Horoscop: 3 aprilie 2014

Joi, 03 Aprilie 2014, ora 07:21
3074 citiri
Horoscop: 3 aprilie 2014
Foto: Ziare.com

Berbec

Te pregatesti de o plecare din oras si abia astepti mica escapada. Nu te poti concentra la slujba, dar pana la urma Soarele te ajuta sa termini totul cu bine.

Taur

In jurul tau exista oameni care nu isi vad de propria familie si dau verdicte cu privire la a ta. Iei atitudine si ii pui la locul lor.

Gemeni

Ziua perfecta pentru a aborda un subiect delicat pentru partenerul de viata. Are o dispozitie buna si va fi deschis unor schimbari.

Rac

Nu te speria atunci cand o ruda te anunta ca are probleme de sanatate. Este doar ipohondra. Trebuie sa iei lucrurile pas cu pas.

Leu

Fiecare lucru pe care il faci astazi reprezinta o piatra de temelie pentru un nou proiect la care tii foarte mult. Este important sa pastrezi legatura si cu unii colaboratori mai vechi.

Fecioara

Planeta iubirii te face sa te simti in al noualea cer. Esti fericit la maximum si nimic nu iti poate sterge zambetul de pe fata pe parcursul zilei.

Balanta

Schimbi pareri cu o persoana cunoscuta instruita intr-un domeniu care te intereseaza. Consideri ca ai multe de invatat si stai mult timp in preajma sa.

Scorpion

Ai parte de o surpriza la birou. Intalnesti o persoana pe care nu ai vazut-o de multa vreme si credeai ca nu mai locuieste in tara. O sa va amintiti de momente placute pe care le-ati impartit la un moment dat.

Sagetator

Nu reusesti sa intelegi placerea unora de a-i enerva pe altii. Oferi cateva lectii de bun simt astazi. Te vei comporta extrem de matur.

Capricorn

Discutii mult prea serioase pentru tine. Vrei sa copilaresti putin astazi si eviti intalnirile profesionale. Soarele te va influenta destul de mult astazi.

Varsator

Nu ai respectat o regula si primesti o somatie/citatie. S-ar putea sa fii nevoit sa platesti si o amenda. Data viitoare fii mai atent.

Pesti

Lipsa timpului liber te aduce in situatia de a iesi din ce in ce mai rar cu prietenii. Incearca sa schimbi acest lucru, pentru ca cei dragi iti simt lipsa.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 3 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic