Horoscop: Fecioara, bani si sanatate in anul 2018

Advertorial
Marti, 20 Martie 2018, ora 15:13
17573 citiri
Horoscop: Fecioara, bani si sanatate in anul 2018

Deciziile pe care le luati acum in legatura cu locul vostru de munca sunt foarte importante la inceput de an si puteti simti la un moment dat nevoia de a face putina curatenie in aceasta zona a obligatiilor contractuale.

Aparitia unui parteneriat mai avantajos chiar din prima luna a anului va poate aduce in cele din urma linistea in ceea ce priveste eventualele suferinte cauzate de lipsa unor conditii decente prin care sa fiti rasplatiti pentru munca voastra, dar cu toate astea este bine sa nu confundati ajutorul de moment primit cu strategia pe termen lung, altfel riscati ca pe viitor sa va intoarceti de acolo de unde ati plecat.

Sunteti mai retinuti in relatiile cu prietenii si anumite strategii comune facute mai de mult par a duce acum lucrurile intr-o directie mai putin placuta, intrucat nu v-ati inchipuit ca acestia se vor amesteca atat de mult in problemele voastre intime.

Fiti cumpatati si actionati asa cum ar face-o un judecator impartial, pentru a ramane alaturi de dumneavoastra doar cei care stiti sigur ca va sunt devotati si la bine si la greu.

Problemele amoroase revin pe ordinea de zi in luna martie, atunci cand veselindu-va cu prietenii s-ar putea sa descoperiti o strategie de abordare care sa va placa si care sa va provoace, angrenandu-va intr-o poveste tumultoasa.

Retineti insa ca fundalul general este unul extrem de dinamic, ceea ce inseamna ca va trebui sa pretuiti clipa la maxim pentru a profita de toate situatiile de viata, indiferent ca este vorba de deplasari in interes de munca sau situatii din viata de zi cu zi care va vor forta sa luati mai mult initiativa decat o faceti de obicei, asa ca redescoperiti-va curajul de a actiona pentru a profita la maxim de oportunitatile ivite.

Daca strategiile voastre de a prelua initiativa in ceea ce priveste mai ales relatia cu mediul public va reusesc sau nu veti afla cu siguranta in luna aprilie, atunci cand pot aparea momente pe veti dori sa le speculati la maxim.

Daca primiti acum o propunere ceva mai ciudata venita din partea unui cunoscut, este posibil ca ea sa ascunda si alte interese,asa ca va trebui sa permiteti intuitiei voastre sa descifreze mesajele subtile acolo unde simpla atentie indreptata catre aspecte concrete nu o poate face, nu va fie teama de ceea ce veti descoperi, scopul tuturor experientelor noastre este unul evolutiv si veti fi multumita sa constatati ca legat de afirmarea voastra sociala, ati reusit sa faceti un mare pas inainte.

Situatia voastra familiala devine prioritara in luna mai, dar, mai mult decat atat, anumite interactiuni din trecut cu persoane apropiate isi pot consuma acum un nou episod. Fie ca este vorba de dispute emotionale sau mai degraba financiare, veti avea de castigat daca veti reusi sa gasiti noi solutii de compromis ce sa va avantajeze.

Intrucat nu sunteti o fire in esenta razboinica, veti incerca mai degraba sa cautati sa va impuneti punctul de vedere in mod tacit, insa veti descoperi ca situatia de acum este un pic mai complicata decat pare la prima vedere pentru ca implica cumva toate aspectele de baza ale vietii: bani, iubire, familie, prieteni.

Asadar, este o provocare sa contribuiti la linistea si armonia caminului in aceasta perioada, vestea buna venind din prisma faptului ca nu sunteti acum in rolul principal si astfel veti avea parte si de momente de respiro.

In iunie ajungeti la competitivitatea maxima pe care o puteti da la locul de munca, iar mintea voastra analitica gaseste solutii la orice problema.Veti fi solicitata si faptul ca este nevoie de ajutorul vostru intr-un context in care munca voastra este apreciata ar trebui sa va bucure.

Strategia voastra excelenta poate da rezultate minunate atunci cand vine vorba de a va pune in valoare personalitatea la locul de munca, mai ales prin spiritul vostru activ, dispus mereu sa vina in ajutor, insa in viata de cuplu, va trebui sa indrazniti mai mult si sa acceptati ca uneori este nevoie de dinamica actiunii sub vazul tuturor pentru a ajunge acolo unde va doriti, iar simpla voastra atentie la detalii nu mai este suficienta atunci cand lipseste curajul.

Asadar pentru luna iulie provocarea este de a dovedi ca puteti sa profitati de sansele care vi se ofera si printre activitatile in general serioase care va ocupa timpul, puteti face loc cu incredere distractiei, oportunitati vor fi din plin, iar imaginea voastra de sine in acest context veti vedea ca va iesi in evidenta la cote maxime.

August aduce la suprafata incadrarea felului in care vedeti arta si frumosul in raport cu asteptarile celorlalti, iar o retragere alaturi de persoana iubita ar putea fi privita cu ochi nu prea buni de anumiti prieteni ce ar dori o mai mare importanta ori ar dori ca voi sa tineti cont in alegerile pe care le faceti si de parerile lor.

