Horoscop 2018 - Capricorn

Vineri, 29 Decembrie 2017, ora 10:50
7472 citiri
Horoscop 2018 - Capricorn
Foto: Arhiva Ziare.com

2018 va fi mai usor decat precedentul, dar trebuie sa vina si de la tine dorinta de a te bucura din plin de el. Esti foarte ambitios si vei face orice ca sa iti atingi obiectivele. Fiind foarte practic, uneori exagerezi si pui cam mult accent pe partea materiala.

Trebuie sa iti analizezi relatiile intr-un mod realist si practic. Priveste adanc in interiorul tau pentru a-ti da seama ceea ce vrei cu adevarat de la o relatie. Odata ce afli raspunsul poti fie sa treci la nivelul urmator, fie sa renunti si sa nu mai bati pasul pe loc. Fii sincer cu tine si direct cu ceilalti. Nu te ingrijora. Aceste decizii nu vor face sa dispara pasiunea din viata ta, ci din contra.

Zodiac Capricorn

Cand vine vorba despre familie si prieteni poate ar fi mai indicat sa stai mai mult timp cu cei pe care i-ai cam respins in ultima perioada si care iti sunt dragi si indeparteaza-te de oameni cu care nu esti compatibil.

Se anunta un an mai aglomerat la locul de munca, dar un lucru este sigur. Nu vei avea timp sa te plictisesti si chiar o sa iti placa, pentru ca ti se ofera libertate sa iti pui in aplicare unele idei. Daca te-ai gandit la ceva creativ, acum este momentul sa le impartasesti. Totusi, nu uita ca o data la ceva timp sa iti oferi si cate o pauza.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia CAPRICORN

Cand vine vorba despre finante trebuie sa te organizezi mai bine. Trebuie sa stii mereu de cati bani dispui si nu trebuie sa lasi plata facturilor pentru ultimele zile ale lunii.

Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii capricorn

In privinta sanatatii se anunta mai multa energie fata de anul care a trecut, pentru ca reusesti sa te odihnesti mai mult. Primavara este un moment bun pentru a face mai multa miscare, ceea ce te va ajuta si sa iti testezi limitele si sa iti dai seama cand nu trebuie sa tragi prea mult de tine.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul CAPRICORN

In general, in acest an trebuie sa incerci lucuri noi. Sa iesi din zona de confort si sa iti permiti sa faci mai multe. Sa fii foarte direct in privinta nevoilor tale si sa te concentrezi pe obiectivele reale. Daca tii cont de toate acestea, 2018 va fi un an bun.

Horoscop: Ce uraste CAPRICORNUL si de ce te enerveaza

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii.

Horoscop realizat de Zaza

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#capricorn horoscop 2018, #zodie capricorn horoscop 2018, #horoscop 2018 , #zodia capricorn