Horoscop: 5 iunie 2014

Joi, 05 Iunie 2014, ora 07:40
3544 citiri
Horoscop: 5 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Telefonul pe care o sa il primesti dimineata o sa te faca sa iti schimbi planurile. Te pregatesti pentru o petrecere sau o iesire in oras cu prietenii.

Rac

Esti foarte fericit, pentru ca in curand are loc un eveniment de care nu ai mai avut parte. Se anunta multa agitatie si alergatura, dar merita.

Leu

Zi buna pentru afaceri. Daca vrei sa faci o investitie, acum este momentul, pentru ca astrele te favorizeaza in privinta acestui domeniu.

Fecioara

Marte te face mult mai atent la detalii si o sa critici tot ce nu ti se pare in regula. O sa fii un fel de "omul negru" pentru apropiati.

Balanta

In actuala configuratie planetara te numeri printre rasfatatii zodiacului. Nu te poti plange de nimic, ba mai mult, reusesti sa duci la bun sfarsit ceva ce nu credeai ca o sa termini.

Scorpion

Amani calatoria planuita pentru sfarsitul saptamanii, pentru ca o ruda vrea sa vina in vizita. La inceput te deranjeaza acest lucru, dar apoi descoperi cateva avantaje.

Sagetator

A venit timpul sa iti setezi niste obiective ceva mai indraznete, sa lasi in urma tot ce ai facut pana acum si sa prinzi mai mult curaj.

Capricorn

Dupa cateva saptamani stresante vine si vestea cea mare. De multa vreme o asteptai si parca te umple de energie pozitiva pe care, la randul tau, o transmiti catre cei din jur.

Varsator

Nu te indupleca rugamintile partenerului de viata care vrea sa il insotesti undeva si faci cum vrei tu. Sunt mari sanse sa regreti aceasta decizie.

Pesti

In prima parte a zilei nu se anunta nimic notabil, dar dupa-amiaza o sa participi la o intalnire care iti va ramane intiparita in minte multa vreme.

Berbec

S-au dus vremurile in care iti permiteai sa pierzi vremea cu orele. Acum, ai mai multe responsabilitati si trebuie sa te asiguri ca totul merge struna.

Taur

Descopei o noua pasiune, poate fotografia sau pictura. Nu credeai ca te poate relaxa atat de mult, insa s-a adeverit ca functioneaza.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop 5 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic