Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii fecioara! (Galerie foto)

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 11:07
17231 citiri
Vine ziua lui? Afla ce cadouri prefera sa primeasca barbatii fecioara! (Galerie foto)
Foto: Ziare.com

Cadourile pentru barbati pot fi dificil de achizitionat, dar raspunsul se poate afla in semnul lui de zodiac. Septembrie este luna zodiei fecioara. Daca esti deja in toiul pregatirilor pentru cadoul perfect pentru el, inspira-te in continuare din aceste idei de cadouri pentru barbati.

Chiar daca iti este iubit, sot, tata, frate, amic, coleg de birou sau chiar sef, tine minte ca barbatilor fecioara nu le plac neaparat cadourile inedite, ci apreciaza cadourile practice si bine facute.

Oricat de complicat ti-ar parea, nativii din zodia fecioara nu sunt atat de pretentiosi, dar sunt cateva lucruri cu care ii poti impresiona.

Cum este barbatul fecioara?

Tipicar si ordonat, barbatul fecioara este usor de recunoscut. Il tradeaza biroul atent organizat si meticulozitatea cu care are rabdare sa duca la final fiecare sarcina inceputa. Daca un lucru nu este bine facut, acesta nu se va simti confortabil si se va dedica pana va iesi asa cum isi doreste. Este adesea cunoscut ca barbatul care s-a casatorit cu munca.

Iata cateva idei de cadouri care il vor impresiona cu orice ocazie:

1. O servieta business din piele

Apreciaza cel mai mult cadourile corporate, din zona de business, asa ca o servieta business din piele il va ajuta sa transmita exact ceea ce isi doreste: profesionalism, atentie la detalii si la propria imagine.

In mod normal un astfel de cadou de lux ar fi prea mult pentru un nativ in zodia fecioara, dar pentru ca este atat de practic si multifunctional, il va aprecia. Calitatea unui obiect bine facut, din piele, ii va satisface nevoia de valoare, iar utilitatea servietei ii va prinde bine in activitatile sale de zi cu zi.

Daca adaugi cadoului tau si un portofel din piele, il vei cuceri, pentru ca este un obiect practic, rezistent, care ii va reaminti zilnic de tine. Chiar si un mic port visit de carduri, care il ajuta sa isi tina contactele in ordine, va fi apreciat, gandindu-se ce cadou util i-ai facut.

2. Un ceas elegant de birou

Barbatul fecioara este dependent de munca, iar timpul este foarte pretios pentru el. Desi nu este un fan al obiectelor decorative, ii plac obiectele si accesoriile de birou care il ajuta sa tina tot ce si-a planificat in control.

Un ceas de birou il va ajuta sa se organizeze mai bine si isi va aminti sa-si faca mai mult timp pentru lucrurile care conteaza cu adevarat pentru el. Fiind un mare iubitor de arta, ceasul ii va aminti de nostalgia vremurilor trecute.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul FECIOARA

3. Un stilou elegant, vintage

Desi nu este mereu deschis in a-si exprima sentimentele, nativul din aceasta zodie o face cu mare usurinta pe hartie. Tocmai de aceea un stilou vintage ar fi cadoul ideal pentru el. Nu este cea mai romantica zodie, insa va aprecia acest cadou ca simbol al unui pod de comunicare intre tine si el. De fiecare data cand va scrie ceva, se va gandi cu drag la tine.

4. Agenda cu coperti din piele

Agenda din piele se va potrivi de minune barbatului fecioara, pentru ca este ordonat si planifica lucrurile din timp, are multe intalniri si este activ. Aspectul elegant al agendei ii va contura stilul de gentleman si il va face sa se simta ca un adevarat profesionist la birou. Ti-am povestit ca ii va face placere sa primeasca orice tip de accesoriu de birou de calitate?

5. Un set de joc de sah sau table

In timpul liber acestui tip de barbat ii plac jocurile care ii antreneaza mintea si ii stimuleaza intelectul. Pentru cadoul de aniversare perfect ii poti alege fie un Joc Halma, fie un set de sah sau table. Ceea ce conteaza foarte mult este ca setul sa arate bine, sa fie facut din materiale de calitate si sa ofere o experienta tactila unica. Se va bucura din plin de el si il puteti folosi chiar impreuna.

Zodiac Fecioara

Ce sa nu ii iei niciodata unui barbat fecioara

Cu toate ca nu este foarte pretentios, sunt cateva lucruri pe care ar fi indicat sa le eviti atunci cand faci un cadou barbatului fecioara:

1. Cadouri mult prea extravagante sau fara utilitate

Cu toate ca se simte bine in propria piele, el are o personalitate simpla, modesta. Ii place sa plateasca pentru calitate, dar nu sa risipeasca. Daca nu vede utilitatea cadoului, iti va multumi, dar fi dezamagit ca nu i-ai stiut preferintele.

2. Cadouri contrafacute

Lor le plac lucrurile bine facute si reusesc sa recunoasca un kitsch de la kilometri departare. Decat sa ii cumperi o replica de la o marca celebra, mai bine incerci un cadou mai simplu si accesibil, cum este un simplu stilou vintage. Va aprecia mai mult semnificatia din spate si capacitatea de a se potrivi personalitatii sale, decat eticheta.

Indiferent cine e barbatul fecioara special din viata ta, surprinde-l cu un cadou dat din inima si il vei impresiona garantat.

Fotografii: My Man

www.my-man.ro

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#cadouri barbat fecioara, #cadouri barbat zodie fecioara, #barbat zodie fecioara , #zodia fecioara