Acest lucru insa mai mult va incurca si sunteti decisa sa interveniti verbal pentru a clarifica lucrurile, strategia privind partenerul de viata este in aceasta luna calea voastra spre evolutie.

Conform acestui horoscop de pe horoscop.onlines.ro, luna septembrie va pune pe ganduri cu o provocare noua, care va schimba total conceptiile de viata prin idealismul de care da dovada si pe care pana acum nu il credeati posibil a deveni o experienta concreta.

Pasiti cu incredere in noua dimensiune ce vi se ofera, chiar daca vi se pare periculoasa prin aventura sau prin numeroasele deplasari pe care le implica, este vorba de o experienta inaltatoare pe care multi altii si-ar dori sa o aiba, cu atat mai mult cu cat vine la pachet cu toate celelalte conditii deja asigurate.

Noi asocieri la locul de munca venite din partea unor prieteni apropiati va pun pe ganduri in luna octombrie suficient de tare incat sa va ganditi daca de fapt vroiati sau nu sa dezvoltati subiectul mai mult de atat, si anume catre o noua poveste de iubire.

In acest sens insa puteti da vina pe energia masculina provocatoare, care, fara sa intrebe inainte, este in cautarea idealului pierdut si astfel isi permite sa va deranjeze ceva mai mult decat in mod obisnuit.

Luna noiembrie a anului aduce o noua perspectiva asupra unei potential partener de viata si practic se poate spune ca viziunea voastra despre problema casatoriei capata acum nuante meditative, indemnandu-va sa lasati focul iubirii sa va impinga inainte.

El va duce catre punerea in paralel a situatiilor de viata in care norocul ce da buzna are nevoie de explicatii practice culese si adunate in timp si a situatiilor de viata in care potentialul real al unei relatii se serveste pe loc, urmand vocea inimii.

Luna decembrie va ajuta sa treceti la actiune si veti deveni mai eficienta ca niciodata, uimita fiind de capacitatea voastra de a rezolva atat de multe lucruri deodata.

Competitivitatea voastra nu va ramane nerasplatita, mai ales daca spiritul vostru de strateg actioneaza in sensul pretuirii echilibrului, armoniei si frumosului.

Horoscopul banilor pentru fecioara in 2018

Chiar daca nu va dau afara banii din casa, veti putea realiza ca aveti o minte suficient de rationala incat sa va gestionati mica avere cu deosebita inspiratie, asta in cazul in care functia de conducere pe care o detineti sau sunteti pe cale sa o dobanditi nu va permite sa accedeti la un nivel de salarizare superior.

Visati la castiguri uriase in timp ce realitatea va obliga la cumpatare si intelepciune. Totusi aceste elemente nu sunt departe de natura voastra intrinseca, asa ca ar fi bine daca ati da frau liber adevaratului planificator din voi, veti constata ca mintea voastra ordonata va ajuta mult in ceea ce priveste problema chibzuintei.

Munca, dezbateri, calatorii si rezolvarea problemelor de familie, sunt aspecte ce contureaza fundalul de lucru in luna martie,astfel ca daca finantele nu suporta ajustari direct din astfel de interactiuni, va fi greu de crezut ca veti mai avea timp pentru alte initiative in acest sens, este o perioada ceva mai linistita, in care mintea voastra va sta mai mult la alte probleme.

Banii in luna aprilie vin daca veti constata ca sunteti dispusi sa va sacrificati pentru o noua activitate ce poate avea un scop putin neclar, dar care va potenteaza la maxim capacitatea de a fi de ajutor in scopuri nobile.

Chiar daca este vorba mai mult de initiativa decat de avantaje imediate, aceasta noua activitate v-ar putea aduce o mult mai mare implinire interioara, mai ales daca vine in sprijinul reconectarii cu propria voastra familie.

In ceea ce priveste aspectele financiare, este de bun augur sa porniti o noua etapa in desfasurarea planului vostru, insa veti putea constata cu surprindere ca exista parteneri, uneori luand forma unor buni prieteni, care va cer insistent sa recurgeti la anumite practici nu tocmai normale.

Acest lucru va pune pe ganduri si veti considera ca uneori o asociere bazata doar pe porniri de orgoliu nu este neaparat una extrem de productiva, astfel ca s-ar putea sa preferati variante mai simple, dar desfasurate intr-un cadru mai relaxat, acolo unde va puteti baza pe o comunicare sincera, ca intre adevarati prieteni.

Remuneratia ar putea creste pe masura ce munca suplimentara se aduna insa ati putea renunta nu fara scandal la anumite parteneriate in care acest aspect nu este respectat.

Din banii pe care ii primiti in luna iulie, cel mai probabil o parte ii veti cheltui cu familia si cu prietenii, asa ca va puteti gandi la un fond de rezerva daca vreti sa va satisfaceti toate poftele si atunci cand sunteti impreuna cu persoana iubita.

