Horoscop zilnic: 9 octombrie 2018

Marti, 09 Octombrie 2018, ora 07:22
5749 citiri
Horoscop zilnic: 9 octombrie 2018

Balanta

Esti intr-o forma de zile mari astazi. Debordezi de energie, iar dorinta de a te ocupa de tot si toate te poate epuiza. Bine ar fi sa te ocupi doar de sufletul si trupul tau.

Relatiile cu cei apropiati sunt tensionate si se recomanda multa prudenta si discernamant. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni financiare legate de cumparaturile zilnice. Evita exagerarile!

Scorpion

Este o zi in care ai dori sa stai cat mai departe de iuresul vietii. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile usoare. Starile tale de spirit fluctueaza mult si ar fi bine sa nu lasi sa se observe asta.

In a doua parte a zilei te vei simti mai bine. Acorda-ti momente de ragaz in mijlocul naturii si foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea sanatatii tale.

Sagetator

Interesanta zi la capitolul prieteni. Sunt posibile mici neintelegeri, dar sunt pasagere. Dialogurile purtate, sfaturile sau indemnurile primite ar trebui notate intr-un jurnal pretios.

Chiar daca unele vorbe te uimesc peste masura, ia aminte si respecta ceea ce ti se spune. Undeva candva iti vor fi de mare folos. Spre seara mediteaza la discutiile si evenimentele de peste zi.

Capricorn

Relatiile cu sefii sunt prioritare astazi. Daca apar discutii in contradictoriu, mentine-ti punctul de vedere cu explicatii pertinente. Prudenta si discernamantul te pot feri de neplacerile pasagere ale zilei.

Dupa-amiaza, prietenii te inconjoara cu multa dragoste. Se pare ca ai un protector deosebit, pe care il cunosti foarte putin sau deloc.

Varsator

Sufletul tau necesita o atentie deosebita. Activitatile culturale iti pot oferi momente minunate. Este o zi buna pentru a te ocupa de demersurile specifice unei calatorii lungi sau pentru studiile universitare.

Atentie la relatiile cu sefii si autoritatile! Se intrezaresc animozitati greu de definit, in urma carora imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit.

Pesti

Ziua este favorabila achitarii taxelor, impozitelor si rezolvarii situatiilor financiare comune cu altii. Verifica atent documentele financiare si mentine o legatura apropiata cu institutiile oficiale carora le datorezi bani.

Persoanele din anturajul familial au nevoie de sprijinul tau material si bine ar fi sa-l acorzi intr-o anumita masura.

Berbec

Colaboratorii sau partenerul de viata te provoaca mult. Fii prudent si nu exagera. Sunt momente pasagere ce se pot rezolva cu amabilitate. Totusi, se pare ca nemultumirile legate de bani si bunuri materiale exista pe fundalul acestor tipuri de relatii.

Spre seara, detaseaza-te de forfota vietii, plimba-te in aer liber sau stai la o sueta cu cei dragi si de incredere.

Taur

O avalansa de treburi la serviciu. Chiar daca iti propui sa rezolvi multe, organismul tau are nevoie de odihna.

Relatiile colegiale sunt umbrite, asa ca nu te baza pe ele. Dar sefii te observa si vor aprecia elanul tau. Ba chiar iti vor oferi sarcini noi de lucru, pe motivul ca numai tu esti capabil sa le indeplinesti cu brio. Cere ajutorul oamenilor de incredere!

Gemeni

Veselia de care dai dovada te va face remarcat in anturaj. Esti pus pe sotii, dar se pare ca nu prea ai sustinatori. Relatia cu persoana iubita este tensionata si bine ar fi sa lamuresti lucrurile.

Cheful de a te indragosti de prima persoana ivita in cale este pagubos pe termen lung. Rabdare, prudenta, temperanta in toate! Spre seara odihneste-te!

Rac

Ziua este excelenta pentru segmentul familial. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarea interioarelor si a gradinii. De asemenea, poti planifica achizitionarea unor bunuri de valoare sau vanzarea celor care iti prisosesc.

Se contureaza schimbari domestice de anvergura, iar ziua iti va oferi numeroase indicii in acest sens.

Leu

Sunt momente importante in relatiile cu anturajul apropiat. Schimbul de informatii te va ajuta sa-ti lamuresti chestiuni profesionale si sa-ti imbunatatesti viata in general.

Pe de alta parte, vei fi atras de sfera activitatilor intelectuale. Te poti gandi la implicarea in studii, cercetari, cursuri de scurta durata, fie ca instructor, fie ca elev. Ambele ipostaze ti se potrivesc.

Fecioara

Chletuielile necesare traiului zilnic alcatuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de alta parte, poti primi cadouri si recompense, dar si vesti legate de salarizarea unui loc de munca.

Energia vitala fluctueaza mult. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile prioritare. Dupa-amiaza, o ruda sau un prieten apropiat iti va cere sfatul intr-o chestiune importanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 9 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic