Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza

Joi, 22 Martie 2012, ora 11:15
35250 citiri
Horoscop: Ce uraste BERBECUL si de ce te enerveaza
Foto: Ziare.com

Fiecare zodie are punctele sale forte, dar si partile slabe. Nativul uraste anumite lucruri si adora altele. Afla mai jos ce sa nu faci in preajma unui Berbec, dar si ceea ce il face neplacut pentru cei din jur.

Berbecii nu suporta oamenii care isi tarsaie picioarele cand merg, asa ca ai grija cum pasesti atunci cand esti in apropierea sa.

Te-a sunat, n-ai apucat sa raspunzi, insa nici nu l-ai sunat inapoi? Stai departe de el pentru ca l-ai suparat foarte tare. De asemenea, este genul de persoana care arunca cu telefonul de perete daca acesta are un defect.

Se enerveaza ingrozitor atunci cand ii intarzie trenul sau avionul.

Nu il invita la gradina zoologica pentru ca uraste sa vada animalele tinute in custi.

Nu ii place muzica country si oamenii care danseaza prost. In cazul in care stii ca nu te pricepi la aceasta activitate, evita sa iesi in club cu el.

Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte nerabdatori si pot exploda de la cea mai mica provocare.

Berbecii sunt lideri extraordinari, dar nu sunt prea cooperanti cand vine vorba sa asculte un alt sef. Nu suporta critica si rar accepta comenzi din partea altcuiva. De multe ori isi preseaza subordonatii. De asemenea, urasc sa primesca sfaturi.

Prin natura lor sunt foarte sinceri, insa asta ii poate rani pe cei din jur.

Sunt sensibili si pot fi raniti foarte usor la randul lor, insa trec repede peste si iarta tot.

Adora sa fie in centrul atentiei si detesta sa fie ignorati. Cred ca sunt nascuti pentru a castiga si cand au parte de o infrangere sunt daramati psihic. Esecul este un termen greu de digerat.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului urasc cuvantul "lent" si se asteapta ca cei din jur sa tina pasul cu ei.

Zaza va pregateste pentru maine "Ce uraste Taurul si de ce nu il placi".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#ce uraste berbecul, #caracteristici zodie berbec, #zodia berbec , #zodia berbec