Uneori, o asociere poate fi mai prolifica decat v-ati asteptat, dar nu cumva in spatele acestei bunastari financiare se ascund si alte intentii?- verificati caci ochiul vostru format le va observa cu siguranta si va va spune care este alegerea cea mai potrivita.

Banii devin mai mult o problema de suferinta decat una care sa va dea motive de bucurie mai ales in luna septembrie, insa nu trebuie sa uitati ca fiecare victorie si fiecare plan bifat realizat la locul de munca isi gaseste o apreciere suplimentara, cat de mica, iar daca ati indrazni ceva mai mult si ati avea mai multe initiative, mai ales acum ele v-ar putea aduce un motiv in plus de satisfactie.

In octombrie, locul de munca se poate innoi, existand variante chiar si pentru ganditorii de serviciu, caci oferta este una extrem de generoasa. Luna noiembrie readuce fluxul financiar la normal si veti avea linistea necesara pentru a fi inspirati cu noi idei de afaceri, poate chiar in sens de extindere peste hotare.

In ultima luna a anului accesul la fonduri este guvernat aproape in totalitate de energia scorpionului, astfel ca va asteapta negocieri dure si va trebui sa transpirati putin daca doriti sa obtineti pretul corect pentru munca voastra.

Horoscop sanatate pentru fecioara in 2018

Suferiti dupa cum maestrul din voi a reusit sa treaca sau nu cu bine proba incercarilor timpului, intrucat pentru fiecare din noi exista asa zisele momente de elevare medicala, insa acest lucru nu ar trebui sa va sperie, caci nu sunteti printre principalii vizati inca de la inceputul anului in mod particular, astrele doar va creeaza un cadru propice pentru vindecare emotionala pe intreg parcursul acestui an, continuand incercarile in acest sens ce au fost mai mult sau mai putin prezente si pe parcursul anului precedent.

Luna februarie aduce insa mai multa liniste si solutiile apar mai usor la vedere, mai ales daca veti consulta parerea unor specialisti.

Nimeni nu stie mai bine decat voi in mod pur instinctiv care este calea corecta de urmat atunci cand vine vorba de a avea grija de sanatatea voastra, asa ca in a treia luna a anului va puteti simti libera sa experimentati o strategie care sa va ajute la refacerea organismului in alternanta cu programul de munca deosebit de incarcat, si aici puteti include si persoana iubita.

In acest sens puteti avea sfaturi pretioase si pentru ceilalti, ajutandu-i sa constientizeze mai bine unde exagereaza cu obiceiurile nesanatoase.

Satula de discutiile si comentariile intense care va implica mai ales in luna aprilie, veti dori sa iesiti in lume si ar fi de preferat chiar sa o faceti nu doar sa o spuneti,vizitarea unor obiective turistice alaturi de cei dragi nu poate fi decat un proces gratuit si binevenit de incarcare a corpurilor voastre cu energie din mijlocul naturii.

Mecanismul intern al rigurozitatii voastre va poate aduce in situatii de extrema grija fata de igiena si sanatatea corpului vostru si asta va face un exemplu pentru toti cei ce se afla in jurul vostru.

Credeati ca stiti totul despre anumite afectiuni clasice generale, insa in luna iulie o stire noua dintr-o sursa credibila va poate imbogati cunostintele si poate determina schimbarea unui tip de alimentatie sau de antrenament pentru a va mentine sanatos organismul.

Dificultatile intampinate la locul de munca pot fi ceva mai apasatoare in luna august, insa nu de aici vin pericolele in ceea ce priveste sanatatea voastra, ci mai degraba oscilatiile puternice pe care le aveti in raport cu statutul si activitatea caminului vostru, asa ca aveti grija ca, chiar daca problemele nu se pot rezolva pe moment, sa permiteti corpului vostru sa isi reincarce bateriile prin activitati recreative sau lasandu-l sa se cufunde in bratele unei noi forme sincere de a impartasi iubirea cu partenerul de viata.

Situatia generala si nivelul scazut de trai provoaca multe suferinte organismului nostru si desi le observam cu totii, nu tot timpul reusim sa ii motivam pe cei din jurul nostru sa le depaseasca, insa daca noi reusim, exemplul nostru le poate da curaj si incredere ca si ei pot, asa ca in lipsa unui motivator la fel de bun, nu va ramane decat sa iesiti in fata si sa va dati exemplu pentru curajul vostru nebanuit.

O gandire lucida si echilibrata poate contrabalansa pericolele clasice de tot felul si evita micile accidentele neprevazute. In noiembrie sanatatea noastra este guvernata de problem aexcesului de autoritate, asa ca fiti blanzi si intelegatori cu cei din jurul vostru.

Decembrie insa aduce predispozitii ceva mai extreme si excesul de munca, atunci cand aceasta este canalizata intr-o directie gresita si este facuta sub presiune, sau de atitudini orgolioase in raport cu aspectele vietii care necesita "punerea osului la treaba" pot crea cadrul necesar declansarii unor anumite boli, practic sisteme de avertizare naturala ca nu ne aflam pe directia evolutiva corecta in raport cu aspecte ale vietii curente si nu numai.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop fecioara 2018 , #zodia fecioara