Horoscop zilnic: 8 noiembrie 2018

Joi, 08 Noiembrie 2018, ora 08:38
5926 citiri
Horoscop zilnic: 8 noiembrie 2018

Scorpion

Astazi ai mult neastampar. Nutresti o mare dorinta de a te implica in mai multe treburi deodata, insa bine ar fi sa te abtii. Sunt momente excelente de a te ocupa de sufletul tau, debarasandu-te de vechile tipare si conceptii care te impiedica sa inaintezi in viata.

Alcatuieste-ti un alt regim de viata si activitate, punand un accent mai mare pe calatorii spirituale si dialoguri cu oameni precupati de aceleasi domenii ca si tine.

Sagetator

Contextul astral de astazi te predispune la izolare si la o mare nevoie de odihna. Ar fi bine sa faci o analiza a planurilor tale in desfasurare, pentru ca ai mari sanse de a intelege cu usurinta unde sunt hibele.

Sunt posibile stari de spirit nelinistitoare, insa cu putin efort si bunavointa le poti depasi. De asemenea, ai suficienta forta de a sta fata in fata cu temerile tale profunde si de a le dizolva definitiv.

Capricorn

Te pot interesa problemele comunitatii in care traiesti si iti desfasori activitatea. Simtul civic este la cote inalte si reusesti foarte usor sa descoperi si sa intelegi nevoile semenilor.

Pe de alta parte, vin in ajutorul tau prieteni sau persoane mai in varsta care doresc si pot sa-ti sustina cauzele pentru care esti gata sa depui eforturi mari. Fii prudent, deoarece risti sa te implici prea mult in actiuni de grup, pentru binele altora, in detrimentul vietii tale personale.

Varsator

Succesul de care beneficiezi astazi in domeniul profesional iti poate aduce responsabilitati noi sau chiar o functie de conducere. Recomandabil este sa-ti folosesti intuitia si sa analizezi la rece daca ce se contureaza astazi poti duce la bun sfarsit.

Pe de alta parte, tendinta de a te folosi de slabiciunile altora si de a-i manipula iti da ghes sa te aventurezi in orice situatie ivita. Fii prudent si tine cont de parerile si nevoile celorlalti.

Pesti

Esti foarte intuitiv si reusesti sa patrunzi usor in gandurile si sufletul celor din preajma ta. Sunt momente excelente pentru dialoguri pe teme filozofice cu oameni care au studiat sau calatorit mult. Totodata indreapta-ti eforturile spre planificarea calatoriilor.

Persoana iubita sau copiii te pot retine cu treburile lor, intarziindu-ti astfel preocuparile personale. Acorda-le atentia necesara si apoi urmeaza-ti visele.

Berbec

Este o zi buna pentru evaluarea bugetului si trasarea unor planuri financiare de viitor. Mai intai ar trebui sa fii la zi cu achitarea taxelor, facturilor sau oricaror altor tipuri de datorii.

Interesul pentru viitorul pietei financiare este la cote inalte. Foarte usor ti se pot revela aspectele ascunse ale acestui domeniu. Pe de alta parte, deocamdata banii si bunurile detinute in comun cu altii depind de membrii familiei.

Taur

Relatiile parteneriale te solicita din plin. Este posibil ca unele activitati din cadrul unor proiecte sau colaborari sa se amane, datorita altor prioritati ce intervin pe neasteptate.

Se pare ca ai nevoie sa-ti imbogatesti palmaresul educational cu diverse cursuri sau forme de instruire, necesare in plan profesional. Se recomanda prudenta daca ai de semnat documente sau inscrisuri oficiale.

Gemeni

Ziua te predispune la activitati de rutina, fie acasa, fie la serviciu. Avantul si seriozitatea de care dai dovada chiar si in realizarea celor mai marunte treburi te pot obosi mult.

Ocupa-te de prioritati si de treburile usoare. Sunt momente bune pentru a-ti reformula programul zilnic si pentru a te ocupa mai mult de sanatatea ta. Evita tratamentele alopate, pe cat posibil, deoarece te poti descurca excelent cu remedii naturiste si cu un somn bun.

Rac

Dorinta de a te implica in mai multe activitati sociale sau educative este foarte intensa. Pe undeva resimti piedici si obstacole in realizarea acestora, insa toate au un rost.

Traversezi o perioda in care ai nevoie sa-ti revizuiesti conceptiile si atitudinea fata de iubire si implicatiile ei. Cei dragi te trateaza cu indiferenta, insa pe undeva si tu ai partea ta de vina, fiindca fara sa-ti dai seama ai atras acest tip de comportament din partea lor.

Leu

Orice ai face astazi, gandurile iti zboara spre casa si familie. Probabil ca este nevoie sa acorzi mai multa atentie si mai mult efort vizavi de evenimentele in care sunt implicati membrii familiei.

Ai tendinta de a-ti sprijini in secret familia si de a ascunde bine nemultumirile din sanul acesteia. Emotivitatea si subiectivismul sunt la cote inalte, asa incat evita promisiunile si deciziile. In a doua parte a zilei astrele te sfatuiesc sa te relaxezi.

Fecioara

Zi importanta la capitolul gandire si comunicare. Esti ochi si urechi la tot ce se discuta in preajma ta, iar curiozitatea de a afla tot ce se petrece cu ceilalti nu iti da nicio clipa de ragaz.

Motivatia ta interioara este aceea de a ajunge la esenta lucrurilor, fie ca este vorba de evenimentele din viata ta, fie ca este vorba de evenimentele in care sunt implicati altii. Bine ar fi sa te abtii de la critica, decizii sau declaratii.

Balanta

Sunt posibile noutati la capitolul financiar. Banii, bunurile sau avantajele pe care le obtii din munca defasurata in cadrul unui loc de munca te nemultumesc profund, insa daca analizezi pe indelete vei constata ca te poti descurca.

O mana nevazuta te ajuta discret, dar numai in momentele de stricta necesitate. Este un moment favorabil de a-ti descoperi forta interioara si de a scapa de orice temere referitoare de statutul tau material.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 8 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic