Horoscopul sperantei pentru anul 2015

Luni, 16 Martie 2015, ora 17:40
3298 citiri
Horoscopul sperantei pentru anul 2015
Foto: Ziare.com

Horoscopul sperantei pentru anul 2015 vine cu vesti bune. Daca ai inceput anul cu stangul si nu mai ai nicio speranta, citeste prezicerile astrologilor si trage aer in piept pentru a intampina schimbarile.

Berbec

In ceea ce ii priveste pe nativii din zodia berbec, acestia vor avea parte de multe schimbari, mai ales pe plan financiar. Nu incetati totusi sa va faceti treaba asa cum trebuie, banii nu cad din cer si daca depuneti putin mai mult efort se vor arata reusitele foarte repede.

Taur

Pentru tauri anul a inceput destul de bine, atat pe plan financiar cat si pe plan sentimental. Insa, nici sanatatea nu trebuie neglijata, mai ales in zilele cu soare cu dinti, acestea pot fi cele mai inselatoare. Anul acesta va continua sa fie plin de evenimente pozitive, cu ocazia carora creativitatea taurilor va fi pusa in evidenta.

Gemeni

Daca ati simtit ca pana acum eforturile voastre au fost in zadar, va inselati. La mijlocul acestui an veti avea parte de rezultate uluitoare in ceea ce priveste cariera. Se vor deschide noi oportunitati si veti avea posibilitatea sa va aratati talentele.

Rac

Nativilor nascuti sub acest semn zodiacal apar semne bune pe toate ramurile. In dragoste vor avea parte de un eveniment important, poate chiar o cerere in casatorie. In cariera vor avea parte de o promovare, de care ar fi bine sa profite si sa nu se lase dusi de aerul euforiei.

Leu

Leii o duc cel mai bine anul acesta in privinta carierei, deoarece au inceput anul in forta si nu arata ca si cum s-ar opri. Pe plan sentimental o duc putin mai rau, deoarece au avut parte de o dezamagire, dar nu trebuie sa isi piarda speranta. Pentru ca, trebuie tinut minte, speranta moare ultima.

Fecioara

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt fruntasi intre persoanele cu o atitudine negativa. Acestia au inceput anul cu gandul ca nu le iase nimic si sunt foarte critici cu ei insisi. Au nevoie de o vacanta in care sa se gandeasca foarte bine la viitorul lor si sa isi faca un plan pentru a iesi din impas. Astrele arata totusi ca urmeaza zile mai senine si mai norocoase.

Horoscop 2015

Balanta

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal au avut un inceput de an echilibrat si au reusit sa puna in balanta toate astepectele vietii. De aceea, anul acesta se arata a fi unul dintre cei mai buni. La locul de munca sunt apreciati si acasa fac o treaba excelenta in intretinerea acesteia. Datorita atitudinii pozitive ei sunt sursa de inspiratie pentru cei din jur.

Scorpion

Scorpionii vor fi pusi in fata unor decizii foarte grele, care o sa le hotareasca in totalitate viitorul. Astfel, trebuie sa fie foarte atenti la deciziile lor. Relaxarea trebuie lasata pe sfarsitul anului, tot atunci cand vor culege roadele muncii lor. Speranta nu tine locul faptelor, de aceea trebuie sa si actioneze, nu doar sa spere.

Sagetator

Sagetatori vor reusi sa treaca peste prejudecati si acest lucru nu le va aduce decat reusite. La locl de munca vor avea parte de momente de glorie, datorita proiectelor finalizate cu succes. Nu ar fi rau daca ar face o vizita doctorului de familie pentru un control de rutina.

Capricorn

Pentru capricorn, anul 2015 va fi unul in care acestia isi vor stabili prioritatile si asta ii va ajuta foart mult in ceea ce priveste planificarile. Vor avea parte de vacanta de vara reusita in care vor cunoaste oameni noi si vor lega multe prietenii.

Varsator

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal isi vor gasi linistea si isi vor acorda mai mult timp, pentru a se relaxa si pentru a dezvolta un nou viitor. Daca nu iasa lucrurile asa cum au fost planuite, nu va ingrijorati, nu este totul perfect.

Pesti

Pestii au inceput anul in forta. Au progresat in cariera si au reusit sa fie remarcati. Daca continua tot asa, se arata un an aproape perfect. Totusi, nu trebuie sa isi neglijeze familia, sa nu uite ca spijinul si iubirea o au din parte lor.

Revista YVE

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#horoscop speranta 2015, #horoscop speranta, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic