Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii balanta! (Galerie foto)

Miercuri, 23 Septembrie 2015, ora 18:53
21865 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii balanta! (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Ziua lui e in octombrie si nu ai idee ce sa ii faci cadou? Afla cele mai potrivite idei de cadouri pentru barbatul balanta.

Ce ii place barbatului balanta?

Nativii nascuti in zodia balantei iubesc lucrurile frumoase, obiectele de calitate si luxul.

Dau dovada de un simt estetic iesit din comun si le place sa fie inconjurati de arta si decoratiuni interioare. Casa lor este mereu aranjata cu bun gust si detesta tot ce inseamna kitsch.

Barbatii balanta sunt totodata si echilibrati in tot ceea ce fac. Cauta armonie si perfectiune in tot ceea ce ii inconjoara, iar asta include si cadourile pe care le primesc. Desi paleta variata de gusturi rafinate pe care o are barbatul balanta ti-ar da de inteles ca este zodia cu cele mai la indemana idei de cadouri este foarte usor sa gresesti.

Fiind o persoana foarte diplomata, barbatul balanta nu ti-ar da niciodata de inteles ca nu ii place cadoul primit, dar, odata ramas singur, va uita de el imediat.

Afla in continuare cateva idei de cadouri pe care barbatul Balanta le va pretui.

1. Un glob pamantesc, pentru latura lui intelectuala

Daca ai cunoscut un barbat balanta, probabil ca iti este cunoscuta pasiunea sa pentru stiintele culte, precum geografia si istoria. Un glob pamanesc este perfect pentru el deoarece are si rol decorativ.

Il va prezenta mereu invitatilor sai, si isi va aminti ca tu esti cea care i-ai daruit cadou.

2. Un cufar polo vintage, pentru serile rafinate cu prietenii

Asemenea globului pamantesc, cufarul polo vintage va avea rol dublu in posesia sa. Cel de cufar, in care isi poate depozita colectia de reviste de decoratiuni interioare, si cel de masuta de cafea, unde isi poate primi invitatii pentru a socializa la un pahar de vin de colectie.

Este intr-adevar un cadou mai scump, dar pe fericirea unui barbat balanta nu poti pune un pret.

Cufarul este o piesa unica, eleganta, dar si un decor original, folosit atat de familia regala, cat si de clasa superioara a societatii. Ai ocazia sa atingi latura sa rafinata si aristocrata. Va aprecia acest cadou ca pe o confirmare a respectului tau fata de el, de aceea este un cadou ideal pentru un tata sau un sef.

3. Un obiect decorativ cu Turnul din Pisa

Pentru un adevarat colectionar de arta, detaliile artei italiene nu sunt straine. Nativul balanta adora arta, iar arhitectura italiana nu are cum sa faca exceptie. Un model arhitectural care aminteste de Turnul din Pisa, realizat din portelan alb, de o calitate remarcabila pe care ochiul ager al nativului nu o va rata.

Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii fecioara! (Galerie foto)

Destinat biroului, de acasa sau de la munca, acest monument inimitabil semnalizeaza bunul gust si spiritul erudit al posesorului. Materialul din care este facut necesita intretinere pentru a-si pastra aspectul de portelan asa ca de fiecare data cand il va privi, Turnul ii va reaminti ca tu esti cea care i l-a daruit.

4. Un set de barbierit de lux, cu aspect vintage

Este un set de lux ideal pentru un barbat respectabil care pune mare pret pe aspectul sau. Destinat barbatilor maturi, un astfel de set transforma activitatea plictisitoare a barbieritului intr-o experienta inedita si placuta.

Imbinarea perfecta a materialelor, echilibrul ideal intre metal si par natural atesta aceasta piesa ca un produs premium. El va aprecia ca accesoriile sunt realizate din materiale foarte rezistente, cu finsaje deosebite si elemente din crom, ceea ce le ofera o imagine de lux, aspect foarte important pentru barbatul balanta.

5. O mapa corporate din piele, accesoriul business cheie din arsenalul lui

Daca barbatul balanta caruia te pregatesti sa ii cumperi un cadou este adesea prezent intr-un mediu corporate de afaceri, nu vei da gres cu accesorii business din piele.

O mapa din piele contureaza o frumoasa imagine de business si este simbolul unei persoane organizate, profesioniste si cumpanite, calitati esentiale ale barbatului balanta.

Barbatii balanta cauta intotdeauna sa analizeze o situatie privind-o din toate unghiurile, laund il calcul toate posibilitatile. Mapa il va ajuta sa isi organizeze acest proces al gandirii si sa fie mereu pregatit sa faca fata intalnirilor de afaceri.

Zodiac Balanta

Ce nu ii va placea niciodata unui barbat balanta?

Desi este un diplomat innascut care nu iti va da niciodata de inteles ca nu ar pretui cadoul primit, este totusi bine sa stii ca anumite lucruri pur si simplu nu ii sunt potrivite, cum ar fi:

1. Cadouri care dau senzatia de kitsch

Daca este ceva ce barbatul balanta dispretuieste, acest lucru este kitsch-ul. Obiectele de duzina, ieftine si de calitate inferioara nu isi vor gasi locul in preajma sa. Simtul sau estetic este atat de dezvoltat incat fiecare lucru din casa sa are propria poveste si nu tine la vedere orice "nimic".

2. Obiecte care vorbesc de la sine ca sunt un fals.

Mare amator de arta, pe barbatul balanta il supara obiectele contrafacute. Prefera sa ii cumperi ceva mai putin pretentios, decat un obiect care imita o lucrare de care este indragostit.

Acelasi principiu se aplica si daca te hotarasti sa ii cumperi obiecte de imbracaminte. Va gasi mereu acel detaliu care tradeaza autenticitatea hainelor si nu le va purta niciodata.

Fotografii: My Man

www.my-man.ro

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#cadou barbat balanta, #idei cadou balanta, #idei cadou barbat balanta , #zodia balanta
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii