine cont de aceasta.

Capricorn

Luna Noua reprezinta sansa unui nou inceput privind modul cum alegi sa-ti reconfigurezi sperantele si planurile tale de viitor. Cuvintele cheie sunt implicare cu toata fiinta, pasiune si dorinta de a infrunta cele mai ascunse laturi ale firii umane.

Inclusiv in relatia cu prietenii, criteriile definitorii de selectie vor fi sinceritatea totala, precum si capacitatea de a te baza oricand pe acestia.

Varsator

Cariera si statutul tau social sunt aduse in atentie astazi de fenomenul de Luna Noua. Nevoia de a fi stapan pe situatie va implica si multa incarcatura emotionala, fiindca cel mai probabil esti atasat sufleteste de proiectele pe care le vizezi.

Daca exista relatii si parteneriate care nu merg, lasa-le in urma si cauta-le pe acelea care te ajuta sa-ti realizezi obiectivele personale.

Pesti

Explorarea unor moduri noi de a vedea si intelege lumea, precum si depasirea zonei tale de confort, sunt sectoarele vizate de Luna Noua. Ai ocazia de a studia subiecte ce te pasioneaza, de a calatori, reformulandu-ti reperele de gandire.

Sunt favorizate relatiile cu strainatatea, dar e indicat sa te lasi purtat de noul curent mai degraba decat sa incerci sa programezi in detaliu orice demers.

Berbec

Luna Noua ce se produce astazi afecteaza sectorul relatiilor intime, dar si afacerile cu implicatii financiare aflate in parteneriat cu altcineva.

Se cere o analiza atenta a ceea ce iti doresti, a ceea ce iti este benefic si puterea de a te desprinde de oameni si situatii care nu te implinesc din diverse motive. Controlul emotional este tentatia cea mare, la care e indicat sa renunti.

Taur

Toate aspectele parteneriale, fie personale, fie legate de alte tipuri contractuale, sunt aduse in atentie de Luna Noua si intr-un fel sau altul vor presupune o transformare.

Nu mai sunt acceptate jumatatile de masura si doar cele ce promit un angajament serios si implicare emotionala totala vor avea sansa de a trece proba acestui moment, de aceea, e recomandat sa renunti la atasamente nesanatoase.

Gemeni

Daca pana acum nu ai realizat ce e necesar sa schimbi in mediul tau de lucru sau chiar in privinta programului zilnic, Luna Noua iti ofera oportunitatea sa renunti la ceea ce nu te mai reprezinta, optand pentru actiuni sau joburi in care sa faci ceea ce-ti doresti si sa te implici cu tot sufletul.

Din punct de vedere al sanatatii, profita de acest rastimp pentru a urma un program de detoxifiere.

Rac

Luna Noua are loc pentru tine in sectorul creativitatii. Cauta in interiorul tau acele talente ce se cer scoase la lumina, in care sa investesti toata pasiunea ta.

Este un rastimp favorabil conceperii unui copil sau macar experimentarii mult mai profunde a relatiei cu persoana iubita. Oricat de intense vor fi emotiile, nu incerca sa obtii siguranta, ci lasa-te mai degraba condus de intuitie.

Leu

Chestiunile legate de familie vor necesita o privire mult mai atenta odata cu realizarea fenomenului de Luna Noua. Poate avea loc pentru tine o redefinire a gradului de implicare fata de cei dragi, dar si a confortului interior vis-a-vis de privirea in fata a problemelor trecute pana acum cu vederea.

Totul se rezuma la ceea ce-ti doresti cu adevarat si la ce esti dispus sa renunti.

Fecioara

Cum Luna Noua inseamna inceputuri, iar Scorpionul, semnul in care are loc, sfarsituri, este de inteles ca ai sansa de a te reinventa atat din punct de vedere al stilului de comunicare, cat si al domeniilor de cunoastere, frecvent din zona ezoterica, pe care vrei sa le explorezi in profunzime.

Relatia cu fratii, unele rude sau prieteni de suflet poate atinge un alt nivel, deci primeste noile experiente cu deschidere.

Balanta

Sectorul valorilor tale, interioare sau materiale, este scos la rampa odata cu Luna Noua, ceea ce te provoaca sa iei masuri curajoase. Ai sansa sa-ti gestionezi cu mult mai multa atentie sectorul financiar, sa scoti la suprafata resurse pe care nici nu banuiai ca le ai.

Relational, lectia consta in gasirea puterii interioare, a valorizarii personale, indiferent de tipul de partener pe care alegi sa-l ai alaturi.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 7 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic