Horoscop: 16 mai 2014 2014

Vineri, 16 Mai 2014, ora 07:22
3491 citiri
Horoscop: 16 mai 2014 2014
Foto: Ziare.com

Taur

Pluto iti da puterea de a face fata unei provocari de care te temeai destul de mult. Ai evitat aceasta activitate incercand sa scapi de ea.

Gemeni

Vrei sa faci care sa te relaxeze si te gandesti la o plecare din oras. Daca destinatia se afla in afara tarii, verifica foarte bine actele.

Rac

Primesti o vizita neanuntata, dar vestile aduse de aceasta persoana iti vor imbunatati ziua. Schimbi planurile pentru weekendul care vine.

Leu

O zi destinata muncii. O sa rezolvi foarte multe chestiuni care pareau foarte complicate si care te tineau in loc. O sa rasufli usurat pe seara.

Fecioara

Faci ceva ce va schimba balanta in favoarea ta in privinta relatiei cu partenerul de viata. Soarele te va ajuta sa iei decizii bune.

Balanta

Primesti o invitatie pe care o privesti suspicios, deoarece vine din partea unui om alaturi de care nu ai petrecut momente prea bune. Te gandesti serios sa o refuzi.

Scorpion

Esti foarte spontan si amuzant, ceea ce face din tine cea mai cautata persoana din grupul de prieteni. Uranus este responsabil pentru asta. Nu prea mai ai timp pentru tine, pentru ca esti mereu in compania cuiva.

Sagetator

Disputele cu o persoana mai tanara, cel mai probabil o ruda, nu se vor incheia. Trebuie sa gasesti niste argumente destul de puternice pentru a-i face fata.

Capricorn

Marte iti ofera o energie demna de invidiat. Te simti atat de bine, incat iti vine sa alergi singur pentru a o consuma. Dupa cateva ore intorci foaia si incepi sa te gandesti la cum poti evulua spiritual.

Varsator

Neptun te face sa fii putin confuz si sa nu iti seama ce se intampla in jurul. Esti convins ca ceea ce crezi este adevarat, iar realitatea te va soca.

Pesti

Te gandesti sa petreci seara intr-un mod inedit. Ai un motiv de sarbatorit si o sa inviti la tine acasa cei mai buni prieteni.

Berbec

Ultima zi lucratoare a saptamanii aduce multa treaba la birou, dar si acasa. Activitatile casnice iti vor da de furca timp de cateva ore.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop 16 mai, #horoscop 2014 , #horoscop zilnic